Strumfi de iulie-august 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu am terminat de mutat pozele pe picasa, am pus linkul pe prima pagina iar pe flikr am lasat pozele de la intalnire. Trebuie sa dati jos programelul de la picasa ca sa uploadati pozele pe site. Albumul cu baita l-am facut privat, erau prea multe poze goale pe acolo, ca sa il vedeti trebuie sa va logati cu userul si parola (la parola comuna adaugati 07, imi trebuia o parola de 8 caractere).

Eu o sa incerc saptamanal sa verific daca sunt emailuri cu poze, nu pot sa fac lucrul asta zi de zi, mi-ar ocupa prea mult timp. Probabil ca si Alina va mai umbla la el, sa o las sa se dumireasca!

Am pus si eu ultimile poze cu Vlad si Tudor, le puteti vedea incepand de aici.

Luna daca nu te mai vad pe aici, iti doresc crestinare frumoasa pentru Adelicioasa!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Capul meu cred ca o ia razna, mi se pare ca lui Tudor incepe sa i se onduleze parul asa un pic. Oricum partea care i-a mai ramas, ca la spate e mai are par de-o baie!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Carutul se foloseste si pe orizontala si eu il folosesc de la 2 luni cu spor. Merg sa citesc din urma si revin

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Alina, mama de A-uri, te anunt ca maine facem un an de iulie-august 2007 .

Mai am vazut ca s-a deschis un nou club de sept oct 2007, dar papanasi si dulceturi? Ma duc sa beau niste apa ca mi s-a inchegat gura toata!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

fetelor, ce stiti de laptele MIlumil? Ce parere aveti de el? As vrea sa schimb Topferul ca cica nu prea mai au in depozite, plus ca o data ce ii voi da si cereale, va fi mai usor sa le folosesc pe cele de la Milupa ce au lapte Milumil. La DRagos am folosit Milumil cu succes.

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

andutzy daca ar trebui sa-i dau elisei lapte praf eu i-as da humana
oana hai ca esti tare,am ras cu lacrimi.
nu am vazut inca poze dar maine cu sigurantza,acum va zic cu drag noapte buna mamici
am uitat sa va zic ieri am implinit un an de cand teoretic am conceput-o pe elisa....

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Oana asa e: PUSEU' bata-l vina! pentru toate cele care nu mi le explic altfel. bafta si la iasi! noi ACUM trecem prin faza acuta de somn! adica dormim zi lumina si toata noaptea! ptiu ptiu! cu deochiul ala

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Deniss sa stii ca i se onduleaza parul.. asa am observat si eu. Si i-am vazut si noua frizura lui Vladut... sa ii fie de bine, l-ati bretonat?! sau mi se pare? si-apoi nu se vad in pozele astea 2 cupii raciti.... unde-s muciiiiii? de fapt nu vreau sa stiu! e clar: esti mamica grijulie!

si felicitari si tie si Anyei pt. anul implinit!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Karli, aprofundeaza pozele si ai sa vezi la Vlad niste chestii maronii inchis pe nari, ala e colargolul care cica ar trebui sa ii inchege mucii.
Mai cu somnul asta nu stiu ce sa zic, eu cred ca trec prin faza maxima a racelii la Dodo, azi nu a dormit deloc toata ziua, pai ce e flacau deja? Si pana la urma, mi-a vomitat un pic mucii, l-am imbaiat pe la 5 si doarme de la 6.30 ca era rupt dar zici ca e trenul in gara asa shuiera, horcaie si sfoaraie!
Maine ma mai duc o data la doctor cu el, de data asta la Medlife sa vedem ce si cum!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Am uitat sa zic ca azi dupa o zi de nesomn la Dodo am cam terminat cu asteptarea, e bolnav de pe 20 septembrie si tot de atunci nu ii dau nimic major ca tratament. Maine in functie de ce ne zice Georgeasca, aplic un tratament ceva ca zic ca am avut rabdare suficienta. Si ca sa mai exemplific inca o data trenul meu, cu stau cu baby phone in sufragerie si se activeaza la fiecare 10 secunde de la respiratia lui si credeti-ma ca nu e un baby phone foarte sensibil, inainte se activa la 10-15 secunde dupa planset!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput