Strumfi de iulie-august 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielabv spune:

as vrea sa pun si eu poze dar nu am descoperit cum
ma puteti ajuta?
am citit ca sunt cam multe si nu mai e loc dar as vrea sa facem si noi cunostinta, sa ma laud si eu cu a mea comoara
nici nu mi-am imaginat ca voi fi asa fericita sa am o fata
credeam ca numai mamele de baieti sunt mandre tare
Gabriela - Dragos si Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

quote:
Originally posted by Gabrielabv
a nici nu mi-am imaginat ca voi fi asa fericita sa am o fatacredeam ca numai mamele de baieti sunt mandre tareGabriela - Dragos si Medeea
soacra-mea inca mai credewww.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

gabriela asteapta putin sa terminam noul album si vei vedea atunci ce poze sa trimiti la ce categorie

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Prima Luna

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

quote:
Originally posted by alina.a

valen draga mea jur ca si eu ma intreb cum fac fata saracele mele tzatze,am avut doua merisoare,sunt ele mai "portocale "acum dar seara arata ca tzatzele africanelor alea,capoteaza in fata gravitatiei si atarna linistite spre buric...dar lapte mai fac si lui mancacila a mea ii place.ea e si genul de copil care mananca cu pofta in 5-7 minute a terminat masa si o apuca rasul sau ganguritul ,asa de bucurie ca e satula.sau eu ii mai zic "sedintza cu tzatza...." de dupa masa.noapte mananca de doua ori si cel mai bine.eu ma trezesc constincioasa si binenteles ca nu mai adorm bine dupa asa ca vesnic sunt obosita si cu cearcane pana la buze.

apropos de diversificare trimit un mail acum pe adresa comuna,mie mi-au placut tare mult principiile si etapele diversificari.acum vedeti si voi daca sunteti de acord.

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Alina draga sa stii ca si Ingrid a mea face la fel. Mananca in 5 min uneori chiar mai putin. Am vrut sa ma mulg azi si am realizat ca eu nu prea am lapte (39ml) in 15 minute din 2 sani. Acum ma intreb ce manaca copilul asta in 4-5 minute dintr-un san. Adevarul este ca am inceput sa fac cura de slabire, m-am saturat sa arat asa... De azi noapte m-am apucat sa ma mult din 2 in 2 ore. Inca nu am nici un rezulata. Barbatul meu zice ca fata e grasuta, ca este peste greutatea pe care ar trebui sa o aiba la varsta si sa nu imi fac griji. Nici nu stiu ce sa zic. Pupici la Elisa cea frumoasa

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

cristina, dar stii ca pompa, oricat de performanta ar fi, nu scoate tot atata lapte cat suge copilul; sanii mei par goi in permanenta si daca as incerca sa ma mulg nu cred ca as scoate mai mult de 50 ml insa ines suge mult mai mult; ii mai fac uneori proba suptului si in 5 min trage cu usurinta 100 -120 ml din ambii sani deci mulsul asta e inselator;nu toti copiii au nevoie sa stea la san jumatate de ora ca sa manance suficient.bafta multa!www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by jadi

Prima Luna

Deni & Vlad & Tudor

mie imi da eroare

Simo de Matei Hisham
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by Simo78

quote:
Originally posted by jadi

Prima Luna

Deni & Vlad & Tudor

mie imi da eroare

Simo de Matei Hisham
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Si mie!

Mami Lia si Miruna Demetra (8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

quote:
Originally posted by valen

cristina, dar stii ca pompa, oricat de performanta ar fi, nu scoate tot atata lapte cat suge copilul; sanii mei par goi in permanenta si daca as incerca sa ma mulg nu cred ca as scoate mai mult de 50 ml insa ines suge mult mai mult; ii mai fac uneori proba suptului si in 5 min trage cu usurinta 100 -120 ml din ambii sani deci mulsul asta e inselator;nu toti copiii au nevoie sa stea la san jumatate de ora ca sa manance suficient.
bafta multa!

www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mersi mult Valen. Chiar ca ma simt mai bine acum. Am inceput sa fiu obsedata cu laptele asta. Pupici la printese

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Daca zic si mie deja o enervam ...

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput