Strumfi de iulie-august 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Jadi ,vrei sa iti spun eu cum e cu "mamosii" astia pe nume Tudor ?Al meu ajunsese sa ma tina de mina chiar si atunci cind el voia sa alerge dupa porumbei ,ca nu cumva sa ma piarda

Dana , fiecare copil are ritmul sau .Si eu am fost speriata cind mi s-a spus ca Bogdanel are un mic "handicap" fata de ceilalti copii de virsta lui :nu intindea miinile dupa jucarii (acum o face ,dar cind are chef),nu se sprijinea pe palme cind statea pe burta (acum mai are un pic si face flotari ), inca nu isi duce picioarele spre gurita ,dar o va face cu siguranta .

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Ooo, lume noua! Bine-ati revenit, dragelor!
Mama samurailor, unde ti-ai ascuns strumfeii? Ia sa vedem poze recente cu samuraiul tau blondin, sa ne minunam si noi un pic de mandrete pe flacau dolofan!
Dana, scumpo, tare ma bucur ca esti mai bine! Sa stii ca ma gandesc des la Dariuta ta, chiar ii povestesc Mirunei despre ea, ca sa stie copila cine mi-a dat mie chef de facut fete cucuiete!
Jadi, multa sanatate tie si familiei tale! Tare pacatoase sunt virusurile astea, dar le veniti voi de hac, incet, incet.
Karli, in sfarsit am primit raspuns la intrebarea straveche "Dar eu... hac! eu cu cine votez?!" Votez cu 7 burtici burtoase, numai sa se dea startul la vot.

Noi suntem bine sanatose, am trecut cu bine de noaptea post-vaccin, eu un pic stresata, mandra cea mica fara nicio grija... Singura schimbare e ca de cand e vaccinata, doarme Miruna de rupe. Tot s-a trezit azi-noapte pentru alaptat, in schimb ziua are reprize de vreo 2 ore de somn care ma lasa paf. Ia uite, dom'le, pana acum nu putea dormi fata mea de grija vaccinului! (Asta ar fi o explicatie. Cealalta e ca Miruna e meteodependenta. De cand ploua pe aici si e innorat, doarme bustean.)

Mami Lia si Miruna Demetra (8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Deni mare om , mare caracter.
Ma faci sa rad. 'al tau era normal, ceilalti erau precoci'. Vezi ce inseamna gandirea pozitiva.

Daca mai esti racita iti recomand si eu ceva - vitamina saracului. Mie asa mi-a trecut.

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Mama Gabi, flotari zici? De maine il bag la ora de sport Nu face asa ceva in schimb face echere, se ridica cu capul si picioarele, nu stiu ce ar vrea sa faca, banuiesc sa se aseze in fund ca in rest e agitat in orice pozitie l-as pune dar daca il tin in fund sustinut tace malc dar pot sa il tin asa cat vrea el? In nici un caz!

Lia, multumim de urari , recunosc ca sunt inculta si nu stiam pluralul la virus/virusuri. Se zice si virusi dar la cei legati de programare/calculatoare .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

dana ma bucur ca pitik ta e bine.doamne ajuta!
1000 puncte pt recomandarea data lui Jadi. buna aia cu vit sarakului! si fara contarindicatii!
dupa vaccinu de 2 luni cand e urmatoru?????????????

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Multumesc si de sfatul cu vitamina! Dar nu am stare febrila ci doar ma doare un prapadit de gat! Sau va refereati la sex oral?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Am citit eclere in loc de echere. Si zic - bine ca mi-am invatat lectia sa nu mai fac comparatii intre copii, ca asa imi puneam fata, vrei nu vrei , la gatit eclere

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Bunaaaaa,avem poze noi-noutzeeee

Va rugam sa ne vizionati .
Lungi au fost astea 3 luni...acum am intrat in normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by mychydutza

dana ma bucur ca pitik ta e bine.doamne ajuta!
1000 puncte pt recomandarea data lui Jadi. buna aia cu vit sarakului! si fara contarindicatii!
dupa vaccinu de 2 luni cand e urmatoru?????????????

*mihaela*

noua ne-a zis ca la 4

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

www.flickr.com/photos/13757856@N04/sets/" target="_blank">broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

quote:

Miruna e meteodependenta. De cand ploua pe aici si e innorat, doarme bustean.)

Nu stiam de ce doarme andutzul meu azi atit.
Noi ne-am plimbat putin si prin ploaie dar in marsupiu si cu umbrela.

poze

Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput