Cirese de Mai-Iunie 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 15
gabi25 spune:
Salutare ciresele....am o intrebare legata de descarcatul fisierelor de pe 4shared....SE POT DESCARCA MAI MULTE ODATA SAU TREBUIE SA IAU FIECARE BUCATA IN PARTE?
Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
www.flickr.com/photos/47782891@N00/" target="_blank">Poze
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by gabi25
Salutare ciresele....am o intrebare legata de descarcatul fisierelor de pe 4shared....SE POT DESCARCA MAI MULTE ODATA SAU TREBUIE SA IAU FIECARE BUCATA IN PARTE?
Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
www.flickr.com/photos/47782891@N00/" target="_blank">Poze
Doar cate una pe rand!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157601437566417/" target="_blank">ARDEIUL !
arleena spune:
virgi o sa pun veronica si veronica se intoarce dar dupa ce-mi formatez hardul ca-mi mere calcul tot in reluare
cat priveste pusul supozitorului nu e o obisnuinta...cum spuneam il pun doar cand urla de durere, si se tot screme...dar vad ca deja nu mai vrea sa faca....adica imi zice mama caca se screme un pic apoi nu nu nu.... si gata nu mai face
...
roxana medicul meu mi-a zis doar de lactuloza.....care nici asa nu vrea sa o ia decat in suc....nu mai stiu ce sa incerc...il las in pace ca si-o da drumul...sper....ce-ti mai face burtica??ai trecut de jumatate...mai pune poze sa va vedem...
am o propunere: ce ar fi sa scrieti in fiecare zi in care postati pe forum ce papa pitici la mic dejun, pranz si cina si gustarile....eu iar sunt in pana de idei, nu mai stiu ce sa-i dau 
ex azi:
md: cereale integrale cu lapte
pranz: ciorba de legume(morcovi, patrunjel, conopida, telina, fasole boabe, fasole verde, dovlecel, ardei, ceapa, praz, mazare, bulion) facuta pe pui si jumatate de chifla din faina integrala
gustare : suc de clementine+mar+para, biscuiti integrali
cina: iaurt, paine cu branzica si rosii, compot de cirese
inainte de somn 200ml lapte + 250ml pe timpul noptii, dimineata inainte de a se trezi de tot mai baga cam 100ml lapte
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
DianaR spune:
E vreuna dintre mamicile de cirese inscrisa la concursul de poze cu burtici? Spuneti sa putem vota!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
andruskandu spune:
Salutare, Ciresime!
Noi suntem bine, sanatosi, voiosi si mancaciosi. Creste Andrei, parca vazand cu ochii... si e un dulce, sa-l mananci, nu alta.
N-avem treaba cu mancatul, papam ce ni se baga in gurita, gustos sa fie. Si mancare gatita, si iaurt cu fructe, cereale, piure cu branza, smantana sau ou. Mamaliguta cu branza iarasi este una din preferatele noastre. Paste cu branza, sau cu sos de la mancarica de ciuperci mmmmm, deschide o gurita mareeee, zici ca e un puiut de randunica hranit de mama. Si se mai si infige in lingurita de-i ajunge pana in gat.
Ciorbita de toate felurile (cartofi, ciuperci, sfecla rosie, fasole verde si altele)dreasa cu smantana iarasi mananca cu placere.
Nu avem un meniu supervariat, primeaza mancarea gatita, la care adaug paine sau cereale.
Nu prea l-am invatat cu dulciurile, dar serveste cu placere cate o lingurita de miere, polen, placinta cu mere, cam ce fac prin casa ca dulce. Adica nu cumpar dulciuri ca sa-i dau.
Andreea
lui
Andreiut Puiut
andruskandu spune:
Continuam...cu dormitul.
Seara adoarme pe la 9.30, in brate, in pozitia alaptat, cu sanul in gura. Situatie la care inca nu sunt decisa sa renunt
(imi place la nebunie sa-l alaptez), iar Andrei, cand e obosit, isi ia pernuta, o tranteste la mine in brate, se urca pe mine si ma trage de bluza.
Mai nou, cand suge, isi baga o manuta in bluza mea si ma mangaie/pipaie...Adormit il pun in patutul lui. Se trezeste pe la 7 dimineata.
Ziua, e alta poveste... mananca de pranz, si pe la 2-2.30 mergem la patut, unde il las singur cu jucariile, si cam in 15-20 minute a adormit singurel. Doarme cam 2 ore...
Andreea
lui
Andreiut Puiut
andruskandu spune:
Cu vorbitul...
Spune o gramada de cuvinte, vorbeste mult si pe limba lui. Repeta silabe, cuvinte simple dupa tine.
O lista ar arata cam asa:
mama/mami
tata/tati-varianta de inceput dadi
ata(adica apa- si acum tot asa spune)
natl- cam asa pronunta lapte
banana- azi l-a spus prima oara, tare clar, cand eram cu papica in mana
bebe- si daca l-as putea inregistra cand spune
aba,gugu,- la porumbel
caca- stiti voi la ce
pipi, sau pi
Ade, mai nou Ada- Andrei
papa- mancare
aide- acum nu prea mai spune, ma ia direct de mana
arde- la cald- cand il bag in cadita, sau cand pune mana pe ceva cald
abacada- abracadabra
cucu-bau - cand ne jucam de-a v-ati ascunse-le-a
go- gool cu mingea
Mai sunt, dar nu-mi amintesc acum.
Andreea
lui
Andreiut Puiut
wapi spune:
nu stiu daca stiati : exista o promotie la Pampers, la doua baxuri si un pachet de servetele se ofera cadou un halat de baie.
O zi calduroasa :)
Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)
andruskandu spune:
Tocmai a tras prima fulguiala peste Bucuresti!

I-a placut si lui Andrei.
Andreea
lui
Andreiut Puiut