Cirese de Mai-Iunie 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 17
CamiM spune:
salutare!!
Ramona merci mult!
Ce sa zic ...mai pot, daca era sarcina la fel cu prima zau ca nu aveam de ce ma plange dar si asa e ok.Sofia e destul de cuminte , mai are si ea momentele ei.. ca tot cupilu'
dar in mare merge bine. Acum doarme la ea in camera si de multe ori se joaca singurica prin jurul meu daca am treaba.
La doctor i-au facut ultima serie de la :DTap( difteria, tetanus, pertusis), MMR( rubeola.. etc), polio si hepatita( nu mai stiu daca A sau B ca eu o tineam pe Sofia si a semnat sotul pe calculator ca suntem de acord si el nu s-a uitat atent..
).
testul a constat in doua parti: unul de intrebari pentru noi parintii( cate cuvinte spune, daca :merge , sare, se catara, arata cu degetul spre obiecte sa ii spunem cum se numesc,daca se uita la tine fix, daca raspunde la nume, daca intelege comenzi simple ) o groaza ca nici nu mi le mai amintesc pe toate, si apoi o parte de observare .. au lasat-o pe Sofia sa vada ce face: de pilda cu cartile( da pagina se uita, asteapta sa ii spui cum se numesc animalele/obictele), etc toate astea notate si puse in calculator si la sfarsit am primit raspunsul ca am trecut foarte bine..
fara prea mari explicatii. Din cate m-am dumirit eu pe urma cred ca de fapt voiau sa vada daca nu cumva are simptome specifice copiilor cu autism( aici se face mare tam-tam cu asta in ultima vreme).
gata ca te-am zapacit cred..
Si noi am ratat controlul de la 15 luni ca tot asa abia ne mutasem dar daca copilul e sanatos si nu are probleme eu zic ca e ok. Si noi acum mai mergem la 2 ani si apoi anual numai.
Cami
15+ &
Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2
CamiM spune:
Arabela faine tare pozicile.. si Victoras.. tot mare vrajitor a ramas..![]()
Cami
15+ &
Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2
LYLY809 spune:
Si noi am cam chiulit... am avut niste zile cam nasoale si timp deloc.
Azi noapte de la 3 la 4.30 Alec a {sus)tinut un recital pentru intreg blocul. A urlat de durere. Cred ca de dintisori.
In ultimele 10 zile oricum nu am mai primit decat pozele cu Ochios pe care tocmai le-am pus acolo unde le era locul, adica printre ceilaltiwww.flickr.com/photos/14372952@N04/sets/72157602649972035/detail/?page=2" target="_blank"> dragalasi
Scriu in alta seara, ca acum sunt vraiste
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
arleena spune:
hello
arabela mai ce mare si fain flacau ai. f frumoase pozele, merci. si eu am vazut tot asa bonele, barfesc, fumeaza si nu prea is interesate de copii asa cum ar fi o mama.....
cami poate ar fi bine si in romania sa faca astfel de teste....eu una am o temere....azi dupa ce am fost cu alex la joaca....mi-e frica sa nu aiba sindromul ala adhd. dupa ce s-a jucat el frumos pe acolo cu copii, la un moment dat a zarit o fetita care avea niste ciorapi pantaloni cu niste volanase pe curut....a stat el s-a uitat ca un viitor barbat ce e
....si apoi a inceput sa se bage in seama. asa de rau imi pare ca n-am avut aparatul la mine sa-l surptind cum s-a dat pt prima data la o fata
, a inceput sa alerge dupa ea, tot vroia sa o stranga in brate, normal ca fata urla, dupa ce i-am tot spus sa nu o mai stranga si impinga ca se sperie, fiind mai micuta ca ea, incerca sa o ia de mana, sa o duca sa-i aratate jocurile de p-acolo si sa se joace cu ea.....tremura tot de emotie, tropaia ca si happy feet(daca ati vazut filmul
), incerca sa ii faca draga drga si zicea titi, era in extaz, asa l-a impresionat curuletul cu volanase al fetitei....a inceput sa o ajute sa urce pe tobogan, normal, sustinand-o de curut
...s-au jucat o vreme, s-au amuzat multi partinti care erau acolo.....dar dupa ce a plecat fetita alex incepea sa faca orice numai sa fie bagat in seama.....fugea pe acolo de bezmetic, se tavalea in piscina cu bile, se trantea pe saltelute, arunca bilele, tot zicea hopa-hopa f tare...zici ca numai el era acolo....si cel mai rau impingea copii, mi se parea asa de tzaran....nu stiu cum sa va explic dar nu mi-a placut deloc comportamentul lui.....spre sfarsit era rupt fde oboseala si s-a oprit brusc si a stat in fund cam 1-2 minute fara sa miste si se uita in gol...l-am luat l-am imbracat, incaltat si l-am dus acasa....asa s-a potolit dintr-o data....oare gresesc eu undeva in educatia lui?
lacri si eu am stat o ora treaza de la 4:50 la vreo 6 am, alex a visat ceva urat, ceva legat de tacsu.....el vorbeste in somn si asa imi dau seama ce viseaza....zicea ceva tata, pate(spate), pat.....si plangea in somn....a trebuit sa-l iau langa noi, cu veioza aprinsa si de abia a adormit. cand pomeneam de nani imediat incepea sa planga si zicea nu nu nu, tati tati...si se baga in bratele sotului.
no, de craciun nu mai facem nimic???eu ma gandeam sa luam niste cizmele dein alea de material rosii, stiti de pus cadoul in ele, ma rog, sun simbolice doar, dar sa le personalizam si sa ramana asa o amintire....frate-mio face mai nou si imprimari si o sa-l intreb eventual daca nu gaseste ceva fulare, caciulite rosii pt piticii nostrii si sa le personalizam cumva....dar io zic ca tre sa ne mobilizam daca vrem sa facem ceva.
ma duc la nani
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
adriana spune:
Arleena, esti super haioasa cu povestea funduletului
.. Cred ca s-a emotionat, fara sa inteleaga, eu m-as fi bucurat, ca stie de mic copilul cum merg treburile pe lumea asta..
Dar nu cred ca ar trebui sa ii pui un diagnostic asa sever
, este prea mic(asa ceva se poate spune cu precizie pe la 7-8 ani) si factorul cel mai important, era copilul obosit... De fapt, asta l-a facut sa fie asa, iesit din tipar![]()
Cred ca era un haios.. Si a mea stie care sunt barbatii
, ca incepe cu ifose, ascunzisuri, cucu-bau, priviri
.. etc...
Lacri, ce-i cu tine? ca mai mereu esti in butoiul cu melancolie
... Cheer up! Vin sarbatorile, Razacila e un scump, destule motive sa te tii pe linia de plutire.. 
Cami, chiar asa, cum te tii mai cu burtica si cu bombita de 14 kilee... mamaaaa... ce placintoi
.. a mea e balerina, are 10 kile jumate.. ehhh.. bine ca a trecut de 10 kg
Diana R ce mai faci? Timeea ? Vladut?
Angelica, am vazut Raza-de-Soare, mai dar ce bine ascunsa e, m-am minunat ce a crescut
Vivi, ce mai face Ingriduta?
Doroti? ai luat conced de nu mai dai pe aici?![]()
Pe nastad n-am mai vazut-o de secole..![]()
Luana, magghyc, hehe.. inaioana, amiss, carminuta... fetelor, mi-e dor de voi...
Carmina, sper sa fie mai bine pe la tine, in sufletel.. 
Va las, mergem la nani...
Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
wapi spune:
arleena - eu zic ca nu este cazul sa te gandesti la ADHD. La varsta lor ar fi o problema daca ar fi linistiti
Oricum acum e la "moda" aceasta afectiune, dar simptomele trebuie sa fie mult mai serioase.
Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)
doroti_5 spune:
Buna ziua la toate cireselele si parintii lor.
N-am mai trecut di-un veac pe aici dar va citesc in fiecare zi, cind dau sa scriu am ceva de facut sau apare ceva.
Noi crestem si ne facem rele.Avem 8dintisori, o maseluta intreaga, una 3colti, una 2colti si una 1coltisor, es toate odata si ma inebuneste de alintatura.
Ne cataram peste tot, da peste tot, si de vre-o doua zile a descoperit intrerupatorul de lumina si ne inebuneste s-o tinem in brate sa se joae la el, eu ii spun ca nu se poate si ea se apuca sa plinga cu niste lacrimi de crocodil.
Mai nou pe linga pernuta poarta 2 papusi cu ea, una o cheama Nina si una Lili(nu am idee de unde le-a gasit asa nume, la noi nu vin doamne cu asa nume si nici nu vorbim intre noi in casa asa nume, si de asta ma mir.
Seara daca nu o pupa unul din noi e jale, nu se culca, dar ii promit eu ca o pupa tatsu cind vine, ori invers, da tot se foieste pina adoarme.
De mincat ii dau aprape tot, dar mai putin ce e sarat si deloc zahar, lapte de vaca, dulciuri.Mininca ceea ce mincam si noi, oricum noi nu prea mincam sarat ca mamica a fost la dieta toata viata.
Cel mai mult ii place pestele, si sal manince si sa se joace cu el, participa activ si la curatat.Avem dimineata si seara program de lapte, dar nu maninca mai mult de 180ml.
La capitolul greutate stau nu prea, avem 9.7kg, dar are bolfe si e sanatoasa, si nu-mi fac griji, toata ziua maninca, si striga "miam-miam" prin casa parca nu a mincat o saptamina.Citeodata ma si sperie cit maninca, dar ea papa si papa, si nu pot sa nu-i dau ca plinge rau si se trinteste pe jos.
Deci am o gurmanda slabanoaga.
De vorbit vorbeste binisor, in sens ca repeta dupa noi cum poate si cind are chef, dar si asa iti spune cite ceva, unica ce nu zice nu zice animalele, dar zice cum fac.
Am scos Maria-Mirabela dar inca nu a ajuns acasa speram pe duminica sa ajunga si sa ne uitam, i-am cumparat si Ariel, dar nu-i place, tot la Teletubies se uita.
Ii place afara ar sta toata ziua(vara asa statea, dar acum ii frig si ingheata), dar seara tre sa-si ia ramas bun de la curte, de la masina lu bunicu si a lui tati, si de la ham-ham, si pina aici ca daca o lasam pe bunica trebuia sa-si ia ramas bun de la toate animalele dimprejurul casei.
Cam asta despre noi.
Va dorim o zi buna.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
neda spune:
Arlena-m-am distrat tare citind mesajul tau.ce sa zic ca l-am citit de 2 ori, asa de bine m-am amuzat.Smecheres de mic Alex al tau.Totusi mi se pare minunat ca e sociabil.Sa aiba gija de micuta d-soara sa urce pe topogan si sa ii arate jucariile.Eu zic ca e un adevarat domn.Cred ca si lui Mihai ii plac fetitele..le recunoaste ff repede.Imi pune -titza.Totti ceilalti sunt -piii.Pupici la Alex.
Am fost la control cu Mihai.Dr a fost ff multumit de evolutia lui. A luat in greutate multisor.A luat ntr-o luna cit lua pina acum in 3 luni.Are 9.200gr si 81 cm.Tot sub grafic e el la greutate , dar speram sa recuperam incetisor.
Vorbeste tot mai mult.Cred ca acum spune cm rice cuvintel in felul lui.Ii place la nebunie sa se joace cu puzzel-ul.Are multe dar il prefera pe cel cu litere.Si acesta il face toata ziua si mi le zice pe rind pe fiecare , apoi le rastoarna si o luam de la capat.
seara neaparat nu ne culcam pina nu primim pupici de la mami si tati.daca careva nu e inzona ne striga sa venim sa il pupam.
Ne plictism ff repede.
Nu facem la olita.dar cind se plictiseste ne cheama cu el la olita pretinzind ca face kk.deja ne-am obisnuit si nicimacar nu ii mai dam scutecul jos.Pt el e doar o joaca.Intr- zi el tot striga kk, kk, iar tat-su ocupat ,"lasa-ma mai minicinosule.ma tot chemi dar nu faci nimic". A doua zi la fel."kk" si tat-su il intreaba "faci kk?", dar Mihai ii raspunde "minosule".Asa ca tre sa avem grija ce vorbim ca el inregistreaza totul.
Ok .Hai ca pp livada
neda
http://bd.lilypie.com/LcSGm5.png
camelia.t spune:
Buna ziua ciresime.
Mare liniste pe-aici....zic eu care scriu din an in pasti.
Noi ne luptam cu niste muci....am avut si cateva zile cu tuse, dar a trecut cu siropel.Nu facem febra, asa ca ne tratam cu leacuri nu foarte pretentioase : un pic de panadol alternat cu nurofen si picaturi cu protargol, alaturi de portocale, kiwi...cat incape.
Tot am vrut sa intreb: cat kiwi poate manca o ciresica intr-o zi.Ca eu am ajuns sa le ascund de Andrei, ca ar manca cate 4-5 pe zi.Ma gandesc ca e prea mult.I-am dat maxim 2 jumate sa vad cum reactioneaza.Nu a facut diaree, nici alte manifestari zgomotoase.....dar parca totusi nu ma indur sa-i dau cat ar vrea el, nu cumva sa fie prea mult.
S-a topit si zapada la noi...la 14 grade...asa ca asteptam alta care sa tina mai mult.Sper sa fie zapada de Craciun si dupa Rev. sa treaca, ca mie atat imi place, doar de sarbatori, dupa aceea parca ma satur de ea.
Arleena cand ai vreme pune te rog filmuletul cu Veronica, ca am apucat sa-i pomenesc lui Fini de el, si de atunci ma intreaba de cateva ori pe zi daca l-am luat de pe net.Multumim tare mult.
Despre noi cam atata.Sper sa scapam de raceala fara alte complicatii si sa incepem sa papam si mancarica ca zilele astea tare rau ne-am decurcat cu mancatul.
Va pupam.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157601437566417/" target="_blank">ARDEIUL !
Amonar spune:
quote:
Originally posted by neda
Nu facem la olita.dar cind se plictiseste ne cheama cu el la olita pretinzind ca face kk.deja ne-am obisnuit si nicimacar nu ii mai dam scutecul jos.Pt el e doar o joaca.Intr- zi el tot striga kk, kk, iar tat-su ocupat ,"lasa-ma mai minicinosule.ma tot chemi dar nu faci nimic". A doua zi la fel."kk" si tat-su il intreaba "faci kk?", dar Mihai ii raspunde "minosule".Asa ca tre sa avem grija ce vorbim ca el inregistreaza totul.
Ok .Hai ca pp livada
neda
http://bd.lilypie.com/LcSGm5.png
Am ras cu hohote eu si cu sotul! Ce figura mare e Mihai al vostru!