Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (248)
Raspunsuri - Pagina 19
loren@ spune:
Giova nu stiu..ma doare capul de mor si mi-e greata de la oboseala, putin racita, dulciuri excesiv..beah..
Andrei e haios foc si seamana cu Anca..Ale e bruneta si maslinie..si ce pleata are! Uau!
Bia
acina spune:
Asteryca
draguta ca de obicei.
hai ca ati gasit link...
Fetele merci
, au crescut copii astia imediat...
Gio, masa nu am desfacut-o ca sincer nu am unde s-o mai intind si pe aia, si mai am un scaunel mamut impachetat.Masuta cu bancuta am luat-o prin primavara parca, de la carrefour, nu prezenta mare interes, acum vad ca-i place sa stea pe ea.
March era bine ultima data cand am vb cu ea, doar cu timpul statea mai rau...
Anca
9 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
dana_ene spune:
Giova, uneori ma obosesc. Adevarul este ca ma resimt dupa atat timp in care nu am avut nici o diversitate in programul zilnic.
Din fericire de cateva luni fetele se joaca foarte mult timp impreuna, iar eu le supraveghez. Dar sunt si momentele in care se cearta pe jucarii sau pe cine stie ce prostioara si atunci ajung sa-mi mai pierd rabdarea.
Astazi, de exemplu, a fost foarte bine pana la ora asta. S-au jucat impreuna, au primit de la bunic fiecare cate-o muzicutza si au avut o ocupatie noua. Acum tocmai ce le-am hranit, mai au o jumatate de ora de joaca dupa care le culc, iar eu ma apuc de bucatareala.
Vorbeati despre curatenie.
Eu nu am nici un ajutor si incerc sa fac totul cat mai des. De aspirat si smotruit le fac aproape zilnic, ca si Astery, de mancare fac cam la 2 zile, dar e solicitant. Seara pic de oboseala.
miraklucker spune:
Buna....hai sa scriu si eu ceva pana nu terminati capitolul![]()
In primul rand BEE sa-ti traiasca Razvanel, creasca mare sanatos si frumos!.........da mult s-a lasat asteptat
.
Dana ma bucur sa te "revad".
Ana-m imi pare rau de Clara, nu aice sa-i dai macar peste noapte sa nus e mai scdarpine asa?..........spuneai pe undeva ca ai facut Tiramisu si ai facut tu piscotul, cum il faci???, eu pun piscoturi cumparate si al meu sot boscorodeste de fiecare data ca au zahar pe ele
, si el vrea fara.
Acina si a mancat pana la urma Andrei cicolata??.........ai mei stau toata ziua catarati numai pe dulapul de dulciuri in bucatarie. Selin stie de mult cu ce se mananca cioco!!
. Te admir, eu nu am putut sa nu le dau, primesc cu portia dar primesc.
Ingrid offf cum e Diana?? .........David al meu a tot facut otite, fetele mai putin. ..........dar cumnatul tau??
........vad ca e la moda laringita. Daria a facut acum vreo 3 saptamani. N.a avut voce vreo 3 zile.......a avut si febra dar a scapat de antibiotic. Doctorul i-a dat supozitoare de diclofenac si o suspensie cu cortizon, noi acasa i-am mai dat cu un spray in gat sa-i mai calmeze durerea.
Ioana cat dureaza pana primesti rezultatul de la exudat?? e bien si asa decat sa-i dai antibiotic pe degeaba. analiza de sange -ai aflat care ar fi??? DE fapt nu cred ca in Ro medicii au in cabinete aparate de determiant analizele, sau???
.........revin
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
dana_ene spune:
Mira
.
Si eu ii mai dau Roxanei din cand in cand o bucatica de ciocolata. Oanei nu-i place, asa ca de ea scap repede.
E bine ca Daria a scapat fara antibiotic. La noi, din cate-am inteles a fost o epidemie de laringite si bronsite.
Acina, intradevar, ce maricica s-a facut nepotica ta. Sunt foarte frumosi amandoi!
Acum le-am asezat in pat: http://www.dropshots.com/danae#date/2007-10-29/15:49:29
Ma duc sa le citesc povestea.
monica70 spune:
Ziceti-mi si miea merge prost formuul sau e netul d-aci de vina? Abia deschuid o pagina.
INGRID nu v-ati intors de la medic?
MIRA asa, fa prezentza macar ![]()
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
Giova spune:
Acina am inteles, iar ne lovim de carrefour
.
Dana bravo tie ca aspiri zilnic, eu doar de 2x/sapt. mancare si eu la fel, la 2-3 zile depinde de cantitate.
azi lenevesc ca avem mancare de pla parinti, dar de maine intru cu toate in priza.
Mira pai si marco stie cu ce se mananca "coco". toata ziua cere ori coco, ori bobo.
Moni pai trebuia sa rectific, prea a intrat Cristina in mess.-ul meu unde-mi zicea sa repar capitolul.
ma pregatesc sa iau piticul si sa platesc curentul.
apropo cam cati kw consumati/luna?
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
loren@ spune:
Daniela macar de sarbatori sau cind fac puii 2 ani mai pui si tu poze pe siteul spiridusilor daca iti trimitem?
Bia
cosmi1975 spune:
saltare gagici
ce vorbarete sunteti...
BEE sa traiasca bebele si as fie sanatos
(fetelor cand a nascut?)
CATA tb sa dai de baut prt carbet, sa vezi fire albe ce ti ies la cum se circula
pupam toate fetele
a fost superb la munte , distractie mare am prins petrcerea de halowen a fost totul f bine organizat incepand chiar de sambata dimineata...tras cu arcul, tiroliana, catarat pe panou, ping pong, biliard , tenis superrrr plus o gramada de concursuri , la 2 am participat si am castigat
gabi la batut cuie cat mai repede iar eu a tb sa o imbrac pe BIANAC in hartie igienica ca o mumie ....mi a iesit de minune de ziceaua aia ca nu mai respira fata , iar ea era in culmea fericirii ca a castigat si ca o aplauda lumea si arunca cu confeti
castig????? gabi o sticla de vin si o sapca , eu cu fata o vaza si o sticla cu suc
seara la restaurant a fost de vis; restaurantul era ca un castel bantuit, in mijloc era un cosciug in care era dracula , pe pereti paianjeni uriasi, dovleci , ospatarii era imbracati in printi, cersetori, vampiri, zane,....o vacanta ed vis, ieri am fost la gura diham.....misto,
la vara ne ducem daca om avea cu ce
si stam 10 zile
T_Ioana spune:
Mira, am primit a doua zi dupa-amiaza rezultatul. L-am primit e impropriu spus
, am facut schimb de nr de telefon cu asistenta de la laborator si am rugat-o in momentul cand vin rezultatele sa-mi dea un beep sa o sun sa vedem ce si cum. Asa ca i-a recoltat joi dimineata la 7.30 si vineri la ora 14 am stiut rezultatul. Daca a fost "flora saprofita normala" nici nu m-am mai dus sa iau hartia, daca era cu antibiograma era altceva. Despre analiza de sange aici nu stia asistenta, nu auzise de determinarea asta dar mai este un laborator ceva mai performant, tot aproape de mine si o sa intreb si acolo (problema acolo e ca sunt niste cozi interminabile, sta lumea la analizele gratuite.....deh e laborator mai stradal si toti il stiu, asta unde am facut noi exudatul nu e prea "la vedere" asa ca nus tiu multi de existenta lui!)
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"