Cirese de Mai-Iunie 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Arleena, frumos loc de joaca...nu-i de mirare ca lui Alex ii place
Doroti, ce inscriptie de Craciun? Cred ca am lasat cam multe mesaje necitite din urma... trebuie sa ma laud si eu un pic, ca am ajuns la sedinta de fitness nr.11 ieri, de dat kilos jos nici vorba, insa parca arat mai bine. Nu-i prea usor sa tragi de fiare, e mai simplu la aerobic, insa si ambitia e mare. Mi-am propus sa arat altfel decat pana acum de Craciun. Asaaaa..oricum, vreau si eu sa particip la orice vreti sa organizam...nunta, petrecere, intalnire de grup....
LA babyexpo de saptamana viitoare zic pas cu Alec...nu de alta, dar ultima oara am capatat acea urata viroza de care abia am scapat. Si, daca as merge acolo, pentru el as face-o, sa se joace . Insa e riscant.
Adib, se pare ca Raluca este foooarte sensibila Curios, cum percep astia mici niste lucruri la varsta lor micuta.
Sa stiti ca m-am decis sa nu duc copilul la gradi pana la 3 ani. Nu vreau sa-l chinui de pe acum, trezindu-l cu noaptea-n cap. Am insa in vedere schimbarea bonei. O sa gasesc o persoana de la care sa aiba ce invata.
Ma intorc la analize si vizite la doc...Alec e "suspect" de platfus...insa inteleg de la mame cu copii mai mari ca, la aceasta varsta, chiar daca il duc la ortoped, nu mi se va recomanda nimic. Abia de pe la doi ani jumate, daca nu se corecteaza, i se face incaltaminte speciala (sau taloneta???), insa la o consultatie tot ne vom duce.
Noi am primit deja scrisoare de la Mos Craciun, foarte interesanta.
De Craciun Alec va primi un laptop jucarie si inca o jucarie multifunctionala, de la Quelle. Deocamdata... Altceva interesant nu am gasit, dar cautam. Vreau sa fie plin de jucarii locul de sub bradut anul asta. Insa Mosul Ghidusul trebuie sa tina cont de inclinatiile copilului. Este fascinat de forme geometrice. Nu-l intereseaza masinutele, papusile...nici cartile, decat daca au cate ceva care iese in relief. Insa prezinta interes orice forme din care se poate construi ceva sau orice se rostogleste

Lacri si Alec 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Acum va las...oricum, eu si Alec suntem mereu prin preajma si n-o sa va parasim, chiar daca cateodata nu stam grozav cu timpul liber. Pupam razaciosii-frumosii si asteptam sa aflam ce planuri aveti pentru acest sfarsit de an!
Noapte buna...cat a mai ramas din ea.

Lacri si Alec 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare ciresici!

Astazi a fost prima zi de gradi fara "urlete". Dupa ce am dezbracat-o s-a dus frumos in clasa si s-a pus la joaca. M-am dus dupa ea sa-i spun bye, mi-a raspus cu greu, era deja ocupata si am plecat.
Insa doamnele mi-au spus ca face armata cu ele. Le directioneaza unde vrea ea, le pune cu forta pe podea, daca nu inteleg de vorba buna stie sa si tipe la ele 'sitt downnnn ". A tinut-o pe una intr-o zi 2 ore langa ea, a stat precum un caine ( cica lesa ii lipsea). Cum dadea sa se ridice biata femeie, se auzea 'sit down".
Le-am intrebat ce anume o pasioneaza, si mi-au spus ca-i innebunita dupa puzzel. Au foarte multe modele, dar in special le prefera pe cele din lemn. Ii place sa introduca forme. Ii plac jucariile cu animale. Ii place sa picteze, are deja 2 lucrari in cutia ei. Cu alte cuvinte am inteles ca se joaca continuu cu cate ceva, dar una din doamne trebuie sa fie langa ea mereu.

Eu nu pot sa spun decat ca am scapat de ce-a fost greu. Dimineata o duce tati, eu o iau la 12, face nani 3 ore, papa, ne mai jucam putin si apoi vine tati de la serviciu

Pentru cadoul de craciun m-am gandit sa-i maresc colectia de exacavatoare. Nu i-a trecut aceasta pasiune, mai nou singura carte pe care doreste s-o citim este " My big truck book ". Am vazut la market un " backhoe loader" si un " bulldozer. Nimic n-o face mai fericita decat sa priveasca un exacavator in functiune. So, daca asta e dorinta ei, mami i-o va respecta.

Arleena - multumim pentru filmulete. Acum ma pun sa le descarc. Ma intereseaza orice este in limba romana.
Pana acum se putea vota numai la Seul. Si cum un drum pana acolo costa cam 150 usd/persoana + o zi pierduta, nu se justifica efortul. Sper ca de anul asta sa putem vota mereu aici la noi.
Am vazut filmuletul cu Alex. La cat parea de fericit, cred ca si-ar petrece acolo toata ziua.

Lyly - eu zic sa te mai gandesti cu gradinita. Acum nu stiu ce program are Alex. Luana se trezeste la 6 dimineata, si pe la 7 deja tipa ca vrea bye. Cu greu o mai tin inca o ora in casa. Luana acum este efectiv un alt copil. Este mult mai independenta, nu mai sta legata de mine. Desigur tu faci cum crezi ca-i mai bine, dar eu sunt pro gradinita.

S-a trezit domnisoara si cere papa.
Va doresc o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Buna dimineata.
Intru repede sa pun o intrebare : mai are cineva link-ul de anul trecut de la un site cu colinzi? Eu mi-am reinstalat windowsul de atunci si nu mai am link-ul din pacate.Daca il mai aveti il puneti aici va rog? Multumesc tare mult.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157601437566417/" target="_blank">ARDEIUL !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

ARLEENA
Multumesc pt filme! Le-am descarcat si azi voi vedea ce efect au. Teletubie deocamdata e pe primul loc. La Tv German este program pt copii incepand de la ora 6, toata ziua. Pt cei mici dureaza toata dimineata. Pe canalul KIKA, poate il aveti si voi. Cam asta face el dimineata, se uita la TV si se mai joaca.
Ce mare pare Alex in filmulet! Parca ar fi un copil de 3 ani...

CAMI
Multumesc pt explicatii. Probabil ca si noi vom primi un control complex, dar la 2 ani. Pana atunci ma duc cu el la medic numai daca e bolnav. Noi suntem la zi cu vaccinele ca execptia ca vaccinul ROR se face aici de doua ori. In Olanda nuami o data. Succes cu sarcina si bucura- te de clima calda. Eu asa tanjesc la o tara calda..mama, mama...

VIRGI
Te invidiez ca ai scapat de grijile mari. Ce bine trebuie sa fie sa te poti deplasa unde vrei si sa simti iarasi libertate! Nici nu mai stiu cum e sa fi liber.....Se pare ca Luana e un copil precoce dupa ce stie sa faca la varsta asta deja. Felicitari!

LYLY
In principiu nici eu nu sant adepta gradinitei. Aici in germania copiii se dau de la 3 ani la gradi. Daca ii dai mai devreme se poate doar de la 2 ani. Oricum daca trebuie sa chinui copilul sa-l scoli dimineata mi se pare incorect. Kailan nu ar avea problema cu acest program pt ca el intre 5.30 si 6.00 e sus deja....dar cu copiii care dorm dimineata....ar fi o problema. Stiu ca mama ma trezea in fiecare dimineata iar mie imi era asa de greu, eu dormeam mai bine dimineata....
La noi e problema ca Kailan doarme iarasi pe la ora 9. Cu gradinita nu ar rezista inca sa nu doarma pana la 12 sau 13. Daca nu-l pun la culcare devine enorm de nervos si plangacios.
Eu zic ca e bine ca te uiti la nevoile copilului. Fiecare copil isi are bioritmul lui.

RALUCIS
Felicitari pt fetita! Sanatate si fericire cu toata familia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

quote:
Originally posted by camelia.t

Buna dimineata.
Intru repede sa pun o intrebare : mai are cineva link-ul de anul trecut de la un site cu colinzi? Eu mi-am reinstalat windowsul de atunci si nu mai am link-ul din pacate.Daca il mai aveti il puneti aici va rog? Multumesc tare mult.

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157601437566417/" target="_blank">ARDEIUL !

http://radio.itbox.ro/detalii/Internet/radio-Craciun-Christmas-live.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna ciresele.
CELE MAI SINCERE FELICITARI PENTRU RALUCIS, PENTRU MARIREA FAMILIEI, BINE AI VENIT PE LUME PUI MIC, SA ADUCI NUMAI BUCURII LA PARINTI.
LA MULTI ANI NIKOLET, DIANA79 SI ANDREI PUI MIC.sA FITI SANATOSI, FERICITI, SA VI SE IMPLINEASCA TOATE DORINTELE.
Lyly nu mai stiu cine a dat ideea(ca eu citesc totul dar nu am timp de scris si uit cine o zis, dar nu si ceo zis), si ideea era sa facem iarasi ceva pentru grupul nostru de ciresele, o amintire, aaaa mi-am adus aminte Arleena a fost cu ideea, ea zicea poate o caciulita de mos craciun sau un ciorap ceva, si eu am propus ca inscriptie sa fie trecut si anul si sarbatoarea, adica "Craciun 2007" sau "Anul nou 2007-2008" si numaidecit "Clubul cireselelor 2006".Deci ce ziceti ne mobilizam?
Virgi ce fata mare ai, eu cu greu o ocup cu ceva serios pe asta mica, doar de desenat ii place, si ia dat bunica un colt, o parte de pe dulap, acolo scrie ce vra si cum vra, si cu ce vra, dar ziceam ca de Mos Craciun o sa primeasca o tabla mare cu carioci, acum ramine de gasit mosu, ca noi stam cam rau cu finantele din partea casei.
Acum am alta preocupare, ce ii aduce Mos Nicolae, eu stiu ca e obiceiul de dulciuri, dar eu nu prea ii dau dulciuri, doar pufuleti si iaurt si brinzica, dar astea le are in toata ziua, of nu stiu ce sa fac, dati-mi idei.
Camelia nu stiu de ce nu ma pot loga pe messenger ca eu luasem in an o groaza de colinde de pe forumul care se srie cu trei ursi, nu pot sa scriu altfel ca e reclama, cum reusesc sa ma loghez iti scriu.
Lyly pe mine sincer ma cam bate gindul sa o dau la gradinita deja, una ma opreste ca e iarna si poate sa ia virusi de la toti, dar cum se desprimavareaza incolo ii calea, ea si asa la 7 e in picioare, dar nu ii ajunge comunicare cu copii, si nu ii ajunge loc de descarcat energie, ce credeti, aseara nu o vrut sa se culce si ziua dormise doar o ora si aceea nu plina, si cum stingeam televizorul cum incepea a plinge, am lasat-o zic s-o linisti, pai sa vezi cu ce scincete plingea, si am tinut televizorul pina pe la 12 cind o adormit papusa, ca noi deja trasem cite o tura de somn, pe rind.Imi venea sa-i trag citeva la fundulet, dar m-am abtinut.
Va doresc o zi frumoasa.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Lya multumesc mult de link.

Doroti si eu am patit sa mai am probleme cu messul.Mi-am instalat un programel , se numeste Trillian, si de pe asta te poti loga cu ID-ul de mess.Nu-l folosesc nici eu decat atunci cand Yahoo-ul e pe spate.Are pe el si yahoo si msn si inca vreo doua.Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Mersi camelia, dar eu sunt la servici si nu ni se permite nici o instalare, cu messul l-am rugat pe admin si mi l-o instalat, dar am si skype, daca ai da-mi un add la doroti_5.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Hai sa va intreb ceva: Ardeiul e tare agitat si nervos, toata ziua e cu degetele in gura, dar in zona maselelor, pe-acolo.Se poate sa ne iasa al doilea rand de masele? Asa repede? Avem pana acum 8 dinti, 4 canini si 4 masele.Ar fi bine sa fie masele totusi, macar asa as gasi si eu explicatia agitatiei lui si a noptilor mele dormite pe bucatele mai nou......

Mergi la inceput