Strumfi de iulie-august 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Valen, bafta multa la diversificare, sa ne zici si pe aici cum incepi, nu de alta dar eu una am uitat ce si cum si mi-ar fi de folos o reamintire!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

am reaparut! sper ca nu m-ati uitat!

in sfarsit pot spune ca depresia mea incepe sa treaca asa ca ma pot inscrie la "cuvant" printre voi, cu speranta sa ma trezesc si eu odata devreme sa va pot da o cafea.

Incep prin a ura felicitari proaspetilor crestini si le doresc atat lor cat si mamicilor lor sa fie intr-un ceas buna si sa fie sanatosi, sa creasca mari si frumosi!

Ioana - sper ca Smaranda sa scape de probleme si sa ia mai bine in greautate. spor la gasit bona!
Alina si Alinutza - sper ca "petele" voastre sa scape si ele de suflu si sa creasca frumos, iar Arina sa ia in greutate mai repede si sa puna cute in plus!
Luna - sanatate multa si sa aveti un botez de vis!
Simo - daca pleci in tarile calde, trimite-ne si noua o briza caldutza sa mai scoatem si noi prichindeii din casa.
Deni - sanatate la dodolini si la restul trupei si tie refacere rapida!
Dana - ma bucur ca la tine a trecut depresia. eu inca ma mai lupt cu ea pt ca refuz inca tratamentul medicamentos. inca mai sper sa rezolv problema asta fara pastile. multa sanatate Dariutei!
Lia - sa va fie de bine vaccinul si felicitari Mirunashului ca doarme si o lasa pe mami sa mai forumeasca din cand in cand.
Aylin - tinem pumnii sa se linisteasca broscutza Alma si sa te odihnesti si tu.
Ooana - scump foc Iosua al tau. are niste onduleuri de ma topeste nu alta.
Lary - i-am vazut pe samuraii tai. dulci foc! iar Kenta e scumpic foc asa blondin!
Karli - felicitari pt schimbarea capitolului si pupici multi Adelutei de la "surioara" ei Mara. Asteptam poze noi sa admiram cutulitze!

Noi crestem bine (sper eu). Cu mancatul stam bine. Asteptam sa facem luna ca sa vedem cum merge de cand am introdus formula. In rest totul e ok ca si la voi: Mara rade in hohote, se gadila, sta pe burta si ridica f bine capusorul, se intoarce "timid" de pe spate pe burta si ramane cu mainile sub ea si maraie pana o ajut sa si le scoata, chiuie, se trage de maini sa stea in fundulet iar odata ajunsa in pozitia asta se trage de maini sa se ridice, roadem jucarii si sugem degetul. Suntem in parametri si mami e foarte fericita cand isi vede puiul razand si chiuind, iar tati e topit cand vine acasa si "vorbeste" cu fiica-sa care ii "toarna" tot ce a facut peste zi.

Cam atat despre noi!

In seara asta mami are prima iesire din casa singurica, cu fetele, fara tati si bebe, asa ca maine venim la raport sa va impartasim impresii.

Andra de Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

quote:
Originally posted by jadi
Valen, bafta multa la diversificare, sa ne zici si pe aici cum incepi, nu de alta dar eu una am uitat ce si cum si mi-ar fi de folos o reamintire!Deni & Vlad & Tudor
sincer, eu o asteptam pe gabiarama sa ne spuna, ca si eu am cam uitatAm vazut niste cereale bio cu orez brun dar cum ea e cam constipata inca mai cercetez;www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

valen draga mea jur ca si eu ma intreb cum fac fata saracele mele tzatze,am avut doua merisoare,sunt ele mai "portocale "acum dar seara arata ca tzatzele africanelor alea,capoteaza in fata gravitatiei si atarna linistite spre buric...dar lapte mai fac si lui mancacila a mea ii place.ea e si genul de copil care mananca cu pofta in 5-7 minute a terminat masa si o apuca rasul sau ganguritul ,asa de bucurie ca e satula.sau eu ii mai zic "sedintza cu tzatza...." de dupa masa.noapte mananca de doua ori si cel mai bine.eu ma trezesc constincioasa si binenteles ca nu mai adorm bine dupa asa ca vesnic sunt obosita si cu cearcane pana la buze.

apropos de diversificare trimit un mail acum pe adresa comuna,mie mi-au placut tare mult principiile si etapele diversificari.acum vedeti si voi daca sunteti de acord.

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

deni mie imi place cum arata albumul in noua forma,multumim pt rabdarea si efortul de a-l face.picasa asta e gratuit nelimitat????

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Deni si mie imi place noul album. Stii cantecul "da-i 'nainte cu tupeu" (asta numai daca poti). Te simti mai bine azi? ca vad ca ai fost foarte activa...... si ca sa va distrati putin cu toate, pozele trimise la concurs poarta denumirea originala! adica DSC000.... insa am verificat pe toate paginile si nu au aparut inca, poate dupa orele 24.00..... sau poate ne-au pacalit astia.... (le-am dat email sa-mi zica daca ma uit bine unde tb.sa apara poza si daca a aparut deja eu de ce n-o vad )

AndraZ merci. Pai Adeluta 'soreluta' face nani acum si creste mare. Eu nu prea o cantaresc ca sa va zic cat are, dar la 3 luni avea 5.850 gr. Astept luni pe 5 nov. o consultatie si-o ecografie de sold (pt.eliminarea oricaror eventuale suspiciuni; adica o facem ca e bine s-o avem facuta ) si va mai dau atunci detalii. In rest face si ea "de toate" adica: pedaleaza, suge pumnisorii pe rand, chiuie, rade, plange cu lacrimi, prinde paturica si-o duce la gura, jucariile nu prea o intereseaza decat daca fac zgomote! iar de rasturnat inca nu, dar se aburca si ea pe fata ca sa stea la verticala; tine capsorul foarte bine si pe burtica cand sta la fel, invarte capsorul ca girofarul sa vada ea tot; in plus am observat ca isi tine foarte rar pumnisorii stransi (doar cand mai suge la ei) in rest 'gegetelele' ii stau intinse prastie!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Fetelor hai ; cu putin efort mai schimbam o data capitolul azi (glumesc, nu ca mi-ar mai placea mie sa mai schimb capitolul, ci vad ca am fost foarte active azi de la prima cafea pana la aceasta ora).

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Valen ai perfecta dreptate. Acum as reactiona altfel (bine zicea cand zicea ca la al doilea copil esti mult mai linistita) insa atunci cand ma duc la un banal vaccin si tipa incepe sa-mi zica ca ......numai rele, fara nici un fel de menajare. Da ce a fost a fost. Nici nu vreau sa ma mai gandesc, sa fim noi sanatoase.

Andra pe prospectul pastilelor recomandate, la indicatii se precizeaza ca se dau chiar si pentru anumite simptome premestruale. Adica sunt foarte usoare. Cert este ca de cand am inceput sa le iau am redevenit eu. Nu cred ca e bine sa stai cu o stare urata prea mult cand poti fi calma. Nu e bine nici pentru copil, nici pentru sot.

Eu vad pentru prima oara albumul. M-a impresionat cand ne-am vazut acolo. Mi se pare ca a trecut foarte mult timp. Deja am senzatia ca nici nu am fost eu cea care a trecut printr-o operatie. Mi se par asa micuti cu totii.

Si inca ceva. cand am intrat acum pe forum mi-a sarit in ochi : 'Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (1) '. Astazi este 1. Deja s-a mai incheiat o odisee. Bun venit la scutece fetelor.

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

quote:
Originally posted by valen

quote:
Originally posted by jadi

Valen, bafta multa la diversificare, sa ne zici si pe aici cum incepi, nu de alta dar eu una am uitat ce si cum si mi-ar fi de folos o reamintire!

Deni & Vlad & Tudor

sincer, eu o asteptam pe gabiarama sa ne spuna, ca si eu am cam uitat

Am vazut niste cereale bio cu orez brun dar cum ea e cam constipata inca mai cercetez;

www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Asa deci ,si eu care va asteptam pe voi

Saptamina trecuta hotarisem ca de luni (adica lunea care deja a trecut) incep sa ii dau supica de legume .Dar daca e bolnavior am aminat pe saptamina viitoare .Oricum ,decizia mea e luata ,nu voi incepe cu fructele ci cu legumele .La cereale nu ma gindisem ,dar aprofundez ideea

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

karli, multumim de capitol

jadi, multumim pentru noul album, si mie mi-a placut

ddanagh, tizo, iti tin pumnii sa depasesti aceasta perioada; stiu ce inseamna asta, dar gandeste-te ca puiul e bine, asta-i lucrul cel mai important

alina.a am descarcat si eu documentul despre diversificare, multumesc tare mult

povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532

Mergi la inceput