Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (248)
Raspunsuri - Pagina 18
Ingrid S spune:
quote:
Originally posted by loren@
Ingrid ia baga tu aici de cite ori ai tuns-o pe Diana si daca ai facut-o la coafor? Imi place mult freza ei si a Roxanei de Daniela!
Bia
O singura data la coafor, ca sa-i egalez parul, pe la 1 an, apoi doar bretonul..acasa. Tu las-o pe Bia cu parul, ca abia ce i-a crescut, e tare frumoasa
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
monica70 spune:
Luati partea cea plina a paharului,suntem din nou toate
aici ca pe vremuri
,asa ca asta conteaza doar! Haideti si
ca
e bun si la
-a aia de slabire 
Acum ca v-am intaratat pe bune sa
,astept PM-ul cu complimentele 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
asteryaro spune:
Acina, doamne, ce frumos este Andrei! Ce cuminte si linistit... o minunatie de baietel! Iar Ale... cand a crescut, ca mai ieri alergai cu masina, sora ta nastea... ce emotii... este atat de dulce, zici ca-i una dintre veveritele alea Chip & Dale, asa privire mirata si jucausa are, iubita mamii
.
Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
monica70 spune:
ANCA uite ca m-a facut Cristina sa bag nasul,chiar ca ce mult au crescut amandoi! O sa ma uit ma pe larg diseara la ele, impreuna cu Diana.
Doamne Ingrid,mai zici ca nu e cuminte Diana ta si ea sta si sa ii tunzi bretonul! Pai a mea nici sa ii fac o poza ca lumea nu sta,efectiv imi intoarce
incontinuu si zburda non stop,pe cand dau clik numai aiurea o prind.Doar daca ii zic sa rada,ranjeste cu toti dintii,numai poze ranjite are
si stie si sa zambeasca frumos,doar ca nu o pot prinde nicicum 
asteryaro spune:
Catalina, uite aici:
http://good-times.webshots.com/album/560841165lxbeBD
Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
Giova spune:
Nici eu nu gasesc pozele.
Cata de ce ti-e rau? si pe mine ma doare capul si imi vine sa
. iar am mancat prostii in weekend.
Anca lasa ca trece rapid primul trim. toti din Alba au zis ca s-a inaltat marco si s-a ingrasat. de masurat nu l-am mai masurat de vreo luna. trebuie sa vad, dar mie nu mi se pare.
Ioana am si eu suprafata, dar nu am o debara/pivnita/camara. avem doar ceva pe etaj, si asta am luat-o ilegal, daca afla fostii sefi ai lui Clau...
acolo e spatiu mic, dar multe tampenii tinem, si multe am mai dus in Alba.
am schimbat prima pag. a capitolului.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
monica70 spune:
DANA era ok Daniela ultima oara cand am vorbit cu ea,doar ca nu se prea indura sa se desparta de odoare ca sa bage nasul mai des.
GIO brava,stiam eu ca vi cu reparatiile,de aia am indraznit
.
Giova spune:
eu nu le-am vazut de ochi, caci am intrat in webshots
.
Acina, Ale tot grasuna e si brunetaaaaaa..., exact opusul lui Andrei care e roscatel cu pielea alba. frumosi sunt amandoi. am vazut scaunelul mammut, dar de unde ati luat masuta cu banca? are si marco la gradi asa, dar eu nu am gasit in Tm.
dana te obosesc fetele?
Luna noiembrie iar voi avea musafiri: un weekend socrul cu sotia, altul prietenii lui Clau. o fam. stau la noi, ceilalti la Adi, caci pt. el vin, e ziua lui. si eu nu am chef de ei.....de nici unii. daca erau din partea mea altfel statea problema
. sambata vine mama, caci pleaca duminica la sora-mea cu avionul...si uite asa vom avea pe cineva in fiecare weekend
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)