Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (248)
Raspunsuri - Pagina 17
d_melli spune:
Eu sunt dragutza sa stiti ca de obicei...si ieri am reclamat-o pe Bianca la moderator pentru ca asa am crezut de cuviinta...si nu ma intrebati de ce ca nu am cui si de ce sa dau explicatii.Si azi am sa o reclam din nou cred.
In alta ordine de idei acum ne-a venit curentul....deci recuperez si revin.
T_Ioana spune:
Irino, asta cu reclamatul e cam praf in vant. Ca eu cred ca ei cred
(moderatorii adica) ca totul e doar o vendeta a celor care reclama. Iti dai seama ca intra la momentul x si citesc si cum e cam rupta din context reclamatia nu au cum sa-si dea seama ca ineptiile astea sunt la ordinea zilei......cel putin eu la concluzia asta am ajuns![]()
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
loren@ spune:
Corect spus...pacat ca nu iau o data masura care se impune
...
Nu stiu ce naiba am de maninc in nestire dulce azi..2 cartofi am bagat si mi-e greata acum de atita dulce....
Bia
Giova spune:
Cristina si alina bafta cu ultimele masele. as vrea sa fie astea si la noi.
cata asa si marco, avea 12.200 inainte de Ungaria. a ajuns la 12 kg, aseara nu l-am mai cantarit sa vad cat a mai scazut. nici nu-mi mai vine sa-l pun pe cantar.
Menajera si eu am vrut. dar nu stiu daca face vreuna ca mine. daca incep munca, ma gandeam sa o chem pe tanti care face pe scara, le face si italienilor in ap., calca e totul luna si bec. As avea incredere in ea, plus ca e moarta dupa marco, in fiecare dim. ii da cate ceva. daca nu era la gradi, ii ziceam sa renunte la bloc si o luam ca bona. e super!!!
al nostru e ap. cu 3 camere, dar avem 100 m2. asa ca e de lucru, mai ales in camera lui Marco, 2 balcaone curatate, geamuri multe....dar le fac eu sau vb. cu tanti sa-mi dea o mana de ajutor de sarbatori si o platesc.
Silvi si eu ma uit la Sex in the City. pacat ca s-a terminat. bafta la cura de slabire.
acina ce dulce e Andrei... .Imi pare rau ca tot nasol te simti, hai ca mai ai putin si scapi di greturile astea.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
acina spune:
Moni
Astery, Ingrid sarumana de sustinere , sper din tot sufletul sa treaca pe la 3 luni.
Of ce imi ridica sora-mea aseara moralul, "fetita un sfert de sarcina gata mai ai trei sferturi."![]()
Ingrid acum mi-am amintit ce voiam sa-ti zic mai devreme, bine ca sora si cumnatul tau au scapat cu viata!Fierul se repara sau nu nu are importanta, dar vietile sunt cele mai importante.
Fetele degeaba raportati la moderator, ca nu se schimba nimic...
Anca
9 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
T_Ioana spune:
Giova eu cu spatiul m-as descurca dar sunt atatea lucruri inutile in casa asta, si mobilier adunat aiurea (Am mai povestit eu situatia, nu ma repet) si nu prea pot sa le arunc ca vine mama
, asa ca sper sa nu-si ia lumea in cap femeia aia cand o vedea la ce cazne sisifice am de gand sa o supun![]()
Anca, hai sa privim cu optimism problema![]()
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
Ingrid S spune:
Acina, multumesc
, dar sa stii ca doar cumnatul a avut accident, sora mea a lesinat la spital cu el ca nu mancase nimic...de nervi, presupun. Chiar am vb azi cu ea si am amenintat-o ca daca nu baga mancare, pregatesc 
Irina, eu sper sa ai succes cu demersurile, dar cred ca e cum zice Ioana..
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
loren@ spune:
Ingrid ia baga tu aici de cite ori ai tuns-o pe Diana si daca ai facut-o la coafor? Imi place mult freza ei si a Roxanei de Daniela!
Bia
acina spune:
Gio,
nu conteaza cum sunt copilasii , fiecare are ritmul lui de crestere, apropo de asta ma zapaceste mama ca nu a mai crescut Andrei...
Anca
9 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/