Strumfi de iulie-august 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Luna a 2-a

Mai incercati, nu stiu ce sa zic, umblu eu pe cont!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Am modificat eu denumirea si de aia nu gasea!
Prima Zi
Prima Luna
A 2-a Luna
Colaje

Va rog sa va uitati si daca nu apareti sa ne atrageti de atentie, pe mine sau pe alina.a!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Aleluia, am reusit sa adorm strumfita. Care o fi ea dulce, nu zic ba, dar s-a facut o shmechera: ar sta si 2 ore la san, daca se poate. Nici cand era bebe mic, mic nu facea asa! Iar ce spuneti voi mi se pare si mie adevarat - sanul il goleste in primele minute de supt, dupa aceea e rasfat. Mai limpaie un pic, mai atipeste, ma mai adulmeca...
Karligutzo, multumim frumos de tot pentru noul capitol. Uite ce inseamna sa ai copii mari, mai ai timp sa inveti cate ceva nou, nu ca mine, care incep sa uit si ce stiam.
Jadi, albumele arata de nota 12!
Mama samurailor, v-am vizionat si ne-am amorezat in secret de baietii tai.
Alina, foarte faina povestea ta despre Elisa. Incercam acuma sa ma gandesc cam ce stie sa faca Miruna mea: de ieri a inceput sa-si traga bluza de pe ea catre gurita. Noroc de body, ca altfel ar fi mereu cu burta goala! Dar pana la tumbe si rostogoliri... hehe, e cale lunga! Mai are Miruna mult laptic de supt pana sa faca acrobatii dintr-astea. Va pupam, pe tine si pe bulina ta!
Monica, sa ne scrii mai des despre Andreea Ioana. (Nu de alta, dar o cheama fix ca pe mine!)
Oana, sper ca noul program de hranit bebele sa-ti faca si tie viata un pic mai usoara. Vorba Simonei - nu stiu daca fac bine, dar la mine functioneaza - si noi procedam la fel: noaptea o alaptez culcata, insa nu dorm aproape de ea, sa ma simta chiar langa ea. Pana acum am reusit sa mai fur si eu ceva somn intre doua mese... De mult voiam sa-ti scriu ce tare m-a impresionat Stefan al tau, cand te-a trezit sa-ti spuna ca poti sa dormi linistita, ca el sta cuminte la desene. Dragul de el!
Alina, am luat si eu de pe mail informatiile despre diversificare. De asta deschid un folder nou: DIVERSIFICARE! Sa fie acolo pentru cand o fi nevoie. (Desi toata lumea ma intreba deja daca nu incep s-o diversific, cand incep sa-i dau mar cu biscuite . Sincera sa fiu, nu ma simt deloc pregatita sa-i dau altceva decat lapticul meu. Dar la un moment dat tot trebuie sa-mi iau inima-n dinti, nu?)
Valen, si de la tine am dat un copy/paste. Pare de mult bun-simt ce scrii tu acolo, cred ca si noi tot cu cerealele o sa incepem undeva prin februarie, anul viitor.

Mami Lia si Miruna Demetra (8 august 2007)

Mergi la inceput

Luna A 3-a.

A doua tura de culcare, fug cu Vlad sa il adorm, restul de poze, maine!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

peseu: hehe, am prins-o pe andreea C ca a pus o poza la luna a 3-a

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Am actualizat si eu albumul cu poze - am pus poze de la botez:

http://community.webshots.com/user/ddanagh

Pentru albumul nostru trimit pe emailul comun , ca noi nu avem la2 si la 3 luni? Vrem si noi sa fim

Noapte buna

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Helloo.

Alina si Jadi, multumim de efort! super pozele!
Avem niste copii superbi si DOamnee, ce repede trece timpul! cum cresc si ce se vede de la o luna la alta!
Ddanagh, bine-ai revenit! stiu prin ce treci ! si eu la fel! si tot cu tratament! zilele sunt mult mai senine de cand am vorbit cu cine trebuie!
M-am convins si eu, ca fara ajutor specializat, daca nu scapi de zilele alea normale de depresie, primele dupa nastere, atunci e f important sa tratezi serios problema! altfel nu trece, vine si pleaca si tot asa...

Sanatate multa tuturor Strumfilor!
Eu am racit, si, inevitabil, am racit si copilul! care doar ce scapase de vreo 2 saptamani de raceala trecuta! acum iar ne chinuim cu muci si altele, dar macar deja, suntem mai bine, e a4a zi.

tuturor!

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip(27 iunie 2007)
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

faine poze

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

hehehe ati vazut ce mana buna am avut la deschis noul capitol? ptiu ptiu sa nu ma deochi, si vorba aia "lauda-ma gura, ca sa-ti dau friptura... daca nu m-oi lauda... ***** ti-oi da " deci aveti spor fetelor...

eu am fost asa harnica, nu stiu daca ma repet, pt.ca am fost la sora mea in vizita si ea se juca cu Adeluta, iar eu cu calculatorul; in plus a aparut poza la concurs! www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=11" target="_blank">aici

Simo bine zici ca zice Anya despre bebelusi... nu-s prosti sa moara de foame; si la noi se intampla sa nu mai pape cu spor, dar papa.... doar ca e foarte usor de distras! dar cum ai zis tu ca Matei n-avea chef deloc sa pape, noua, cel putin, nu ni s-a intamplat pe o perioada asa de lunga. Tu pe ce ai dat vina in perioada asta? tot pe puseul de crestere? ca eu asa procedez. Tot ce nu se incadreaza in rutina zilnica e datorat "puseurilor"

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Buna seara!
Jadi m-ai prins . Foarte frumoase albumele si in special colajele.
Dana e superb albumul de la botez, iar tu arati de milioane. Pupici pt. gaza mica .

Samurai lady ti-am admirat piticul . Raducu era la mine in brate si radea la Keita.

Fetelor vreau sa-mi fac si eu album pe webshots. Se poate sa transfer pozele direct din flickr?

Andreea de www.flickr.com/photos/10297879@N05/sets/72157601099580345/" target="_blank">Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput