Strumfi de iulie-august 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Karli, superfelicitari pentru schimbatul capitolului! A fost greu?
In al doilea rand, multumim ca ai trimis poza, acum trebuie sa "activam" persoanele ca sa ne voteze cand va fi cazul (asa zicea Andreea Marin, ca activa persoanele pentru donatii si mi-a placut expresia .
In al treilea rand super multumesc pentru sfatul cu caruciorul de la chicco, am fost si l-am luat, m-a costat 330 roni si sigur il va folosi pana la adanci batraneti ca este sport de la 0 luni si e super sacul ala pentru iarna, va domni in el. Deci fetelor daca vreti carucior sport tip umbrela si care poate folosi de pe acum, nu ratati de la chicco, super pret
I-am luat si lui Vladut o jucarie ca sa nu se supere dar nici nu s-a uitat la ea, are treaba sa manevreze caruciorul prin casa!

Mersic de remediile naturiste, sa vedem ce mai iese! Gabi, nu stiu ce sa zic cu aerosolii, mai astepata un pic ca la varsta asta le da adrenalina si ii agita rau. Eu tot am zis ca ajung la doctor dar vremea si starea mea proasta ma impiedica sa ma tarasc cu ambii copiii si bona pe strazi si este asa o aglomeratie in oras!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

HELLOOOOOUUUU, HELLLLOOOOOUUU

Am revenit. Ma mai tineti minte si pe mine ? Hi,hi, hi
In sfarsit am redevenit si eu om - am net. Asa-i la casa noua. Nu iti ies toate cum ai vrea.

De inceput nu pot sa zic decat ca m-ai distrat foarte tare Fianna - tot de la anul ma voi apuca si eu de sport

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

jadi, karli, ziceti-mi si mie de carucior. ca al meu e cam de vara. subtirel si fara sac. merge de la 2 luni cat avem noi acum? vreau si eu detalii va roooog!!!

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

www.flickr.com/photos/13757856@N04/sets/" target="_blank">broscuta gargarita

Mergi la inceput

Abia a iesit omul ala de ne-a instalat netul si am si intrat la voi. Aud cum imi da pe foc ceva, pe acolo

Jadi nu ma mai oftica cu super pretul la carut. Cred ca pe acelasi tip de carut eu am dat 850 , avand insa si scaun de masina pe care oricum nu l-am folosit

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

http://www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&categorie_id=2&subcategorie_id=7&produs_id=766

jadi, karli! asta sa fie?

Mergi la inceput

fianna, bine ai venit! sa iti traiasca crestinelul matei!

ti-am trimis PM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Aylin si caruciorul asta nu e din ala normal, e sport dar e bun pentru toate varstele si husa de iarna e excelenta e ca un sac si tine si spatele iar la picioare se inchide cu fermoar! Uite de www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&categorie_id=2&subcategorie_id=7&produs_id=766" target="_blank">asta vorbesc si il poti lua si de pe net.

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Pai ,daca e vorba de adrenalina inca mai stau pe ginduri ,ca si asa am copii tare agitati .Eu nu imi mai aduc aminte cind a fost ultima mea noapte in care sa nu ma trezesc deloc pina dimneata .Cred ca acum vreo 4 ani

Poze

Mergi la inceput

Ei, hai ca mai m-am linistit. Nu arata chiar exact. Al nostru nu are doua manere, are o bara de care impingi

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Deni multumesc pentru atatea laude! n-a fost greu sa schimb capitolul, insa nu stiu sa-l inchid pe cel precedent. Iar cu poza pentru concurs abia astept si eu sa apara pe site, apoi sa ne punem pe votare de pe 17 noiembrie?!!! activam 100 si de mamici si poate si in plus si cine stie... poate castigam! insa cel mai tare ma bucur ca ti-am dat telefon cu folos aseara si asa cum te stiu te-ai miscat rapid si ai si cumparat caruciorul de la CHICCO. Sa-l stapaneasca sanatos Dodo Intr-adevar
www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&categorie_id=2&subcategorie_id=7&produs_id=766" target="_blank">acesta este caruciorul la PROMOTIE si ma bucur ca inca l-ai mai gasit.... vad ca pretul a devenit totusi 330... eu l-am luat cu 300 ron pentru ca asa era eticheta de pe carucior... in momentul cand am vrut sa il si cumparam a venit vanzatoarea cu o alta eticheta cu 330 si pretindea ca acela ar fi pretul, insa pt.ca cea agatata de carut era cea vazuta de mine cica "hai sa fie asa, daca dvs. ati vazut eticheta aceea.... dar in mod normal, asta e pretul; a fost la promotie cu 300 ron, dar acum e putin mai scump intr-adevar: 330"

Oricum daca ne incasa si 330 la fel de multumita as fi fost pentru ca acest carut face toti banii!!!!!!!! cu cel pe care il detineam pana acum mi-am lovit degetele de la picioare, nu incapea nici in lift cum trebuie, nici in masina (eu am Matiz) nici pe usa, era super greu si plus ca se manevra dificil; nu mai zic ce greu se desfacea si se plia la loc. Cu acesta de la chicco e trai si viata. Are doar 5 kilograme, se desface/pliaza super usor, si cel mai important e ca se poate descurca o mamica si singurica cu tot cu bebe in brate... asta era problema mea cea mai mare: sa ies singura cu bebe si cu caruciorul (inainte era un adevarat chin).

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput