Strumfi de iulie-august 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by jadi

Aylin si caruciorul asta nu e din ala normal, e sport dar e bun pentru toate varstele si husa de iarna e excelenta e ca un sac si tine si spatele iar la picioare se inchide cu fermoar! Uite de www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&categorie_id=2&subcategorie_id=7&produs_id=766" target="_blank">asta vorbesc si il poti lua si de pe net.

Deni & Vlad & Tudor

jadi, merci. pe asta il gasisem si eu pe chicco. deci merge de pe acum...citisem ca se lasa la orizontala, dar, cum nu ma pricep...

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

www.flickr.com/photos/13757856@N04/sets/" target="_blank">broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Aylintu ai cumva carucior de la Hauck??????? parka asa a vazut in poze sau ma insel............

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by mychydutza

Aylintu ai cumva carucior de la Hauck??????? parka asa a vazut in poze sau ma insel............

*mihaela*

da, de la hauck. si ma chinui rau de tot ca sa imi intre in masina. si pe de alta parte ma incapatanez sa imi iau masina mai mare. e minunat cu masina mica prin bucuresti. si ma tenteaza daca asta se face micut sa nu ma mai chinui atat. plus ca al meu nu are sac de ala de iarna si chiar ma gandeam ca ar fi fost util.

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

www.flickr.com/photos/13757856@N04/sets/" target="_blank">broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Bunaaaaa,

Cred ca ne-ati uitat deja :))))
Nu am mai intrat pe net din lipsa de timp si de calculator.
Ca l-am virusat rau pe al meu pc.

Noi suntem bine,Keita are deja 7 kg la 3 luni,l-a batut pe fratelo la greutate,e mai jumbo cu 1 kg.

Vreau sa pun si pozici noi ca e mai mare bebelul si s-a facut si mai frumos-modestia ma omoara la ora asta.

Va pupam si revenim cu pozicele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Aylininseamna ca avem la fel.........eu sunt multumita de el. nu cred ca cel de la Chicco se face mai mic........ca are 8 kg. si asta de la Hauck 8.5. si in definitiv la iarna il imbraci bine pe bebe si poti pune ceva gros in carut. eu stiu daca merita? sa te gandesti bine.......si sa-mi zici si mie :)

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Am citit si eu (daca se poate nu numi citit ce am facut eu - adica pe diagonala) un pic din urma. Imi pare rau Ioana ca treceti prin astfel de probleme si, de fapt imi pare rau pentru toate fetele care ati avut probleme cu bebeii.
Mi-am dat seama ce inseamna sa fii mama abia cand am avut si noi problemele noastre cu Dariuta. am simtit cum ne fuge pamantul de sub picioara. Le multumesc din tot dufletul lui Deni si Alina pentru rabdarea care au avut-o cu mine sa imi explice anumite lucruri si, mai presus de orice, sa ma incurajeze.
Recunosc ca eu am si o fire mai panicoasa insa cand doctorita (daca se poate numi asa respectiva) ne-a spus ca Daria are probleme psihomotorii am simtit ca pic jos. Daria intre timp a inceput sa-si tina capul, a inceput sa gangureasca, sa-si ridice caputul cand sta pe burtica - lucruri pe care nu le facea la 2 luni. Asa a vrut ea, ei na. A fost si ea un pic mai intarziata. A trebuit sa duc fata pe la tot felul de doctori (neurolog, ecografist - inclusiv transfontanelara, de sold..., 2 pediatri in Bucuresti si 3 in Poiesti, kineoterapeut, oftalmolog...) ca sa ni se spuna ca - e in grafic doar ca e un pic mai intarziata. Acum ea e bine (multumesc lui Dumnezeu) insa eu iau pastile de frica (recomandate de un psiholog la care am ajuns in cele din urma fiindca nu imi puteam reveni din socul avut - imi era foarte frica, nici nu puteam sa pun mana pe fata ca imi era frica sa nu cad cu ea, sa nu i se deschida fontanela ...si multe alte cosmaruri ce nu isi au rostul aici)

Ce vroiam de fapt sa zic este ca si Daria, chiar daca in primele doua luni a luat mult in greutate, in a treia luna nu a luat decat 400 g si acum mananca, in sfarsit, cate 120-150 ml la masa insa nu are decat 4 mese pe zi.

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Caruciorul de la Chicco se strange umbrela, intra in orice masina!

Dana, ma bucur ca ati rezolvat problema cablurilor si acum ai si net! Ai sa ne scrii mai des!

Lari, pe asta mic cred ca il faci luptator sumo

Vroiam sa zic si eu de Dodo ca desi l-am suspectat ca nu prea ia in greutate ca sa se alieze cu prietena Arina, a luat in luna a 4-a 500 de grame pentru care eu sunt tare fericita, avea 6.600 grame la 4 luni. Nu stiu cine intreba cat e mediu pe luni si am mai zis, 1-4 luni 750gr, 5-8 luni 500 gr si 9-12 luni 250 gr. In schimb o sa fie mult mai mamos decat Vlad, nu ma scapa din ochi, se intristeaza daca nu ma vede si cand apar i se lumineaza fata! Ce o sa ma fac eu cu el?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Il inveti declaratii de impozit in brate

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Aoleu Dana, cuvantul ala de "intarziata" imi da fiori, o sa creada lumea altele! Nu cred ca e vorba de asa ceva ci mai degraba ca fiecare copilul are ritmul lui de crestere, pai acum sa il impusc pe Dodo ca nu se intoarce pe burta inca? Ai sa vezi, vor fi copii precoci in dezvoltarea motorie, totul e sa nu te compari cu nimeni. Vlad al meu a stat tarziu in fund, la 8 luni, cand in carte scria ca la 6 ar trebui sa faca asta! In schimb a plecat in picioare la 1 an fara 10 zile si a vorbit foarte repede, acum face fraze si uneori chiar imi povesteste. Si eu ma panicam cand vedeam ca Vlad nu merge de-a busilea, ca nu se tine bine in fund, etc dar ma consolam ca el e normal, alti copiii sunt precoci

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Revenind la mesajul de mai sus as vrea sa il completez cu ceva pentru toate fetele care au trecut sau trec prin depresii. - da depresii nu doar stari proaste sau nervi (de care avem cu totii ). Le recomand din toata inima sa se duca la un psiholog. Mie mi-a trebuit ceva timp. Mi se parea ca toata lumea o sa ma faca nebuna daca le zic ca am fost la psiholog. Fara sa zic nimanui din familie, mi-am lasat fata cu o foarte buna prietena in carut in fata clinicii si am intrat. Vreau sa va zic ca de cand iau pastilele alea (trebuie sa le iau 3 luni) eu nu mi-am mai facut nici un fel de gand negativ, ma simt din nou ca inainte - normala. E pacat sa nu te bucuri cu tot sufletul de copilul tau intrucat treci prin nu stiu ce stari. Daca poti sa elimini orice stres sau stare negativa din viata ta - singura sau cu ajutorul cuiva, eu zic ca merita sa privesti viata mai mult spre partile ei bune decat spre cele rele. Cine spunea ca gamdirea pozitiva face minuni avea dreptate.
Recunosc totusi ca exista si o parte mai proasta. Nu poti sa le iei daca alaptezi.

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput