Strumfi de iulie-august 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

am revenit sa recitesc poezioara lui Dodo ca m-am incurcat in atatea zzzzza

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Simo am eu o durere dupa cum vezi .... si te sacai mereu dar voiam sa iti zic sa nu pleci pana cand nu ne faci din mana macar caci altfel

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Dragelor, nu am obtinut decat niste bale Bune si alea

Danis multumesc pentru empatia aratata.

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by karligutza

Simo am eu o durere dupa cum vezi .... si te sacai mereu dar voiam sa iti zic sa nu pleci pana cand nu ne faci din mana macar caci altfel

karligutza
sunt mamica Adelutei

Simo de Matei Hisham
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielabv spune:

servus fetele
vad ca multe va luptati cu luatul in greutate al strumfilor.Aceeasi problema am avut-o si noi saptamana trecuta. In prima luna Medeea a luat 900g, apoi 800g in luna a doua si in ultima saptamana de cand a inceput cu maraielile la san, am last-o sa pape cat a vrut ea si nu am mai cantarit-o decat o data pe zi. Dar nu a luat decat 60 de grame. problema e ca nu m-am mai muls si ea nu amancat decat putin si acum sunt disperata ca nu mai am lapte. asa ca am inceput sa-i fac iar proba suptului aproape la fiecare masa si sa mulg restul de lapte atat cat mai e si sa il dau cu biberonul. Iar daca nu e suficient ii mai dau si supliment cu lpte praf. Rezultatul e ca a inceput sa manance si cate 120, 140 ml iar in greutate a luat in doua zile 150g.
Poate sunt ei prea lenesi si in momentul in care incep sa aiba o senzatie de saturatie nu le mai trebuie sa suga ,mai ales daca mai trag si aer si ii doare burtica. Medeea mai mult roade din biberon dar pana la urma mai mananca 30, 40ml, atat cat sa-si ia complectarea necesara.
Va pupic pe toate si sa aveti o noapte buna

Gabriela - Dragos si Medeea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Simo78

quote:

karligutza
sunt mamica Adelutei

Simo de Matei Hisham

It's a really cruel world!!!!!!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

mie diversificarea asta mi se pare tare complicata si de unde ma simteam experimentata, acum, ca se apropie momentul asta si la Ines, parca ma ia asa cu griji. Ce simplu a fost pana azi: cand ii era foame o puneam la san si gata: nu tu pregatit lapte, nu tu incalzit apa, spalat biberoane, sterilizat biberoane, gadilat biberoane; (ca asa lene am uneori de nu va imaginati)eu am zis ca voi incepe cu cereale(zilele astea ma decid cu ce fel)si-i voi da asa pana la 6 luni; incep cu cate o lingurita de cereale, amestecata cu putin lapte de-al meu si testez "terenul"; la inceput, voi avea grija ca respectiva compozitie sa nu fie groasa ci cat mai "lichida", deci cat mai apropiata de "aspectul" laptelui; daca totul merge bine, in 4, 5 zile o sa-i pun 2 lingurite de cereale si tot asa; ii voi da aceasta masa in jur de 10-11 dimineata, cu lingurita, iar la inceput vom completa cu san, pana cand Ines va putea manca suficient de mult incat sa nu mai trebuiasca s-o pun la san ci sa aiba o masa doar de cereale cu lapte; pe la 6 luni o sa incep cu legumele fierte (cartof dulce, cartof normal, brocoli, morcov, ardei insa pana atunci mai e si nu vreau sa ma gandesc prea mult la asta); si eu ii voi da fructele dupa legume ca sa nu am surprizece NU o sa ii dau:- alimente care contin gluten pana spre 7,8 luni- sare si zahar pana la 1 an iar de la un an o sa-i adaug in mancaruri fructoza si nu zahar, ceea ce folosesc si in prezent pt. Sarah-sucuri de portocala, mandarina,grapefruit etc-banana pana la 8,9 luni- kiwi, capsuni, zmeura, fructe de padure (nici sarah nu le-a descoperit inca) deoarece pot produce alergii-ceai (o sa-i dau apa si atat)-albus de ou pana la 1 an-miere de albine tot pana la 1 anparca mai sunt cateva restrictii dar nu-mi vin acum in cap; le rog si eu pe mamici sa completeze lista ca sa ne aducem aminte;anyaaaaaa!!!!www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Simo78

quote:

karligutza
sunt mamica Adelutei

Simo de Matei Hisham

ai vazut ca ai aparut pana la urma?
am facut eu o vrajitorie
hai sa ti pupam acuma! si sa nu ne mai parasesti asa nemotivat

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielabv spune:

uau
nu mai sunt moderata. insfarsit va pot scrie si eu mai multe si mai des.
ma bucur sa vad cate progrese fac bebeii nostri
voi ii tineti in scoica de masina
poate ca eu o tin prea mult pe Medeea in ea si nu se intinde suficient sau nu pedaleaza cat ar trebui. dar pentru ca nu scoate aerul afara mi-e frica sa nu regurgiteze si atunci o mai pun in scoica pana ma mulg.
o fi bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

sa va zic si eu cu mancatul asta...matei o sapt a mancat balele proprii...cand il puneam la san ziceai ca-i dat cu boia! m-am muls si am incercat sa-i dat cu bibe...a mers odata ca era lihnit...a doua oara nu a mai mers (nici eu nu stiam cum sa-l tin, nici el cum sa-l foloseasca). asa ca puneam un pic pompa sa "dau drumu" si apoi ma storceam in prosop sau la chiuveta. si prin somn i-am bagat tzitzi in gura si mai suzetea la ea. de ieri vad ca mananca iar bine, vorba Anyiei...nu-s prosti sa moara de foame.

nu zic ca ce fac eu e cel mai bine, dar la mine a mers. merita incercat.

Simo de Matei Hisham

Mergi la inceput