Cirese de Mai-Iunie 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 13
wapi spune:
youpiiii, mi-am cumparat bilete la Smokie. E primul concert la care mergem in era Stefy.
Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)
adib spune:
buna dimineata
http://good-times.webshots.com/photo/2930345710084821661diFMmZ?vhost=good-times
wapi spune:
Buna dimineata :)
Deja stam picior peste picior, la anul merge la disco ? ![]()
wapi spune:
hmmm, sa nu vina pretendentii cu Kalasnikov
sa vedem atunci ce faci
Oricum sa stii ca Stefy e baiat prezentabil si stie deja sa spuna "potiim" (adica poftim) :)
adib spune:
si noi avem in vocabular formule de politete:
"mesi" adica multumesc
"peie" adica cu placere
oricum baieti fini acceptam in preajma.
dar apropo de socializare, la modul serios. cum va laudati cu cresa, cele in cauza?
eu am cautat, ce-i drept cam putin. la una din crese au conditii clare:
-sa se ceara la olita
-sa manince singura
am intrebat daca trebuie sa le tina si contabilitatea, nu mi-a raspuns asa ca am plecat.
voi cu ce conditii v-ati intilnit?
miti2004 spune:
Buna fetelor,
Voi ramane fara bona 
...azi dimineata am rugat-o ca atunci cand intra pe usa sa se duca sa se spele pe maini...lucru pe care la inceput il facea, dar intre timp obiceiul disparuse...Bineinteles ca i-am spus sa nu se supere pe mine ca nu vreau sa o jignesc...bla-bla...Ea s-a ofuscat f tare, s-a spalat pe maini si cica daca nu am si spirt in casa ca sa se dea si cu spirt...adica m-a luat peste picior pe un ton f inbufnat ! ca oricum daca e sa ia microbi ii ia si afara Alex nu neaparat d ela mainile ei...ca oricum nu avem praful mereu sters ( sincer, nu il stergem in fiecare zi )...Si ca oricum e prea obositor pt ea si nu mai poate si vrea sa nu mai vina dupa Sarbatori.
Aseara fi-miu iar a vomat de 2 ori, la cerealele de la 7:30 seara si la laptele de la culcare...nu sti de ce pt ca are o stare f buna, adica nu da semne ca ar fi ceva in neregula, doar dimineata de pe la 5 jumate se tot foieste in pat...Si luni seara mi-a vomat dupa laptele de la culcare. Nu stiu ce are, ii dau in continuare imunogrypul.
Bona mea ( care a inceput sa vina din 15 august anul asta ) de la o vreme a inceput sa fie f delasatoare...oricum ea nu face nimic decat sta cu copilul pt ca asta a fost intelegerea. De la 8 dimineata pana la 17:30 dupa amiaza acum ( vara pana la 18 seara ) pe 8 mil.
Alex se intelege ffff bine cu ea, o iubeste f mult...asta e problema.
In principiu in weekendul asta o sa vad pe cineva care e disponibila de la 1 dec ( intamplator matusa mea ne-a spus de doamna asta ca ar fi f ok ).
Sunt cu fundu'n sus...
Plus ca acum cu iritatia lui ( acum e mult mai bine, i-a mai trecut ) s-a tot suparat cand ii spuneam sa-l schimbe f des, chiar daca pampersul nu e f ud. Sincer, l-am gasit de multe ori cu pampersul atarnad de 1 Kg de pishu...si ea tot zicea ca-l schimba mereu dar bea multa apa...prostii, acum de cand il schimba des e mult mai bine si i-a mai trecut irirtatia.
In fine, are si puncte bune, adica ii da sa pape si are rabdare pt ca el e un mofturos de multe ori, il scoate afara ( cam mult cateodata ce-i drept, pt ca ei ii place sa se plimbe...dar asta e )
Scuze ca v-am batut la cap cu problema mea...dar chiar sunt cu fundu'n sus...
Bonele voastre cum sunt ???
arleena spune:
fetelor alex e tot constipat
....mi-e o mila de el saracutul...am citit si pe net ca dupa intarcare vreo 2-3 saptamani poate fi constipat pana se obisnuieste, dar si de la consumul excesiv de lapte....acuma nu stiu ce sa-i mai fac, ca i-am dat si lactuloza si tot nimic. si ulei de masline, suc de prune, portocale, numai supica, cereale integrale, biscuiti integrali
mai dati-mi si voi sugestii daca stiti...

miti io cred ca as lua-o de gat pe bona ta....
camelia cu placere.....o sa pun si veronica se intoarce.....si mai tre sa fac rost si de veronica. va spun ca la noi merge in fiecare zi maria mirabela....nu stiu daca e bine sau nu, dar deja cam stie ce urmeaza, si replicile cu "da" "nu nu" "haide" "ba da" etc.....si recunoaste animalele.....apropo....ce ninsoare a fost la voi, mai mai...super, stiu ca si eu am trecut prin BM intr-o iarna dupa ce tocmai ninsese, era SUPERB...alex zice "pada" la zapada....
va las ca vrem sa iesim un pic desi e un frig de mori....
o zi buna tuturor
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
wapi spune:
Adib - deja sunt complementari : el ii ofera (potiim) ea primeste si spune multumesc (mersi) :) Pretentiile celor de la cresa sunt pentru copii de minim 3 ani nu de un si jumatate.
Miti eu ii dau bonei mele 6mil jumate si sta de la 8:00 la 19:00. Se ocupa doar de copil si respecta intocmai cerintele mele; oricum n-as accepta asemenea figuri avand in vedere ca eu platesc.
Legat de Imunogrip am citit diverse pareri. Se spune ca abia dupa trei ani poti sa-i dai imunostimulatoare. Anyway, francezii le-au interzis in 2005 pentru ca nu s-a demonstrat a avea un efect pozitiv mai mare decat efectele negative. Eu nu am de gand sa-i dau asa ceva, suntem foarte atenti cu ce mananca si stam afara cat de mult putem. Acum am scapat in 3 zile de o raceala usoara doar cu Nurofen in prima zi si atat.
wapi spune:
si linkul ptr imunostimulatorele interzise de francezi :
http://www.agmed.sante.gouv.fr/htm/10/filcoprs/050902.htm