Cirese de Mai-Iunie 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 18
virgi spune:
Salutare livada!
In sfarsit am resusit sa mai deschid si eu calculatorul. Nu-mi mai ajunge timpul pentru nimic.
Luana s-a refacut complet dupa 2 sapt. de mers la medic din 2 in doua zile. N-am scapat fara otita pana la urma, cand aproape eram pe sfarsite cu tratamentul pentru raceala, la ultimul control s-a vazut un inceput de otita, care din fericire a trecut cu antibiotic intr-o zi.
La gradi e din ce in ce mai bine. Plange max. 5 min, uneori chiar mai putin. S-a acomodat foarte bine, se joaca cu ceilalti copii, invata multe. Cel mai mult ii place sa picteze. O aduc uneori de la gradi vopsita din cap pana-n picoare. I-a pus doamnei acoarele pe fata, dar i-a spus pe un ton actoricesc ' Ohhhh, sorryyyyyy", E foarte constienta ca daca spun 'Oh, sorry ' trebuie sa fie iertata.
Asculta cu interes povestea zilnica si pare din ce in ce mai preocupata de activitatile de la gradi.
Pe 7 avem petrecerea de Mos, unde vom participa si noi parintii.
Neda - m-am distrat pe cinste cu povestea voastra. Si eu am observat ca n-o mai pot duce de nas, sau sa-i spun ceva si sa nu-mi tin promisiunea, ca-si aduce aminte in cele mai nepotrivite momente de cele promise. De ex. i-am spus intr-o seara ca dupa ce vine tati iesim la restaurant sa papam. Tati a venit dar intre timp...am facut delivery home....toate bune si frumoase...cand s-o culc si-a adus aminte...si ce scandal a facut, si-a adus hainele s-o imbrac, mi-a adus incalarile si mi le-a pus in pat. 'Si zecea continuu ' retorant".
Off, mai avea de zis....insa s-a trezit....ma duc sa fac un lapte...revin maine dupa ce vin de la votare..
SEara buna
CamiM spune:
'Neata ciresime!!
Am trecut si de Thanksgiving Day cu bine, am papat mult si am fost si pe la ceva cumparaturi ( ca asa e traditia...
).
Sofia asta seara a mers la nani pentru prima oara cu taticul.. a fost destul de bine a plans dar putinel si apoi a adormit. Imbucurator ca tare ma temeam de ce vor face cand o sa fie mami la spital.
Lacri sper sa Razacila si-a imbogatit colectia de dintoci si acum e totul ok.
Arleena grozav baiet ai..

auzi deja ajuta domnisoarele..![]()
Adriana felicitari pentru balerina...
.
Cu gogoasa mea zau ca nu e usor si cam acum e singura vreme cand ma bucur ca sunt si eu destul de voinica..![]()
Doroti multumim de povesti si da
la Natalita nazdravana.
Neda m-ai dat gata ...
!!! Mihaita rocks!!!
Camelia speram ca au trecut deja mucozeii..si sunteti iar in forma. A propos de zapada nu stiu daca ti-am multumit pentru poza... mi-a mers la suflet mai ales ca noi aici zapada...poate doar la tv!!
Virgi imi pare rau ca ati fost bolnavioare..si ma bucur ca acum e totul ok.
Cum merge la job?
Luana e grozava..ce copil istet!!
Ok acusica gata, ma duc la nani si eu!! numai bine tuturor!!
Cami
16+ &
Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2
virgi spune:
Revenit:
Azi ne-am trezit de dimineata si-am plecat toata familia la vot. Dupa ani buni, am reusit si noi in sfarsit sa votam.
Cami - interesant testul pe care i l-ati facut Soficului. Cred ca si pe aici se face insa din cauza problemelor de limba pe noi ne-a sarit. Dar cam la fiecare control, choy o testeaza cu cate ceva. A inceput sa-i placa de el, ca are agatat de gat tot felul de maimutoi, care mascheaza de fapt cate un aparat si mereu scoate scoate din buzunare dulciuri, pentru care trebuie sa faca ceva sa le obtina. Luana sare foarte mult, pe canapea, in pat, pe asfalt, in masina, e un adevarat jumper. Sper sa nu fie ceva ingrijorator. Mai face cineva asa?
Sper ca Soficul sa se obisnuiasca sa faca nani cu tati. Luana nu vrea sa mai faca nani cu niciunul dintre noi. Se culca singura la ea in patut oricat de mult mi-as dori eu sa mai stea si cu noi.
La job e ok, desi parca m-a scos putin din ritmul meu. Nu e greu insa am de pregatiti tot felul de situatii de la o zi la alta. DE cand o duce tati pe Luana la gradi, sunt mai linistita...si reusesc sa fac mult mai multe.
Doroty - ce frumos povestesti tu despre Goguta. Ce copil fericit trebuie sa fie. Animale, curte, aer curat e si normal sa aibe pofta de mancare. Mi-am adus aminte de vacantele petrecute la bunici.
Arleena- cum poti sa te gandesti la asa un diagnostic. Alex e un copil absolut normal, cu multa energie asa cum sunt majaritatea copiilor. Si Luana e agitata, sare, tipa, se bucura cand vede un copil, alerga dupa el. Eu m-as ingrijora daca ar fi prea cuminte.
arleena spune:
am pus veronica si acum se uplodeaza Dumbrava minunata....vizionare placuta....zilele urmatoare voi pune si veronica se intoarce si mai am multe povesti, sale pun si alea??sunt mp3-uri
probabil din cauza mediatizarii excesive a ADHD am inceput sa ma ingrijorez....poate sunt doar paranoica
imediat mergem si noi la vot....virgi, tu unde ai votat?cum de pana acum n-ati mai avut sansa sa votati?
m-am uitat peste pozele piticilor de cand erau mici....am vazut niste fetisoare dragute de care nu mai stim nimic....dorulut(nastad - pe ea am vazut-o pe alt topic si am intrebat de dorulet dar nu mi-a raspuns
), edutzu de vavitzu, nichita, petra, hora, erik al oaneiS, cristi al aniledei, nicole, teo, mihnea(carmina ce mai faci??), gabriel(mihaela.f), david(daryana), david(ildy), serghei, etc....
cea am mai observat e ca multe din fetite au acum niste plete spre deosebire de unii baieti, cum e si alex care tot cheluti ca un bebe sunt![]()
chiar n-am mai pus poze demult cu alex asa ca ia uitati aici smecherul meu cum a mai crescut
http://www.flickr.com/photos/49551753@N00/
camelia.t spune:
Arleena multumim mult mult de filmulete.Acuma le fac download, sunt pe finish.Abia astept sa ii vad mutrisoara ardeiului cand o sa i le pun.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157601437566417/" target="_blank">ARDEIUL !
doroti_5 spune:
Buna dimineata.
Multumim frumos pentru Maria Mirabela, deja ne-am mutat pe el, si strigam prin casa Mia Mibela, dar de la Teletubies am invatat sa dansam si prigatim de ziua bunelului un dans cu verisoara, asa ca surpriza.
Da sa va zic ce am patit aseara.
Aseara am facut ceva abdomene(100 abdomene usoare), da sa vedeti cum, eu pe spate si incep(la astea se tin picioarele rivicate in forma de v intors, sper ca intelegeti), si fiicamea ce-o hotarit ca e locul ei de fotoliu acolo, si s-o catarat pe mine, si hai sa fac cu ea ca nu vroia sa se dea jos si gata, si eu le fac in ture, o tura are 10abdomene, ca daca le faci mai putine sunt fara efect, si va dati seama 10abdomene, si ea pe mine, apoi faceam 10 ridicari de bazin si ea in culmea fericirii ca o dau huta.Pe la jumate se plictiseste copilul meu si se da jos, si se apuca sa deschida buzunarile de la pantalonii meni si unde face "manii niiii", m-o apucat risu si eram tocmai la mijlocul turei, si s-o anulat, ei bun fac imunitate la "manii" ei si ma apuc iar, dau o tura, dau doua si ce credeti?deschide copilul meu fermoarul de la pantaloni si unde face "peaja?", ce credeti m-o bufnit iar risu, ca eu asa nu-i zic niciodata, nu stiu de unde o luat asa exprimare.Mai cu chiu cu vai am terminat eu abdomenele si dau sa ma scol, nu ca ea nu-mi da voie ca vrea uta, ei aici l-am pus in lucru pe taicasu ca eu eram moarta si nu mai reuseam sa o ridic.
Si asa in fiecare zi imi scoate cite o perla de ramin masca.
Apropo de Craciun si anul nou, eu is deacord cu toate ce ziceti voi, dar sa fie ceva de grup, si gasesc eu o cale sa particip si eu la mobilizarea totala, doar ca propun sa fie trecut si anul pe inscriptie, ceva de tipul Craciun 2007, sau Anul nou 2007-2008, si desigul Clubul cireselelor 2006, sa nu lipseasca.Dar pe ce facem inscriptia hotariti voi, adica da-ti idei.
Va zic o zi buna, si eu nu prea am tim sa fac apel, dar sper ca si fara apelul meu o sa apara fetele sa mai scrie de ciresele.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
camelia.t spune:
Adi am trecut si la desene animate.Sper sa avem succes si cu ele ca tare lung e timpul pt stat in casa, desi Andrei nu prea are rabdare mai mult de cateva minute la filmulete. Multumim si tie pentru efort.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157601437566417/" target="_blank">ARDEIUL !
adib spune:
camelia.t enjoy.
sper sa aveti mai mult succes ca noi. :(
aseara spre exemplu, ne uitam la inregistrari de la Paste. cind s-a vazut pe ecran cum sparge un ou rosu a inceput sa plinga disperata "oul,oul,...". inainte de culcare, dupa vreo 2 ore, s-a uitat la mine suparata si cu ochii rosii " oul" :(
arleena iti multumim pe aceasta cale pt filme. astazi va fi premiera unuia dintre ele la noi acasa.
virgi nu te speria de "jumper". noi avem un calut gonflabil pe care il calarim cite 3 minute la fiecare ora. si calarit=topait.
numai distractii va dorim.
LYLY809 spune:
Salutare tuturor,
Si aseara am inceput un mesaj si am adormit cu laptopul in brate...acum la fel, dar m-am trezit
De o saptamana vreau sa va anunt ca Ralucis a nascut o fetita
... era foarte fericita
Cami, dintoci mai multi tot nu avem. Nu stiu ce se intampla...
Am fost si noi sa recoltam sange pentru analize. Ei bine, vena nu au gasit,cica Alec e prea ...pufos, asta ar fi pricina. Asa ca, ne-am dus in Dr. Grozovici la Medicover unde o tanti s-a chinuit sa recolteze ceva-ceva din deget vreo 15 minute care mie mi s-au parut o vesnicie. Noroc cu Baby Newton salvat pe telefon de pe CD-ul de la Andrada&Steluta,asa am mai "salvat" si noi situatia
BTW, exista doua filmulete pe care Moaca le adora, baby newton si baby farm
Lacri si
Alec 30 mai 2006