LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (102)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by a_deju

sorry donia, dar.. te contrazic... ceea ce am facut eu azi...numai prajeala nu se poate numi... untul a stat in craticioara nici 30 de secunde, nici nu apucase sa se topeasca integral cand am adaugat faina.. am amestecat de fix 3 ori, dupa care am inceput sa torn lapte... pentru mine, asta nu inseamna prajeala.

Deea, mami de Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

If it makes you happy... cine canta cantecul asta?
Dar stii, daca tot nu prajesti de ce nu renunti la metoda asta doar ca sa play it safe?

Mi-am amintit, Sheryl...

mamaana, a speriat stafia fetele? Dragutele... a avut si Cristi un moment in care a dat din ras in plans, cand era in labirintul ala spooky, dar apoi si-a revenit.
Si la noi aceeasi poveste cu gresia si parchetul... eu port papuci si sosete, Roxana se simte foarte bine desculta... brrr...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Mironasi eu am citit ca marul e mai bun daca il lasi putin sa se maroneasca, adica sa se oxideze, ceea ce inseamna mai mult fier...iar fierul constipa nu? oricum chiar daca constipa sau nu, cica e mai bine sa-l lasam putin inainte sa-l servim copilului.

Am mai citit ca NU E BINE SA DAM MANCARE PE BIBERON. O explicatie care mi-o amintesc era sansa mare ca, copilul sa se inece, a doua explicatie de la mine, copilul o sa refuze sa mestece mai tarziu daca tu o sa-i dai mancarea in felul asta. asa ca tu rezolvi problema pe moment dar in timp ii faci mai mult rau.

si fetelor nu va inteleg de ce nu va plac voua copii silueti. off off, ce o sa mai ajunga ei sa se lupte cu kg mai tarziu!
hai sa va pove ceva apropo de asta.
uite, de ex eu eram slaba cand eram mica, de cand ma stiu pana in faculta. din cauza asta, imi era rusine sa merg la scoala in ciorapi pe sub uniforma. cand venea vara, eram mai ok, ca se mai umfla picioarele de la caldura si parca aratau mai bine. stiti cum ne stresa la scoala sa ne luam ciorapi si nu pantaloni pe sub uniforma? am incercat sa-mi iau si doua perechi de ciorapi ca sa para picioarele mai groase, dar pareau mai subtiri ca inainte, ca ciorapii le strangea mai tare. asa ca am decis sa iau pantaloni, dar cand intru pe poarta scolii, sa mi-i ascund sub uniforma ( ca portarul nu ne lasa cu pantaloni) si apoi ii lasam frumos jos. la fel faceam cand trebuia sa ies la tabla. la tabla insa, eram stresata sa nu-mi cada pantalonii in timp ce raspundeam, sau sa se vada cand ma intindeam sa scriu ceva pe tabla, asa ca nu prea ma puteam concetra. dar ghiciti! eram slaba? acum cand ma uit la poze, pacat ca nu am pe calculator sa va arat, realizez ca eram una bucata si aveam niste picioare super, doar ca mi s-a inoculat ideea de la mama, si alte personaje din familie, ca sunt slaba. asa ca eu ma vedeam slaba. ca asa sunt parintii, vor sa-si vada copii dolofani dar ei nu se vad pe ei, ca se chinuie cu kg in fiecare zi.
povestea nu se termina aici. mai tarziu, dupa ce am ajuns la faculta, dupa revolutie, stiti gramada de ajutoare de peste hotare. MAma fiind asistenta medicala, primea gramezi de vitamine. Imi zicea mama "vai draga mea cat esti de slaba si acum cu invatatul asta la facultate, o sa te ascuti ca lupata de clasa, ia de aici niste vitamnine" Asa dai pe vitamine. In primul an de faculta, cand desfaceam cutia de vitamine, imi dadeam colegele de camera pe spate cu mirosul de medicamente, si beam cel putin 5 pastile, una de fier, una claciu, una magneziu, etc. (la vremea aceea nu erau 2in1) Ei, in anul doi de faculta au aparut si consecintele... simteam mirosul de mancare de la cantina, de la cel putin 1km distanta
Si ia ghiciti cum eram la sfarsitul anului 2?
Ei daca toata copilaria am fost obse' ca sunt slaba din cauza cui? a mamei, restul vietii am fost obse' ca sunt grasa din cauza cui? tot a mamei. ea nu a facut-o cu rea intentie saraca, ci din prea multa dragoste.
Asa ca va rog, din prea multa dragoste nu va ingrsati fortat copiii! Mai bine de zece mii de ori slab si sanatos decat gras si sanatos (putine sanse sa fii gras si sanatos)

Album

sau
http://picasaweb.google.com/adrian.alb
If you are having problems viewing this email, copy and paste the following into your browser:
http://picasaweb.google.com/adrian.alb/7Saptamani?authkey=rBhwKTcjFhM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
CRINUTA
ANTONIA
Sa va dea DD o viata minunata, plina de sanatate, fericire, bucurii si un gram de noroc. Sa nu uitati niciodata cat de mult va iubesc parintii vostrii, cat de importante sunteti pt ei! Va doresc multa multa multa fericire!!!!
donia vazut si eu pozele, chiar dim la 8, dar pana acu' n-am apucat sa scriu. deosebita cea cu fratii in pozitie "artistica", roxana o frumoasa, cum o stiam, iar cristinel un cavaler demn de o asa domnisoara!
ramsan mai, mai ce mare s-a facut rares!!!! si frumos...... de mor!
miro, madaluta pediatra mi-a spus ca daca dupa 2 luni nu ies si alti dinti (dupa primii), e nevoie de o cura de calciu. nu va suparati, asta e ce stiu eu
dianarus te asteptam cu multe multe povesti despre voi. pana atunci
danutz mi se pare o tampenie ce ti-au spus aia. pai eu chiar ieri am fost la un alt interviu pt banca si mi s-a spus ca e f multumit sa vada ca am lucrat 5 ani intr-un singur loc, denota stabilitate si responsabilitate
bineinteles ca vroiam sa mai rasp dar am uitat. caracteristic
dani a facut azi kk la olita. iar cand s-a ridicat s-a uitat inauntru si a zis CAHHHH! sa mor nu alta. bineinteles ca l-a pupat si laudata mama de nu stia copilul care e marea realizare a invatat sa se dea singurel jos din pat, reuseste sa bage singurel patratul, triunghiul si cerculetul. la stelute, trapese, pentagoane....mai avem de lucru.
e o vreme MIZERABILA in Iasi, n-am iesit deloc, tragem totusi o fuga la carrefour sa iesim si noi un picut. s-a plictisit in casa. oare ce o sa facem la iarna?
va pup pe toate!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

apropon de mancare si astea.. voi seara ce le mai dati, ca ivan nu se mai satura doar cu lapte, inainte ii dateam piure la borcan dar nu mai vrea , si.i dau un iaurt cu cereale si 340 de lapte dar tot mai bea alti 300 pana dimineata....deja acum nu ma mai plang ca nu mananca ci ca bea prea mult lapte, sper sa fie ok, dar are deja 11 kg , nu ca ar fi mult dar luat mult de tot dupa gastroenterita si cred ca laptele l.a inngrasat, ma gandeam sa fac supa cu galusti, dar n.am voie sa.i dau ou

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

donia.. sa mor daca prishep.. care este diferenta intre a pune unt, faina, lapte sau a pune lapte, faina, unt???? ordinea enumerarii??? ca daca ma iei cu untul, ca pe colo, ca pe dincolo... asta e, motanu' haleste unt de mult si bine, si se stie lucrul asta, ca nu am tinut niciodata nimica la dos... soooo..?? ca de prajeala pe cuvantu' meu de pioneer ca n-a fost vorba... cat de idioata as fi, cand as fi simtit miros de prajeala, sau as fi vazut bulbuci de unt parlit, tot mi s-ar fi aprins un bec peste crestet care sa zica.. hopaaaa.. stai ca ceva miroase prea bine :))

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by dayanara

apropon de mancare si astea.. voi seara ce le mai dati, ca ivan nu se mai satura doar cu lapte, inainte ii dateam piure la borcan dar nu mai vrea , si.i dau un iaurt cu cereale si 340 de lapte dar tot mai bea alti 300 pana dimineata....deja acum nu ma mai plang ca nu mananca ci ca bea prea mult lapte, sper sa fie ok, dar are deja 11 kg , nu ca ar fi mult dar luat mult de tot dupa gastroenterita si cred ca laptele l.a inngrasat, ma gandeam sa fac supa cu galusti, dar n.am voie sa.i dau ou

ivan si dayanara

de ce vrei tu neaparat sa ma faci pe mine sa plang si sa jelesc??? :)) lasa dom'le cupilu' sa bea cat lapte doreste, ca-i foarte bine... uite, facem un deal: cand ii dai al doilea bibe, ala de 300, sa-i soptesti baietului la ureche "bea mama si pentru motan, sa fie..":)) vrei?? :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

almo, la 1000 de insule nu am ajuns, dar ne vedem pe 1 dec la petrecerea copiilor la servici? eu le-am zis ca vin cu toti 3 copiii mei si tare mandra m-am simtit

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

quote:

donia.. sa mor daca prishep.. care este diferenta intre a pune unt, faina, lapte sau a pune lapte, faina, unt???? ordinea enumerarii??? ca daca ma iei cu untul, ca pe colo, ca pe dincolo... asta e, motanu' haleste unt de mult si bine, si se stie lucrul asta, ca nu am tinut niciodata nimica la dos... soooo..?? ca de prajeala pe cuvantu' meu de pioneer ca n-a fost vorba... cat de idioata as fi, cand as fi simtit miros de prajeala, sau as fi vazut bulbuci de unt parlit, tot mi s-ar fi aprins un bec peste crestet care sa zica.. hopaaaa.. stai ca ceva miroase prea bine :))

Las' ca-ti zic eu dupa ce faci capitol nou

Laura, multzu' Wow, stie sa bage formele...! Cristi le da doua de nu se vad!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by almo
Ei daca toata copilaria am fost obse' ca sunt slaba din cauza cui? a mamei, restul vietii am fost obse' ca sunt grasa din cauza cui? tot a mamei. ea nu a facut-o cu rea intentie saraca, ci din prea multa dragoste.
Asa ca va rog, din prea multa dragoste nu va ingrsati fortat copiii! Mai bine de zece mii de ori slab si sanatos decat gras si sanatos (putine sanse sa fii gras si sanatos)

Excelent!
Cititi si luati aminte!

Va zic eu mai multe despre grasime si cancer cupa ce se () face capitol nou... ca eu sunt cu un picior pe fuga...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

quote:

de ce vrei tu neaparat sa ma faci pe mine sa plang si sa jelesc??? :)) lasa dom'le cupilu' sa bea cat lapte doreste, ca-i foarte bine... uite, facem un deal: cand ii dai al doilea bibe, ala de 300, sa-i soptesti baietului la ureche "bea mama si pentru motan, sa fie..":)) vrei?? :))

[/quote]

ii fac in 2 biberoane ca am de dr brown si sunt de 240
da, faza e ca si eu m.am minunat ca l.a tinut chestia asta mai mult de 3 zile, inca ma mir, si mi.e frica sa nu intre in vreo greva din aia de juma de an :)))

ivan si dayanara

Mergi la inceput