Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (248)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

COSMI super da' cred trebuia sa le inviti in decorul ala pe -iste ,poate se mai abtineau de la mancare

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Off citesc ca tot mai multi copilasi sunt bolnavi, noi suntem deocamdata destul de bine, dar Davdi a fost 2 saptamani in vacanta, acum a inceput din nou gradi, deci ma astept si eu din zi in zi sa aduca ceva virusi si pe acasa.

Nu stim ce sa ne mai facem cu ei, am 3 copii si sunt asa de mofturosi. Nu stiu ce sa le mai fac de mancare. Daca manaca unu nu mamaca ceilalti si invers. Cand ii pun la masa si incep cu mofturile si tipetele imi vine sa-mi iau lumea-n cap.
Bombo si Cosmi, hai ca ma altur si eu.........da nu cu sport ca nu am timp, cu mai putina mancare sper doar sa ma pot abtine!!!

Vineri a cumparat al meu sot in sfarsit televizor......dupa vreo 5 saptamani de abstineta, doar ca in ca nu l-am vazut, ca tocmai singurul exemplar din magazin se vadu-se cu 5 min mai inaite. Asa ca inca suntem in asteptare, pe maine poimaine vine..........plus antena. deci o sa vad si romanii. Bineteles ca l-a luat pe cel mai mare, cel mai tare , a depasit cu mult bugetul acordat......sper doar sa nu se strice prea repede.

v-am pupat

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Moni, azi a fost de dimineatza ORL-istul, iar noi abia la 2 am facut rost de trimitere ca pediatra era de dupa-masa...ne-am potrivit ca nuca-n perete! Maine mergem dupa-masa la spital, abia atunci vreau sa ne tineti pumnii! Desi...am niste presimtiri negre..
Restul fetelor, va pup (scuze ca nu va raspund acuma), ma duc sa stau nitel cu nemancaciosa de fiica-mea...a invatat o fraza noua de la tata-su: BAGA GOL! (fara l, evident)...
Si e teribil de vesela si bine-dispusa, exact contrariul meu.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mira ma bucur ca aveti in sf. televizor.
Cosmi ma bucur ca a fost misto la munte. asteptam pozele.
Ingrid tin pumnii pe maine sa nu fie nici o otita.

hai sa va povestesc de OSUL meu:
stam, sambata seara la cumnata si zice...vai ca iar mi-a iesit osul. si incep eu sa o intreb despre el. cica e un chist care a crescut. ei i l-a taiat pe vremea cand era asistenta in spital.dar dr. a facut prostia , ca dupa ce l-a taiat frumos sa-l crepe. asa ca osul a crescut din nou si mai iasa din cand in cand ca si la mine.
asa ca ..e musai sa-mi dea o trimitere dr. de fam.poate ma operez si eu.

faza faina:
sambata seara l-am lasat pe marco la ai mei. toate bune si frumoase, baita, dar cand sa-l puna la somn a inceput:une mami? si a repetat copilul de cateva ori. tata ii spunea ca vin imediat. mama l-a luat in brate si a inceput sa-i cante:nani, nani puiul mami. marco cand a auzit cuvantul mami, iar cu intrebarile:une mami?i-a bufnit pe amandoi rasul, nu i-a mai pomenit nimic de mami si l-a adormit cu o poveste.

deschid cap. nou si plec. dupa ce scrieti 10 postari intrati in cap. nou.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Misiune indeplinita:
http://www.dropshots.com/danae#date/2007-10-29/16:12:56

Ioana, sa stii ca a cazut de 2 ori pana acum din pat Roxanica, dar din fericire e destul de jos nivelul, asa ca se aduna repede si se suie inapoi .

Cata, cu siguranta mai pun poze pe site, dar cel mai sigur va fi dupa 1 decembrie, adica dupa ce incep serviciul. Si o sa adunam si pozele restante.
Sper sa nu va suparati!

Ingrid, o sa va tinem maine pumnii. Of!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Mira, nuuu ,nu a papat deloc cioco... a chemat-o pe mama sa-i arate ca a cazut de acolo si atat.Dupa aia a plecat in treaba lui.

Anca 9 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Giova daca vrei ma uit sa vad daca mai au masuta d-aia la carrefour, nu costa mult vreo 80 ron .Si de trimis ti-as trimite-o printr-un baiat de la Dan ca ei ajung frecvent in zona voastra.
Dana am vazut printesele dormind, mai ce dragute sunt...deci incepi si tu munca...
Ingrid , speram sa nu fie otita.tin pumnii..

Anca 9 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

scutec nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Cosmi... ce frumos! Tare mi-ar placea si mie.

Moni si la mine se deschid foarte paginile forumului.

Giova, ar fi bine sa mergi la medic si sa afli despre ce este vorba.
Pupici pentru blondinul tau !

Astery, ce vreme urata! Noi azi n-am iesit afara, il astept pe Cosmin sa le scoatem putin dupa-amiaza.
Voi v-ati plimbat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Mai Anca ce baiat cuminte ai!!

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput