Copiluti de mai-iunie 2005 (52)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

Olga M multumesc , incap mai mult decit trebuie in rochie, adica mai e loc si de Isabella linga mine

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

...Sau de-un

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

...am zis ca revin asa ca am revenit.
Multumim pt vizionari.E destul de marisor matul plus ca este extensibil.Se dau capetele jos si il fac ca un single.De la Ikea este achizitia.Asadar si prin urmare, Alex va avea patul chiar si in studentie.

nelia: nu imi vine sa cred ca mai ai ptuin si nasti.Imi palce la nebunie poza alb negru in care esti imbracata intr-o camasa alba.In alta ordine de idei, ar trebui sa faci scoal de soferi.Acum e putin tarziu ca o sa nasti, dar o masina iti da o libertate fantastica.Eu zic ca merita sa o faci.Am incredere ca daca tu vrei... tu o faci, asa cum de descurci de minune cu toate celalalte,

mercedes: eu am o mare problema cu computerul.Ar sta fii-miu ore in sir.Cum sa iti spun...copilul meu nu stie sa raspunda daca il intrebi cum il cheama, dar mananuiesti mouse-ul ca un pro executa ce ii se spune in joc, se duce back and foward fara nici o problema si manuieste orice joc fara sa ii arat eu.Stie cand jocul se joaca cu keyboard sau mouse.Cum? e un mare mister pt mine atata timp cand copilul nu raspunde la cum il cheama.
Singurele crize de personalitate mi le face cand e vorba de computer.Evident ca nu il las mult, desi recunosc cand am treaba prin casa mai sar calul.

loreen: eu toata viata am vrut copil in aceeasi zodie cu mine si uite asa am avut chiar daca a fost intamplator.NU stiu daca o sa regret sau nu.

cloreta: sa imi imprumuti si mie fata sa fac piata pe aici.Poate o pun de o ciorbita gratis.

tdi: uite asa se lipesc toate de voi, dar ma bucur ca sunteti bine acum.Va mai mutati in zona aia superba de munte?

gabitzam: cum merge sarcina?

elisor: vazut poze de la nunta.Scumpetea ta e mai ceva ca o printesa.
si cam atat imi aduc aminte

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare!

New Mami - La Multi Ani cu intarziere! Sa ai parte numai de fericire si zile senine!

Eu sunt la birou, dar se freaca menta in draci, sper ca in vreo 2 ore o sa sparg si usa, vad eu pe unde mai haladuiesc pana ma duc sa o iau pe Mogo de la bona.

Monu - apropo de Real, s-a deschis fix la capatul strazii unde locuiam inainte sa ne mutam. Cat am stat acolo am tanjit mereu dupa un mare centru comercial ca si Carrefour-ul si Cora erau destul de departe de mine. Iar dupa ce m-am mutat - evident intr-o zona fara centre comerciale, unde Cora si Carrefour sunt si mai departe - au inceput sa-si bata joc de mine marile centre comerciale: s-a deschis intai Auchan, iar acum Real chiar la botul calului. Inutil sa spun ca acum se construieste Cora de la Piata Sudului, care e aproape (in sfarsit) de unde stam acum, dar sa vedeti dracie, ne bate gandul sa ne mutam (nu chiar acum, dar peste vreo 2-3 ani), deci ne vom bucura relativ putin o vom lua de la capat cu frustrarile. Ce ti-e si cu dependenta asta de shopping.

Gabitza - ma bucur ca a iesit bine la control. Cred ca bitestul exista si pe vremea copilasilor nostri - stiu ca l-a facut fosta mea colega, ca ea a facut chiar tot ce se putea face, inclusiv triplutestul, si chiar si eu l-am facut, fara vrerea mea, ce-i drept, pentru ca eu voiam de fapt triplu si cand m-am dus sa iau rezultatul am aflat ca era doar bi (si il facusem ca eram cu banuiala de sindrom Down si va dati seama ce bine mi-a picat) - dar nu prea se recomanda, abia il dadea pe triplu. Ideea e alta: zilele trecute m-a sunat o prietena ca l-a facut si i-a iesit mare riscul de sindrom Down; culmea e ca nici nu voia sa-l faca si dupa ce a dat sange a fost ferm convinsa ca a fost o pierdere de timp si de bani. Va dati seama ca e distrusa, iar eu am incercat sa-i impartasesc cat mai mult din experienta mea. Si acuma ma minunez de inconstienta mea de a nu fi facut amniocenteza, desi are riscurile ei. Sa vedem cum va fi pana la urma cu ea, ca abia peste vreo 2 saptamani poate sa faca triplutestul ca sa vada cum mai e. Iar asteptarea e cea mai groaznic chestie din toate.

A, trebuie sa va las acum ca am o scurta inatlnire. Poate reusesc sa intru mai tarziu. Ce bine ca vine week-end-ul!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Mygirl - de cant v-ati intors din concediu am vrut sa te intreb, in ce statiune ati fost si la ce hotel? E cam devreme acum de programarea concediului de vara (sau de toamna ca in Turcia am inteles ca e infernal vara), dar nu strica sa culeg informatii din timp.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Am citit din franturi azi si sa mor de-mi ramane ceva in capul asta atrofiat.

Onixone cat de frumos doarme Alex acolo...imi place tare lenjeria de pe pat si mobila e frumoasa iti doresc sa nu inceapa cu migrarea cum face fii-mea.Ai avut vreun motiv anume sa renunti la biberon?!

Daniela ma fac fetele curioasa,dar mie nu mi se deschid pozele...am zis ca la birou e din cauza retelei...acasa nu le pot vedea... e clar e defect calculatorul meu...il arunc...
Spor la cautari...sa fie un patut demn de o printesa...

Olgutza din America nu te lasa prada indispozitiei... eu pe mine ma vad foarte anosta,insa pe unde trec mi se spune ca sunt tonica...unde dracu o fi tonicitatea asta ca eu nu o simt...asa ca nu te lasa

Simona mai da-le-ncolo si pe educatoarele astea...eu am zis ca astea unde o voi da pe DElia se sinucid a doua zi si pana termina fii-mea gradinita le fac si parastasul ...

Elisor ma uimesti cata tinere de minte ai...si eu chiar aveam o parere buna despre memoria mea...ma bucur ca ai scapat de aia cu toata falfaiala tot ne-au provocat un stres...
Eu nu m-am mai de dat la bunuri culinare... incerc sa ma mentin tot in limitele pascutului, desi cam greu mai gasesc ce sa halesc.Am de gand pana la anul in primavara sa nu mai tin nici o cura...

Gabitza ai anuntat la munca ca mai faci un copilas?!

Onixone eu am un copil in zodie cu mine dar nu are nici o legatura cu mine...suntem doua balante total diferite si mi-e groaza cand o incepe fii-mea sa functioneze dupa ascendent...ca nu se pupa al ei cu al meu...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

OlgaM, sper sa fie totul in regula cu sanatatea ta. Si eu am o micuta problema pe care nu pot sa o investighez acum (e vorba de durerile de muschi - citind pe net de unde ar putea veni, m-am cam speriat un pic de ce am gasit), asa ca iti inteleg ingrijorarea, mai ales cind ai un puiut de crescut, ca pe mine asta ma sperie cel mai mult: sa fiu bolnava si sa nu ma pot ocupa de ele! Pupici si sanatate multa! Si du-te la un medic cit mai repede, ca sa te linistesti.
Elisor, ma bucur ca ai scapat cu bine. Si pe mine ma uimeste memoria ta, esti pur si simplu fantastica cum tii tu minte tot si reusesti sa fii atit de atenta cu toata lumea.
Danelutza, te-am vazut mireasa acum, nu-ti sta rau de loc, dar nu stiu unde sa ma uit dupa pozele de la nunta. Imi place principesa ta la doi ani, cind sta pe un scaun ca pe tron, are pe ea o rochita superba si o coronita... de principesa. Si seamana cu tine, abia acum observ, chiar foarte bine, nu!?!
Loreen, stiu cum esti sa fii tonica pentru altii, numai pentru tine nu! Dar esti tonica, pe mine, un mesaj de-al tau ma tonifiaza pentru cel putin citeva ore bune.
Onixone, l-am vazut pe frumuselul tau dormind pa noul pat. Sa-l stapineasca sanatos! Si sa-l si foloseasca! Daca ai nevoie de lamuriri despre Adobe Photoshop, scrie-mi, si daca stiu iti raspund cu placere. Si da, stiu, ca ar trebui sa fac scoala de soferi, ar fi trebuit sa o fac demult, ca ma chinui mult prea mult asa, cu trei plozi dupa mine imi va fi nu greu, ci foarte greu. Dar de fiecare data a intervenit ceva si cind eram libera sa o fac... eram gravida! Asa ca, am tot aminat! Dar din primavara ma apuc de ea, promit! Pina in toamna vreau sa conduc, ca asa nu se mai poate! Numai ca... mi-e frica de mor! Nu ma vad acum, singura, conducind, cu trei copii in spate. Pur si simplu nu ma vad!

Si inca ceva si ma duc la treaba, ca am terminat cafeaua: aseara Agata a avut primul complex, ca sa-i spunem asa. De unde pina acum ea le stia pe toate si ca ea nu era nimeni mai buna, cam peste tot.. aseara a iesit de pe patinoar plingind, ca ea nu e in stare sa patineze, ca nu stie sa faca cumpana, cade mereu si o enerveaza cumplit... si de aici, ca, de fapt, ea nu e buna la nimic, ca nimic nu face bine sau corect, nici lectiile (si aici ma simt vinovata, poate ca prea am insistat si citeodata m-am mai si suparat pe ea, desi imi promit mereu sa fiu calma), nici patinaj, nici altceva. Nici macar sora mai mare buna nu mai e, ca o enerveaza Tudora ca ii ia tot si tipa cind vrea si ea sa se joace cu ceva (adevarul ca cea mica vrea tot, dar tot ce are Agata in mina si incepe sa plinga imediat ce nu primeste, desi eu incerc sa fac dreptate si de cele mai multe ori in favoarea Agatei, ca o inteleg, dar cea mica nu prea intelege si atunci, obosita, apelez la intelegerea Agatei, propunindu-i altceva in schimb - cea mica vrea si acel altceva... si tot asa), si ea in loc sa-i dea ca e mica, se supara si ii smulge din mina lucrul respectiv. Offf! Am consiliat-o eu, dar adevarul ca m-a speriat un pic izbucnirea ei. Voi, cele cu copii mai mari, ati trecut prin asa ceva!?! Agata m-a uimit intotdeauna cu increderea in fortele si capacitatea ei, si acum... atit de devreme... brusc... a ajuns la fund!?!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">35+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Nelia nu a ajuns,doar vrea mai multa incurajare...ea stie foarte bine ce poate si cat poate dar vrea sa auda suplimentar...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Hai, ca m-am intors, ca am ajuns la concluzia ca trebuie sa si maninc ceva inainte de a ma apuca e treburi, asa ca, va mai scriu despre...

...raspunsul dat Agatei la intrebarea unde eram cind tati a pus semintele lor la crescut in burtica la mine!?! Aseara am avut o ora de educatie in acest sens, foarte interesanta si pentru mine si pentru ea, nu stiu ce o fi inteles Tudora, ca asculta cu gura cascata, parea foarte patrunsa de ce-i explicam sora-sii. Ma voi lungi un pic, dar merita povestit...

I-am spus frumusel ca natura a lasat lucrurile asa (am gasit vinovatul, noi fiind curati ca lacrima), ca si animalele si noi sintem programati sa facem acest lucru, ca atunci cind un barbat si o femeie se iubesc, cei mai multi isi doresc copii si atunci are loc aceasta unire de seminte printr-un act foarte intim pe care nu i-l pot explica acum pentru ca e prea micuta si nu l-ar intelege, apoi semintele unite se contopesc si de la acel embrion (stie de la plante despre explicatiile respective) creste, creste in burtica mamei pina ajunge la un bebe care se naste si care creste si care... am dat-o apoi pe gluma, le scoate peri albi parintilor pentru ca nu asculta. Si in timp ce-i explicam cum creste bebelusul, i-am aratat pozele de la ecografiile lor, apoi am cautat pe net si am gasit pe Youtube filmulete cu imagini din burtica pentru fiecare din cele 9 luni. Avem si o enciclopedie pentru copii (tradusa in tara de bunica-sa, mama sotului) si am lasat-o sa studieze cu atentie imaginile. M-a intrebat de ce bebe creste doar in burtica la mami si i-am aratat poze cu aparatele genitale si i-am spus ca tati nu are saculetul necesar formarii si dezvoltarii unui bebelus, doar femeia are, de aceea sta numai la ea in burtica... A mai vrut sa stie daca ne casatorim de fiecare data cind avem un copil si i-am spus ca nu si ultima intrebare, zdrobitoare pentru mine si extrem de avansata, dupa parerea mea, pentru un copil de 6 ani a fost: daca tatii au pus si ei o saminta acolo si copiii sint formati din doua seminte, una de la mami si una de la tati, iar eu i-am spus odata ca o mama nu-si paraseste niciodata copilul ei, decit daca este obligata si chiar si atunci se lupta pentru el pina in ultima clipa, pentru ca e saminta ei si trebuie sa aiba grija de ea... fiti atente aici: atunci de ce unii tati isi parasesc saminta, cum pot sa faca asa ceva!?! Ea a pus seminte in pamint si nu erau ale ei, ci cumparate, si a avut grija de plantele crescute in fiecare zi ca sa nu moara, tatii cum pot pleca, daca moare intre timp copilul care are saminta lui in el!?! Mi-au venit lacrimile... si i-am spus ca nu toti tatii fac la fel, ci doar unii, foarte putini, ceilalti stau linga copil si au grija ca acesta sa creasca mare si sanatos. Si mi-a spus ca nu e adevarat ca sint putini tatii care parasesc copilul, ca la ea in clasa sint 5 copii (din 17) care nu mai au tata linga ei, au doar mama sau un alt tata. Ca ea ii va spune miine dimineata lui tati sa nu ne paraseasca niciodata, ca ele si bebe care vine sint copiii lui si e obligat sa stea linga ei pina cresc mari!!!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">35+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gtexro spune:

Vaaai, Nelia, ce draguta trebuie sa fie Agata cand pune intrebari de-astea. Cred ca esti tare madra cu ea! E un copil bun. Probabil ca e un pic greu sa raspunzi la intrebari dar faci fata cu brio. Trebuie sa casc bine ochii/urechile la ce spui tu aici ca vorba aia "numa' maine nu-i poimaine" si parca ma si vad fastacindu-ma la intrebarile Dianei. Uff, greu mai e sa fii parinte...

N-am prea reusit sa intru in ultimul timp si nici acum nu pot sta prea mult. Cu intarziere urez multa fericire celor ce-si aniverseaza casatoriile (Tdi, Danelutza, parintii GabitzeiM) si La multi ani pentru Newmami. Sper ca n-am incurcat urarile si n-am uitat pe nimeni.
Poate revin mai tarziu.

Dana si www.dropshots.com/gtexro" target="_blank">Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Ioanailincam - eu am facut la Alexandru triplu test si mi-a iesir risc 1/50 de Down. Am facut amniocenteza si a fost ok. Linisteste-o cat poti pe prietena ta. TT da o statistica nu un diagnostic. Eu ma dau cocoasha aqcum, ca atunci daca adunam lacrimile inundam capitala. Am facut amnio in sapt 20 si a fostr ok. Am, inteles ca in sapt mici e risc, dar mic de avort dupa amniocenteza.

Aurasa - mami de Catalin si Alexandru

Mergi la inceput