Strumfi de iulie-august 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by andreea c

Fetelor vreau sa-mi fac si eu album pe webshots. Se poate sa transfer pozele direct din flickr?

Andreea de www.flickr.com/photos/10297879@N05/sets/72157601099580345/" target="_blank">Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

nu prea cred Andreea... daca s-ar fi putut nu se mai chinuiau fetele sa le descarce pe cele de pe albumul comun si sa le puna in PICASA....

Oricum tin si eu sa o felicit pe Jadi pentru albumul nou... si pe alina.a ca am vazut ca si ea e in "comitet" si vad ca lucreaza fetele lucreaza ca au tot aparut pozele in noul album. Harnicutelor!

Lia sa stii ca nu am invatat deloc... azi incheindu-se vechiul capitol si din abundenta de timp ce aveam , filosofam intreband cine ce va schimba capitolul. Nu mult a durat si mi-a trecut prin cap sa citesc pasii explicati de jadi pentru schimbarea capitolului pe care ii avem la discretie in emailul comun. Zice ea acolo ca nu stie daca o sa explice pe intelesul tuturor, dar eu am luat pas cu pas si iata asa s-a nascut noul capitol astazi.

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna seara.
Am reusit sa admir pozele cu toti bebelusii,sint superbi.Dana pozele de la botez sint foarte frumoase si prezentate foarte frumos.
Nonna multumim de aprecieri.
Am vrut sa votez poza cu burticile dar nu a inceput inca perioada de votare.Kirliguta sa ne anunti tu cind putem vota,as fi tare mindra sa cistige mamicile odiseei noastre.

David Alexandru 16.07.2007

http://community.webshots.com/user/loredana76100

Mergi la inceput

Loredana cred ca votarea incepe pe 15 noiembrie pentru ca atunci se incheie perioada in care se pot inscrie doritoarele la concurs. Dar ma interesez si va mai zic. Ar fi dragut sa castigam!...

sa aveti spor daca mai scrieti! caci eu va zic noapte buna!
zzzzzzzzzzzz

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna seara!Rapid, ca mor de somn!
Jadi, vazut albumele, SUPERBE! Multumim mult tie si Alinei1!
Karli, saru mana si de la mine pt inscrierea in concurs!
am vazut ca vorbeati de Chicco CT05! Eu am un carucior de la Hauk, tot sport, luat de la Baby Expo de la Miniblu cu 114 roni(reducere de la vreo 300 roni), Asemanator cu Chicco dar fara sacul de iarna, Sunt super incantata de el, e usurelsi vad ca Horia doarme bine in el! O sa caut maine o poza cu el sa-l vedeti.
pana atunci, pe lod de noapte buna, pun niste poze recente cu flacaii mei www.flickr.com/photos/9835076@N02/sets/72157602822157744/" target="_blank">aici

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by valen

mie diversificarea asta mi se pare tare complicata si de unde ma simteam experimentata, acum, ca se apropie momentul asta si la Ines, parca ma ia asa cu griji. Ce simplu a fost pana azi: cand ii era foame o puneam la san si gata: nu tu pregatit lapte, nu tu incalzit apa, spalat biberoane, sterilizat biberoane, gadilat biberoane; (ca asa lene am uneori de nu va imaginati)

eu am zis ca voi incepe cu cereale(zilele astea ma decid cu ce fel)si-i voi da asa pana la 6 luni; incep cu cate o lingurita de cereale, amestecata cu putin lapte de-al meu si testez "terenul"; la inceput, voi avea grija ca respectiva compozitie sa nu fie groasa ci cat mai "lichida", deci cat mai apropiata de "aspectul" laptelui; daca totul merge bine, in 4, 5 zile o sa-i pun 2 lingurite de cereale si tot asa; ii voi da aceasta masa in jur de 10-11 dimineata, cu lingurita, iar la inceput vom completa cu san, pana cand Ines va putea manca suficient de mult incat sa nu mai trebuiasca s-o pun la san ci sa aiba o masa doar de cereale cu lapte; pe la 6 luni o sa incep cu legumele fierte (cartof dulce, cartof normal, brocoli, morcov, ardei insa pana atunci mai e si nu vreau sa ma gandesc prea mult la asta); si eu ii voi da fructele dupa legume ca sa nu am surprize

ce NU o sa ii dau:

- alimente care contin gluten pana spre 7,8 luni
- sare si zahar pana la 1 an iar de la un an o sa-i adaug in mancaruri fructoza si nu zahar, ceea ce folosesc si in prezent pt. Sarah
-sucuri de portocala, mandarina,grapefruit etc
-banana pana la 8,9 luni
- kiwi, capsuni, zmeura, fructe de padure (nici sarah nu le-a descoperit inca) deoarece pot produce alergii
-ceai (o sa-i dau apa si atat)
-albus de ou pana la 1 an
-miere de albine tot pana la 1 an

parca mai sunt cateva restrictii dar nu-mi vin acum in cap; le rog si eu pe mamici sa completeze lista ca sa ne aducem aminte;

anyaaaaaa!!!!

www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

sunt si io p'acilea! pai ce sa mai adaug, ca n-am ce spune. ti-ai facut temele frumos si corect . o sa zica lumea ca te laud ca esti prietena mea, dar zau ca asa este.

as mai adauga in lista si pestele, care este alergen si se da peste un an. daca cititi pe borcanasele cu mancare pt bebelusi, veti vedea ca ei zic de la 6 luni. eu nu m-as incumeta. si ar mai fi multe de spus, dar o sa ne vina intrebarile pe parcurs.

eu nu vreau diversificareee!!!! vreau sa ramanem asa, sa o tin mereu la san. nu se poate, a?! adica sa incep din nou sa car dupa mine babetele, lingurite, borcanase, cutiute, alte gentute si accesorii...

apropo de mancat...arina mananca putin si rar, din ce in ce mai rar, la 4-5-6 ore. si nu ca ar fi dupa ea, ci pentru ca o "alerg" cu tzatza prin casa. sta cuminte si suge la degetele (adica pumni). cum o pun in pozitia de supt, urla si se incordeaza de parca o tai si ii pun si sare. cand o las in pace e cea mai fericita. daca apuca sa suga dintr-un san imi fac cruce. nici nu visez sa il mai ia si pe celalalt. imi aduc aminte de ce spunea odata andraZ, ca ar sta si in cap numai sa manance mara. asa si eu. cand prinde sanul nu respir, nu ma misc, nu clipesc. nu cumva sa o distrag. imi amintesc ca si anya a avut asa o perioada, si sarah la fel.
nu am mai cantarit-o, ca n-am de ce. mai rau ma enervez. ea e vesela, chiuie, e disperata sa se intoarca pe burta si inca nu reuseste f bine, prinde orice e in jurul ei si duce la gurita.

danagh, te pup si te apreciez pentru reusita.am admirat printesa in poze. sa va fie de bine botezul!

deni, mi-e si frica sa te mai sun sau sa mai citesc ce scrii, ca iar aud ca sunteti bolnavi. mi se rupe sufletul. esti foarte tare si cred ca putina lume s-ar tine asa de tare. multi de la nurori si sanatate pentru baieti.

simo, karli

lunito, oi mai fi scris tu pe aici, dar am citit eu pe sarite. ce mai fac bubitele/crustele? las' ca te faci tu frumoasa la loc

nonna, am vazut pozele de la botez. ai niste copii tare reusiti. sa-ti traiasca!

gabi, cred ca bogdanel al vostru are personalitate. nu are chef de prins jucarii si gata. eu zic sa nu-l mai enervezi

andreeaC, radu este frumos foc. cred ca ti s-a mai spus ca iti seamana perfect.

cristina, si ingrid e superba. mai, dar ce copilasi frumosi sunt pe aici.

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Anya merci de compliment. Ti-am cerut eu la odisee esenta de fetita frumoasa cu ochii albastri. Nu e fetita, dar pentru mine e cel mai frumos si are si ochisori albastri.

Andutzy ti-am admirat piticii. Sunt dulci amandoi si seamana foarte bine.

Ce ziceti de www.flickr.com/photos/10297879@N05/1817700860/" target="_blank">strumful meu?

Noapte buna!

Andreea de www.flickr.com/photos/10297879@N05/sets/72157601099580345/" target="_blank">Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Anya merci de pup. Pup-o mai mult pe Simo ca abia o vedem pe aici. Si-o sa ne fie un dor de ea........

Andreea C nice boyyyyy! eu din lipsa de somn si din prezenta de foame la ora alaptarii de acu' 5 minute, ete cum imi bagai eu nasul si pe forum rontaind la niste biscuiti in sufra' (in dormitor bineinteles ca se doarme bustean: adica o Adeluta si un sot...); si daca am vazut ca fusei laudata zic ia sa vaz' eu baiatu' si cand colo mie mi se pare ca are ochii verzi, dar ai sa zici ca sunt numai cu criticile insa eu asa vad in poze. Cel mai bine daca mi-l arati live! Oricum, ochii ca ochii, dar are niste buze Raducu' de-o sa le topeasca pe fete!

Andutzy hai sa castigam!!!!!!!!!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetelor,

si suc de portocale natural in dimineata asta in meniu.

Am si eu o intrebare si-a pus cineva sterilet dupa nastere? Cum a fost?
Eu l-am pus ieri si parca s-au intors lohiile. Nu ma doare. As vrea sa stiu experienta voastra.

Si Catarina face kk cu mucozitati cateodata dar inca nu ma ingrijorez. Am vazut ca ati mancat portocale cand alaptati si eu am baut suc poate din cauza asta.

O zi buna fetelor

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pap.elena spune:

Buna fetelor!

Nu am mai scris pe forum dupa nastere ,din pacate nu am mai avut calculator .Acum am reusit sa ne cumparam si noi un alt calculator .Intre timp Alex a crescut ,are la 3 luni si o saptamana 7 kg si 60 cm ,l-am si botezat pe 22 septembrie .Poate o sa-mi fac timp sa pun si eu poze de la botez.Va rog dati-mi si mie adresa comuna de mail sa trimit poze cu Alex (promit ca nu trimit multe ).
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by pap.elena

Buna fetelor!

Nu am mai scris pe forum dupa nastere ,din pacate nu am mai avut calculator .Acum am reusit sa ne cumparam si noi un alt calculator .Intre timp Alex a crescut ,are la 3 luni si o saptamana 7 kg si 60 cm ,l-am si botezat pe 22 septembrie .Poate o sa-mi fac timp sa pun si eu poze de la botez.Va rog dati-mi si mie adresa comuna de mail sa trimit poze cu Alex (promit ca nu trimit multe ).
Va pup.

Buna dimineata tuturor! Elena, sa-ti traiasca feciorashul si sa ne povestesti mai multe despre el. Si mai des! Adresa comuna de mail e cea de pe prima pagina: iulaug2007@yahoo.com. Ca sa-ti trimit parola, trebuie sa-ti activezi PM (Mesaje private - le gasesti in meniul din partea stanga sus a paginii, setezi ce trebuie pe acolo si gata).

Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)

Mergi la inceput