Strumfi de iulie-august 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by jadi
Mai am vazut ca s-a deschis un nou club de sept oct 2007, dar papanasi si dulceturi? Ma duc sa beau niste apa ca mi s-a inchegat gura toata!

Deni & Vlad & Tudor

Mersi de urari promit sa ma distrez la botez.

Sanatate lui Dodo offf ce mila mi-e de el saracutu', sper sa scapati odata.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3683" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3813" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Deni, succes! tinem pumnii lui Dodo mic sa se faca repede bine! Poate ma repet, noi ne-am facut bine cu ketof(pt secretii), Panadol, Nurofen, vit C si oscilo de 2 ori pe zi. e adevarat ca in felul asta nu am lasat boala sa avanseze de la faza initiala de haraiala intre nas si gat. Poate e exagerat tratamentul, dar a functionat, slava domnului!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Bai fetelor ati scris asa de mult intr-o singura zi. Eu am avut musafiri. Maine o sa am altii. Da, mie imi place sa am casa plina. La Bucuresti nu avea cine sa vina pe la noi. Acum as chema si vecinii pe la noi, numa asa sa fie veselie in casa.
Mi-am aruncat si eu cate un ochi pe la poze insa o sa stau luni sa le aprofundez pe indelete.
La prima vedere, fara nici o suparare, nu vreau sa ofensez pe nimeni, mie mi se par toti draguti insa Ingrid a Cristinei mi se pare foarte frumoasa, exprima ceva divin.
Deni si mie mi se pare ca i se increteste parul lui Dariuta insa dupa ce ii fac baie ii trece. Cred ca e de la caciulita asa ca nu iti face sperante prea mari

Capitolul asta trebuie sa-l reiau. trebuie neaparat sa imi notez ce ati tot zis voi pe aici de diversificare. Eu m-am hotarat sa-i fac o masa festiva si fetii de Craciun caci va avea atunci 5 luni. Sa aibe si ea masa bogata.

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Stati ca am mai vazut cateva poze si apoi uit sa va laud
Andreea piticul tau are niste buzite foarte frumoase. In poza aia zici ca e intr-adevar un strumf mic.

Luna, Adelicioasa ta e o adevarata domnisoara. Am observat ca ii foarte cocheta. Imi plac foarte mult rochitele ei, ii vin foarte sic

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Buna dimineata,

Am si eu o mica pauza, caci fetita doarme, dupa ce s-a tot chinuit cu intoarcerile pe burta, a obosit si ea...

Liadorian, legat de ce ziceai tu ca o data ce pune gurita pe biberon un copil nu mai vrea la san, daca iti inchipui, Andreea n-a vrut sub nici o forma biberon. Am avut o perioada cand nu lua in greutate (am mai povestit pe aici), desi parea satula si nu plangea, noaptea dormea ok, am vrut sa-i dau completare biberon....si nimic! Nu a vrut si gata! Si ca atare tot la san a ramas. Si am fost surprinsa ca i-a placut acolo unde laptele iese mai greu
Intre timp s-a rezolvat si probema greutatii, a luat 400 g in 3 saptamani, sa vedem la 4 luni cat va avea. Dar ea este mai supla, mai slabuta decat alti copii, insa este vioaie, progreseaza, ca atare cred ca nu e cazul de griji... Ea niciodata nu a dat inapoi, doar a stagnat.

Pupici si eu mai sunt prin zona o perioada, astazi.

Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna ziua si de la noi.

Am vazut poze cu Adelicioasa ( e o scumpa si sarafanul ala e bestial-si petrecere frumoasa la botez!) si cu Tudor si Vlad ( la fel de scumpi si Tudor seamana tare bine cu Vladut).

Si noi inca ne chinuim cu mucii, de luni; noi facem tratament, ca asa ne-a dat dr, si e deja mai bine, dar tot se infunda nasucul si dimineata si seara avem nevoie de aspirator (adica de Batista B.); noua ne-a dat Ambroxol, PanadolBaby doar 3 zile de 2 ori/zi ( a avut un pic de febra la inceput) si capsule de Karvol , care ii desfunda mai bine nasul, mai ales noaptea. Dr mea de obicei da homeopate, dar a zis ca de data asta are o groaza de sugari bolnaviori la care n-au functionat homeopatele in perioada asta si li s-a agravat raceala, asa ca mai bine, pt 5 zile sa facem asa. SPer si eu sa-i treaca pana marti cand il vede iar, ca sapt. care vine trebuie sa facem vaccinul de 4 luni.

Eu astept sa-i treaca raceala si incepem diversificarea "pe bune". O sa aiba deja 4 luni 1/2 cand trecem la sucul de mar. Apucasem sa-i dau cateva lingurite de suc de morcov si deocamdata stagnam, sa-i treaca mucii. Probabil ca vom ajunge la piureuri de legume si fructe cand va implini 5 luni, eu zic ca tocmai bine.
Si pe mine ma cam ia cu frisoane, ca nu prea stiu cum sa continui si cum e mai bine; pe unde intreb sau citesc, aflu 'nspe pareri diferite, asa ca, deocamdata, e o nebuloasa in creierul meu. Mi se pare mai greu decat tot ce am facut pana acum cu el! dar ne invatam noi si cu asta.

Aveti idee cam de la ce varsta se trece la lapte praf nr. 2 ??

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip(27 iunie 2007)
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Of, si noi am luat-o de la capat cu raceala, doar ca de data asta nu a evoluat asa rapid. Mai intai a fost infundat noaptea, iar de ieri a inceput sa si tuseasca si sa fie cu muci si ziua. Eu am dat vina si pe aerul uscat din casa (noi avem incalzire electrica) dar ma gandesc ca e si din cauza ca nu apreciez cum trebuie cum sa-l imbrac atunci cand ies afara. Am avut cateva zile mai calde cu 17-18 grade dupa care imediat zile mai reci cu doar 7, ar putea fi de la schimbarile astea de temperatura ? Eu ma incapatanez sa-l scot in fiecare zi afara macar 15 minute, chiar si asa racit, o fi bine, o fi rau ?

Jadi, ce fel babyphone ai ? ca al nostru se aude tot timpul, de activat ma activez eu cand aud ca plange bebe, il las cateva minute si apoi ma duc. Dar in restul timpului aud fiecare miscare si mai ales acum de cand respira greu, dorm cam iepureste. De multe ori mi-a venit sa-l inchid mai ales ca de vreo trei saptamani doarme bine noaptea, se mai trezeste dar adoarme la loc si daca ar fi sa se trezeasca si sa planga l-as auzi din camera cealalta si fara babyphone dar ... eu tot sunt obsedata ca fac un lucru rau ca il pun sa doarma pe burta si parca avand babyphone-ul langa mine imi da un plus de siguranta.

In alta ordine de idei, ieri am primit pasaportul lui Victor. Pai acum avem un strain in casa, noi romani, el canadian, parca e aiurea ... Las ca i-am trimis deja actele sa-l fac si roman, atunci sa te tii cand o avea doua pasapoarte ! Important este ca acum pot sa-mi cumpar biletele pentru Romania, cu ajutorul lui Dumnezeu ajungem acolo pe 19 decembrie. Inca nu ne-am hotarat ce facem cu catelul pentru ca nu-mi surade nici o varianta gasita si anume fie sa-l lasam aici la vreo pensiune de caini (nu e prea prietenos cu strainii si apoi nu intelege decat romana ) fie sa-l luam cu noi (trebuie sa il luam la Paris si sa facem din nou check-in plus ca trebuie sedat, va fi un stres in plus pentru el si pentru noi) dar o solutie trebuie sa gasim ca doar e responsabilitatea noastra, deh.
Gata cu problemele pentru ziua de azi, trebuie sa gandim pozitiv si sa avem un weekend minunat.
Sanatate la toti bebelusii !

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Buna...dimineata!

Eu abia m-am intors de la coafor, m-am tuns, o sa va pun pozici de la botez si o sa vedeti si cum m-am tuns.

Am intrat sa vad daca e vreo veste de la Jadi si Dodo, cum a mers intrevederea cu celalalt doctor. Vad ca nimic inca.

Dana am avut timp sa vad niste pozici si am zis sa le vad pe ale tale ca erau usor de gasit, ai o fata superba, sunt inebunita dupa parul ei, iar tu, esti sigura ca ai fost gravida? Esti o frumoasa, n-am stiut ce sa admir mai intai fata sau mamica.

Diana poate gasesti pe cineva sa aiba grija de cutulica acolo, nu pensiune dar un prieten ceva.Felicitari pt pasaport, si noi trebuie sa trmitem aplicatia, dupa aia suntem in scor egal pana la anul doi romani (eu cu fiu-miu) si doi englezi (el cu fie-sa). La anul castigam detasat caci ne facem toti englezi insa noi vom avea si cetatenie romana. Pe fie-mea inca nu m-am hotarat daca o fac si romanca.

Va pupesc

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3683" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3813" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Luna si eu tot dau refresh in asteptarea unei vesti de la Deni. Sa-ti fie de bine noua tunsoare! Abia astept sa te admir! Nu stiu daca am apucat sa-ti zic, dar Adelise iti seamana teribil! Are exact privirea ta!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Hai sa nu va las cu ochii in soare dar am ajuns acasa si am facut un pic de mancare la rapid, pui cu legume si lamaie si acum am reusit sa ies din bucatarie!

Una peste alta, Tudor nu este bine, are bronsiolita, au vrut sa ne opresca la spital dar am zis ca nu ma sperii asa usor si ca vrem acasa. I-au facut e injectie cu dexametazona si continuam acasa cu prednison. Are asa zisul tiraj, se vede cum se retrage in mod exagerat pieptul la respiratii/expiratii. Ne-au dat si aerosoli dar astept un pic ca sa vad cum reactioneaza la tratamentul asta, adrenalina il agita si ii oboseste inima si nu vreau sa o dau in altele! Sunt un pic ingrijorata dar in acelasi timp optimista ca se va trata si va trece cu bine peste hopul asta. In rest muci cu duiumul si tuse productiva. Cel mai rau m-am enervat la Medlife, ziceai ca e manifestatie publica, o caldura pe holurile alea, de au transpirat ambii copii instantaneu, pe Dodo l-am lasat la body cu maneca scurta cat am asteptat. In plus era sa ne-o ia in fata o familie de rromi cu doi gemeni frumusei dar eram asa de nervoasa ca le omoram pe asistentele alea depasite de situatii. Vorbeau cu jumatate de gura, nu le intelegeai ce ziceau si nici nu aveau chef sa explice... hello, sunteti particulari dragilor, la stat oare cum va comportati? In plus sotul s-a enervat atat de tare ca nu a mai bifat consultatia si nici nu a platit aspiratia si injectia, vorba lui, cand vor vrea sa ne ia banii sa stea aia la receptie, el nu sta cu doi copiii sa le astepte pe dragutele alea de la tigara! Mare e gradina ta Doamne!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput