Cirese de Mai-Iunie 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Miti, te inteleg cu bonele astea .. Mi-a luat mult pana sa gasesc o persoana potrivita si totusi, am avut probleme si cu ea... Sincer, e FFFFFFF GREU sa bagi o persoana straina in casa, mai ales in varsta, si sa mai si pretindem sa ne asculte (pe noi, care suntem mai mici decat ele..).. Se creeaza de la inceput o tensiune, si iti trebuie mult tact sa o rezolvi... Si bona mea incepuse sa se bage pente mine, dadea sfaturi fara sa le fi cerut (inclusiv lui barbati-miu) plus ca nu mai aveam acces la copii, incepusera sa fie copiii ei.. Am rasuflat usurata cand am plecat, sincer, era o tensiune ingrozitoare intre noi.. Mi-a parut rau, pentru ca in rest, era exceptionala: iubea copiii, facea treaba multa in casa, era de-a noastra...
Nu stiu ce sfat sa-ti dau..

Adib, excelenta pozitia Ralucai

Arleena, incearca cu miere, cereale cu lapte, pere.. nu mai am idee, dar nu cred ca e de la lapte... schimba-l daca nu e bun si constipa.. Sau redu-i cantitatea.. Eu n-am avut probleme cu Cornelia la intarcat... i-am dat lapte de vaca si a fost ok...

Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Miti- imi pare rau ca ai probleme cu bona.E tare dificil mai ales cind ai de-a face cu persoane invirsta si ele stiu totul "mai bine decit noi", ca de ,au crescut si ele copii.
Poate iti gasesti una mai tinerica.
Arlena-imi pare rau pt Alex.Ai incerat pireu de prune?La Mihai numai cu asta il rezolv.Cred ca exista si in tara la raionul de papica pt copii.Linga celebrele borcanase pt bebei.
Adib-eu am mai zis ca aici dr-ii il vad pe Mihai mai inapoiat ca nu papa singur.Eu nici nu l-am incurajat mai deloc.Aici copii sunt invatati/ lasati sa pape singuri cam de la 8-9 luni.O colega de a mea are uncopil de o virsta cu Mihai care papa singur tot.Chiar si iaurtul cu lingurita.Al meu inafara de a-si pune iaurtul in cap sau de al da pe haine nu stie altceva.Ne mai descurcam binisor cu furculita.Doar atit.Si aici - conditia e ca la 2 ani cind intra la gradi sa se hraneasca singur.

neda

http://bd.lilypie.com/LcSGm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

adriana chiar nustiu de la ce constipat....sa va zic meniul lui azi: dimineata ii dau fulgi de porumb cu miere si lapte, care ii papa doar in fata la maria mirabela ca sunt prea dulci pt gustul lui si tre prostit...dupa ce ne-am intors de afara o para si niste biscuiti integrali, inainte de somn 200 ml lapte 1,5, dupa ce s-a trezit i-am dat supica de galuste, felul 2 legume(mazare, fasole verde, fasole boabe, morcovi, etc)gatite pe abur apoi drese cu ulei de masline si un pic de carne de miel, desert compot de cirese(cam 12 boaba) seara o para jumate, iaurt si inainte de somn 200 ml lapte indoit cu 50 ml apa. dupa fiecare masa bea apa, si intre mese il tot pun sa bea cate o gura asa din cand in cand. cam asta e meniul lui cam in fiecare zi...adica fructe din belsug (struguri, pere, mere) neda i-am facut si suc de prune+mar+struguri numai azi nu ca mi-a fost lene. suc de portocale + lactuloza, nici un efect....ii dau cereale, ii dau legume si totusi nu-l ajuta sa-l decostipe...sunt disperata...azi nu a facut deloc...
virgi supozitor ii pun pt ca il scapa si se forteaza, si nu vreau sa-si fisureze curutul, si asa ultima data a facut tot cu urlete si se vedeau urme de sange....nici nu vreau sa ma gandesc cu ar fi fost daca nu-i puneam
chiar nu stiu ce sa mai fac?!!??!!?
noapte buna

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare livada!

Camelia - superbe poze!. Doamne cat e de frumos acolo! Parca traiti intr-o poveste. Nu-mi vine sa cred ca aveti atata zapada!!! Sta si ma intreb oare eu sau mai bine spus Luana, va putea vreodata sa se bucure de un asa peisaj? Va simti ea vreodata iarna asa cum am trait-o noi la derdelus?
Multumesc frumos pentru poze!

Luana s-a imbolnavit, a luat un virus de la gradi, are in gat niste pete albe, sau cel putin asa am vazut eu pe calculatorul lui Choy. E in tratament acum, dar ma bucur ca nu i-a dat antibiotic, insa ne cheama din 2 in 2 zile la control, ii e teama sa nu faca iarasi otita de la muci. Noaptea se ineaca si vomita. Stam acasa de 3 zile, Choy mi-a zis ca in 5 zile va fi ok, sa vedem!

Arleena - imi pare rau ca nu ati rezolvata inca problema cu constipatia. Nu stiu ce sa-ti spun, dar tu in trecut i-ai mai administrat vreodata aceste supozitoare? Te intreb ca atunci cand a fost Luana constipata, i-am zis lui Choy sa-mi dea o reteta pentru contipatie si l-am intrebat daca gasesc supozitoare la farmacie si mi-a spus categotic "nu am voie sa-i administrez asa ceva". Daca o voi face o data, va trebuie s-o fac mereu. Mi-a mai spus sa stau linistita si sa-i dau alimente soft si prune dupa fiecare masa, iar daca in 2 saptmani nu se produce evenimentul sa merg la spital sa-i faca clisma, dar n-a fost cazul sa ajungem aici.

Miti - imi pare rau de incidentul cu bona!

Mie la gradi nu-mi place ca o scoate afara dezbracata. Adica eu cu geaca de iarna pe mine si Luana era in pulover cand m-am dus s-o iau. Pe moment am vrut sa le atrag atentia, dar apoi am zis, daca toti sunt asa, ea de ce sa fie altfel. Odata ce accepti s-o dai pe mana altcuiva trebuie sa accepti si partile mai putin bune, evident daca nu sunt iesite din comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Arleena - vreau sa-ti multumesc din suflet pentru Maria Mirabela. Este primul film in limba romana pe care il avem. Numeste toate animalele in limba engleza deocamdata, dar sper dupa mai multe vizionari sa invete si ea cateva cuvintele in romaneste. Acum imi dau seama ca am gresit ca i-am citit si cumprat carti/DVD-uri numai in engleza. Ce a invatat in engleza e bun invatat, pot sa-i zic eu de 1000 de ori caine ca ea tot dog(doggy) zice, si tot asa stie toate animalele in limba enegleza. Se uita la Maria Mirabela si-mi zice 'froggggg", little girls", si multe altele. Acum o invat sa numere in limba romana si-mi zice : trei, cinci, eight, nine, ten.
Astept cu nerabdare sa ne mai pui si alte filmulete cand poti si ai timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Arleena, incearca sa-l treci pe regim usor de mancare cateva zile.. Din ce ai spus tu acolo, fiica-mea abia mananca jumate... Nu-i mai da carne cateva zile, tine-l numai cu supica, branzica, legume, fructe.. poate isi da drumul.
Alt sfat nu stiu, ca eu n-am trecut prin asa ceva...

Mie mi s-a rupt un colt de masea si mi-am prins limba in el.. Acum e taiata si dureroasa.. L-am intrebat pe sot daca vorbesc prea mult...
Mi s-a umflat si ganglionul aferent... offf...
Sanatate piticotilor bolnaviori... virgi

Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

buna dimineata
si noi sintem mucosi. interesant ca numai noaptea.

am mai deschis un cont pe 4shared, user adib4900 si parola stiuta.
am inceput sa pun desene animate. daca va intereseaza.

cit despre bona noastra, nu pot zice nimic ca risc sa maninc mincare rece sau chiar de loc.

numai bine va dorim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

ce greu merge upload pe 4shared!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

si tot legat de un imunostimulator: Rybomunil
http://www.evz.ro/article.php?artid=330839

O zi frumoasa!
It's Fridayyyyyyyyyyyyyyyyyyy!

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Arleena - am citit si eu de nacaul tau cu Alexutzu. Sa-ti spun si eu cum rezolv problemele de constipatie ale lui Cata: inca de micut (dupa diversificare) am incept sa-i dau Dulcopic, la indicatia pediatrei, ori de cate ori aveam nevoie (adica nu reuseam natural..cu fructe si diverse mancarici).

Roxana 26 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput