LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (102)
Raspunsuri - Pagina 19
Lavinia_P spune:
Nu ma mai lasa la calculator...
E calare pe mine cum ma vede ca ma asez..daca il iau in brate imi ia tastatura si o face avion sau vrea calare pe monitor...
Asa ca repede:
Dia,Roxanica,
Multumesc...da' am treijde ani .
Da la varsta asta femeile sunt mai interesante,nu?![]()
Adinazot,
Moaamaaa ce gagici beton pe acolo... Tu,Alessia si tipa in mov..
.
Si pozele..claritate super!
Bebinuta,
ce dulce e Ada!
Donia,
Printesa curcubeului si tigrisorul.. ce frumos .. tare mandra esti si tu langa ei.

Kikineata,
Supersimpatica Sara..okioasa mica..
.
Ramsan,
da da... Rares are niste oki..vai vai..Bine ca n-am fetita,ca o baga in boale.![]()
Mamaana..ce-mi place la printesele tale, ca mereu sunt impreuna..ce face una ..hop si cealalta.Coboara singure scarile?
Oare am uitat pe cineva...?
A... se poate?
Bambo..Antonia cred ca trebuia sa fie baiat..ca tare sugubeata e..![]()
Am fugit..revin mai pe seara..
minunea mea
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by Mirona
Dbunny am o intrebare la tine. Mi-ai scris intr-un mesaj precedent ca sa-i dau Karei mar oxidat. Esti sigura ca ai scris cuvantul potrivit?
Oxidat??? Pai daca e sucul de mar maro - ala insemna ca e oxidat ... si e bleahhh pt mine - daramite pt ea ... e acru. La fel si marul cu biscuite - cand e oxidat ... nu mai pune gura pe el. Plus ca la mine da in cufureala. Deci???? Stii tu ceva ce eu nu stiu? La ce e bun marul oxidat?
E bun la inchegat caca. Adica asa scria pe hartia de la urgente cand am fost yo cu Dani...din fructe e permis banana si marul razalit(oxidat), adica il lasi sa se innegresca unpika. Isi schimba gustul? cum mąsa? Yo n-am bagat di sama...
Si dintotdeauna eu am evitat marul crud cu Dani, mi se spuse ca, constipa, si la noi e adevarat, probat pi kiele di Daniel.
Si mai ceva...ce mama mįsii cauti tu in curu' butoiului(a se citi fundu? vrei s-o iei pi coaja?
Sa va spun ceva trist trist... am vazut azi la spalatoria de masini un copilas(cam 4 ani) cu fata asa de ciudata...imi spune sotul..`uite ce nasuc de purcelus are copilul ala, oare de ce nu-l opereaza parintii?`. Cand l-am vazut de aproape avea fata atat de deformata...vai,
Atunci ne-am gandit cat suntem de norocosi chiar daca Dani al meu de 3 zile se trezeste din ora-n ora...chiar daca inca n-a dormit mai mult de 3 ore legate inca...e asa de frumos, si sanatos, si inalt si jucaus, si zambeste la oricine...
parca butoiul era inchis pana-n ianuarie, nu?
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
lizzy spune:
MI-E INCREDIBIL DE DOR DE VOI!!!!! 

ps: fug la fizioterapie, creanga stanga nu mai functioneshte. poate revin cu dreapta mai pe la miezu' lu' noapte...
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia / www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Pentru Darius, acum!
Dbunny spune:
Mamaana vazut puiutele tale smechere...2 intrebari am pt tine? sau 3...
vad ca aveti gresie pe jos, e rece? vazut ceva si nu-s sigura, dar aveti incalzire centrala prin sol? ca noi avem incalzire dar pe sus in toata casa, dar gresia tot rece-i si Dani nu sta locului pe covor..numa tot pe unde n-am covor vrea...le lasi sa umble desculte pe gresie?
Donia uni vaz pozi? la semnatura?
dayanara petreceti sau va odihniti?
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Donia spune:
quote:
Originally posted by Lavinia_P
Multumesc...da' am treijde ani .
30 de ani e motiv de plans? Fetele cu ciulamauaaaa... e voie?
As vrea sa va spun ceva si nu stiu cum sa va spun... ma tot gandesc cum sa nu va supar... as vrea sa fiu cat se poate de draguta si de delicata...
Baaaaai! Rantas??? La varsta asta?
Prajeli? Chiar si in unt? Aloooo! Obiceiuri sanatoase de viata...
Luati idee sanatoasa: schimbati reteta si puneti laptele la fiert cu faina si adaugati putin unt cand e aproape gata mancarea. Sau si mai bine, lasati untul si bagati ulei de masline. O sa iasa poate zeama mai lunga dar va fi multe, multe procente la suta mai sanatoasa.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
Dbunny, iacata poze.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
a_deju spune:
sorry donia, dar.. te contrazic... ceea ce am facut eu azi...numai prajeala nu se poate numi... untul a stat in craticioara nici 30 de secunde, nici nu apucase sa se topeasca integral cand am adaugat faina.. am amestecat de fix 3 ori, dupa care am inceput sa torn lapte... pentru mine, asta nu inseamna prajeala.
editez (ora la bord: 17:34): precizez (ca sa nu iasa nush ce mare tampenie si de-aici, ca nu m-ar mira...) ca fetele cu ciulamaua este eu, si atat. danita mi-a dat o reteta care este evident pt bebei mai mari, pe care eu am gatit-o dupa cum am descris (lucru care in continuare nu mi se pare prajeala, si nici n-o sa mi se para in vecii vecilor, amin :)) ).
Deea, mami de
Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
mamaana spune:
donia, Tudor a fost imbracat intr-un costum negru cu masca de stafie pe fata; mi-a speriat fetele, ca nici nu vorbea normal cu ele; s-au mai linistit cand l-au auzit vorbind si apoi cand si-a dat masca jos au inceput sa rada
Dbunny, avem gresie in bucatarie,pe hol, in laundry room si in bai; incalzirea vine prin podea in toata casa, mai putin in basement unde e din tavan; gresia nu e calda, ca nu sunt placi din acelea care se incalzesc dedesupt (alea ar fi fost cred pe curent electric, iar casa e incalzita cu gaz); le tin in sosete ca daca le pun pantofiori din cei subtirei de piele ii dau jos sa-i roada si tot in sosete raman; eu nu pot sa stau numai in sosete pe gresie, dar vad ca si Tudor uraste papucii, tot numai in sosete umbla peste tot; pe fete le evrific la picioare daca sunt reci mai tot timpul cat stau prin bucatarie si nu sunt...
da, donia, si eu cand am vazut reteta de ciulama m-am gandit la rantas, ca nici pentru noi nu fac, daramite pentru fetite...
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)