Strumfi de iulie-august 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 20
jadi spune:
Diana, am un baby phone de la Tigex, am avut la Vlad unul de la Philips care la iesirea din garantie s-a stricat si nu la centrele de service nu raspunde nimeni, frumos nu? Iar suntem in Romania! Ambele sunt digitale sau ceva de genul asta adica nu am surpriza sa aud taximetristii prin statie
. Si asta de la Tigex e tare fain, ma anunta cand se termina bateria si cand pierde legatura cu baza!
Deni &
Vlad & Tudor
brazuca25 spune:
Deni
multa sanatate pt Dodo! Te admir pentru cat de tare esti!
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
Gabrielabv spune:
servus fetele
abia acum mai pot si eu sa forumesc
Valen - mercic de incurajari si ai dreptate cu luatul in greutate, ne chinuim acum atata si apoi ele vor dori sa tina regim pentru siluieta.
Bine ca Ines e ok si sa fie ok si deacum inainte iti doresc.Sanatoase sa fie ele ca de mancat au tot restul vietii timp
Gabriela - Dragos(29 iulie 2001) si Medeea (21 august 2007)
Gabrielabv spune:
Aylin vai ce fete mancacioase avem!Medeea s-a nascut cu 3200 kg si 51 cm iar in prima luna a luat 900g si a doua 800g de aceea m-am speriat cand am vazut ca incepe sa mearga asa rau. Dupa ce a facut doua luni a inceput cu programul artistic la san si cu portii reduse la mancare
Acum parca a inceput sa-mi revina laptele de cand iau galactogil si ma mulg, desi la aceasta operatie nu-mi iese mai mult de 20, 30 ml
Singura speranta e tot la Medeea
care se vede treaba ca reuseste sa scoata mai mult de atat
Gabrielabv spune:
Luna asa imi place poza Adelisei cu ochelari aia ,imi vine sa o smotocesc ca pe Medeea mea, iar Cosmin... ooo ...nu pot sa cred ca o tine in brate si o dragaleste atata. Al meu Dragos abia de cateva zile mai are treaba si pe langa Medeea. Se joaca in fata ei pentru ca ii place sa fie admirat de cineva si e buna si ea la urma urmelor. O data a vrut sa o intoarca de pe burtica pe spate si era sa-i rupa manuta, inca nu e priceput ce si cum e cu un bebe mic
Andra eu ii dau Medeeiei Milumil pentru ca sata ii dadeau in maternitate si e ok
Jadi multa sanatate lui Dodo