LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (102)
Raspunsuri - Pagina 21
eri_ka spune:
quote:
miro, madaluta pediatra mi-a spus ca daca dupa 2 luni nu ies si alti dinti (dupa primii), e nevoie de o cura de calciu. nu va suparati, asta e ce stiu eu
Pai si lui Ingrid i-au iesit 2 dinti in iunie, si de atunci nik. Tre sa vb cu pediatra, dar abia saptamana viitoare. Poate afla altcineva intre timp si ne spune si noua. Eu sunt putin ingrijorata pe treaba asta. Ce ziceti?
SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills
Ktrinel spune:
ruxandra_sb, stiu ca ai deschis un subiect despre aspiratorul ala cu baterii...ai luat pana la urma ? cum e?
laura, exact cum iti spuneam ...unii reusesc sa faca una, altii alta...felicitari daca Dani e asa indemanatic...Julia le arunca cat colo...sau le cioneste una de alta si face muzica....
rantas,nerantas...as incerca si eu...dar a mea nu mananca nimic seara cand vine...doar roade una alta...deci noi nu servim masa de seara..lapte in schimb...cat incape...stiti la ce ora a dormit aseara? la 7, dupa ce intrasem in casa la 6 si 5...am stat si eu langa ea in pat o ora ...macar atat
..
Mirona spune:
EU NU SUNT DELOC INGRIJORATA CU DINTII!!!
imi faceam la un moment dat griji - dar am mai citit si alte cazuri - cu iesiri de primii abia la 1 an jumate si retul pe la 2 - deci suntem bine.
- da ce-ati vrea? sa-i dau dupa cap sa-i iasa mai repede? fiecaruia ii iasa dintii cand ii vine randul. am facut si cura de calciu si tot nimic. Asta e - vor iesi ei pana la urma. Toti - pe rand.
quote:
Originally posted by Dbunny
parca butoiul era inchis pana-n ianuarie, nu?
quote:
Originally posted by a_deju
mirona, hopa sus si mataluta, ca mai am o craca de mana disponibila :)) nu ma faceti sa-mi bag si picioarele (), ca le vazurati dimensiunile, daaaa???? :))
pai daca s-o inchis si noi nu iesiram .... ce sa-i facem?
buey - io stiu ca voi vreti sa fiti dragute - dar lasati - ca tre cineva sa stea si pe fundul lui si sa-l spele ... ca daca ramane inchis 2 luni va dati seama ce se impute??? de urmatoarea care pica in el sigur o pune de o coma alcoolica.
Miro
kokorina spune:
sorry pt intarziere
LA MULTI ANI! TIBERIU-MIHAI....de ATUDOR
LA MULTI ANI! MARIO -GABRIEL...de PORUMBITA
LA MULTI ANI! MATIA-STEFAN ....de SOMLEAC sa cresteti sanatosi,voiosi si norocosi!sa va manance mama de barbatei frumosi!pascal al meu va strange mana barbateste,iar sophia va pupa pe toti,dar pe obrajori,MARK de ALEXANDRA ne da voie....ce sa va fac fetelor,sophia e promisa ;)sa va traiasca minunile!
LA MULTI ANI! CRINA-MARIA.....de DANDUSA
LA MULTI ANI! ANTONIA-GABRIELA....de BAMBOLETA......fetelor,sa va traiasca fetele,gagicile....sa fie sanatoase,casa v-a umplut-o de fericire si implinire,inseamna ca sant cele mai cele din cele-cele.....iuhuuuuuu!!!!!inca doua fulgulete de un anisor!