Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (248)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Bianca, da, la tine am facut referire. Ca m-am saturat de aerele tale vesnice de atotstiutoare, si mai ales m-am enervat ca spuneai de aerosoli, cand habar nu ai cu ce se mananca, ok? Si nu de capul meu am zis treaba cu aerosolii, ci la sfatul medicului, asa ca nu te mai contrazice, por favor, ca noi ne sfatuim pe forum si nu ascultam de medici una, apoi s-o intorci si sa vb dispretuitor despre diverse metode de tratament.
Daca te mai bagi sa-mi scrii, voi pune pe forum. Pana acum n-am pus, si nu pun nici ultimul PM, nu-i treaba ta sa ma iei pe mine la rost.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

quote:
Originally posted by monica70

Parerea mea e ca cine se simte ca sta prea mult p-aci,sa dispara
la maturaa la maturaaaaa ca-i o capodoperaaaaa

Grozava esti, Moni.

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

acum am ajuns si eu pe-acasa. am umblat prin oras, dus tel. la Orange(se pare ca s-a rupt ceva cand m-am impiedicat de incarcator si nu cred ca il face in garantie.oricum astept sa vedem ce zice Bucurestiul). cred ca imi iau tel. la 10 euro, ca am o bafta cu ele..... .
Marco a ars ieri, nu stiu cat avea febra, caci ne-am oprit pe drum, am luat un Panadol si cand am ajuns in Tm nu mai ardea. lapte nu a baut, a dormit cu noi. Noaptea nu a ars, dim. a baut 150 ml lapte, a fost foarte marait. L-ma dus la gradi, de abia s-a despartit de mine, cu 3 catei de plush a plecat din masina, macar nu a.
Sper sa nu mai faca febra, le-am dat siropel sa-i dea dupa pranz. cred ca e ok daca nu m-au sunat.

Ingrid vezi ca lunea primeste marfa la magazinul de papuci. am stat la o coada azi...si nu am gasit marimea mea cand am intrat. Lunea urmatoare voi fi acolo la ora 9.50, ca sa intru printre primele.
ralu ma bucur ca e ok sarcina, doamne ajuta sa fie bine pana la sfarsit.
Bianca am auzit de dr. asta, dar nu am mers la el.

citesc din urma si revin....

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Acina, sper din tot sufletul sa-ti treaca mai repede raul de sarcina. Eu cred ca Andrei simte ceva, si te ajuta fiind cumintel.

Gio, sanatate lui Marcolino.

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Dragutze ca de obicei unele !!!
Spor la barfa, merg sa ii dau puiului sa manace si sa il culc. Am lucruri mai bune de facut azi decat sa ma apuc sa scriu replici .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Irina au avut dreptate fetele, Ioana si Ingrid...i-am dat dupa spusele pediatrei si cand am mers la cealalata, mi-a zis ca nu e necesar. sau altadata nu asteptam sa treaca 3 zile de febra, adica acum in concediu....poate daca eram in Ro asteptam, dar asa am zis sa nu faca alte complicatii si sa fie tot concediul asa.
Scaun dintr-ala si noi ne-am gandit sa luam cand va veni masina2. macar atunci nu mai trambalam ditamai scaunocul dintr-una intr-alta. poate pana atunci face si marco 15 kg.
Ce reduceri faine la Carrefou!!!
Ingrid nu stiu ce are Marco, sambata seara am plecat cu el transpirat de ;la cumnata, dar era cu geaca si caciula, la 3 min. de mers pe jos. duminica la 12 am vazut ca ardea putin.
a zis cumnata-mea ca-l duce cu masina pana la 18 ani, dupa care ii da lui cheile, numai sa nu raceasca din nou.
Bine ca si-a revenit sdora ta, of...ai banuit tu bine.sper sa se refaca cat mai repede cumnatul tau si sa se intoarca in Ro.
Astery mersi.
Dana Ene , ma bucur ca ai revenit!!! ma bucur ca sunt bine fetele, of laringita asta...
Felicitari pt. masinutza!!!
Mirela ma bucur ca ati ajuns cu bine din Ro. lasa ca ii trece rasfatul lui Dani, sau poate nu...daca a venit mama ta.
Moni cu intarziere mamei tale. am fost tot pe fuga cu raspunsurile/cititul weekendul asta.
Any nici mie nu-mi prea place moda asta, nu la culori, ci bluzele, topurile, ma dispera. nu-mi gasesc nimic purtabil asa de toata ziua. inca mai caut niste bluze, ca stau prost la cap. asta. sunt toate cu maneci 3 sferturi sau scurte...asa ca inghet in ele.

_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Giova, mersi de informatie ! Pai ce are Marco? Nu-l duci la pediatra? Sper sa nu mai faca febra...
Acina, vad ca esti abia in 9 sapt, pe la 3 luni trece greatza, sper sa nu te tina mai mult, cum au patit alte fete...naspa cu greturile astea, bat in lemn ca n-am avut asa ceva 1

Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Biancas

Dragutze ca de obicei unele !!!
Spor la barfa, merg sa ii dau puiului sa manace si sa il culc. Am lucruri mai bune de facut azi decat sa ma apuc sa scriu replici .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Sa inteleg ca nu te-ai spalat pe dinti pana la ora asta? Nu-i de mirare atunci ce-ti iese pe gura...
Dragutze ca de obicei, unele...

Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Irina e mortal mario.
Moni am vazut ceva poze cu dia. aseara am ajuns la ora 20, dar nu am mai intrat, pana am desfacut toate bagajele....
Bombo hai ca ne luam de manan si facem sport. am zis ca de sapt. asta merg la fitness/pilates. dar acum sa scap de CM.
Maraki cam scump tortul ala, costa mult delicatesele in strainatate.
Ingrid nu stiu ce are, de tusit nu tuseste, muci inca nu, mananca, mai stau sa vedem cum e azi. e marait, asta vad...in gura nu am simtit sa fie imflamate gingiile.
Cata mortala Bia, ca de obicei. spor la invatat. ai mers cu masinutza la birou? ma bucur ca v-ati distrat la botez.

fetita prietenei mele din Alba e mai mica decat Marco cu 3 sapt. are 14 kg si e mai inaltuta decat marco. de vorbit nu vorbeste mai mult decat el. se vede ca e mai tzapana si are carne pe ea.
Marco a pupat-o la greu si a muscat-o de obraz.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Hi, Giova cred ca noi facem 14 kg la 3 ani..acum are 11850...adica in 10 luni aproape a luat cam 500 gr..dar mie imi plac si manechinele..in special cele 2 Diane si parca si Sabina mai era!
Pai trebuie sa ajung la politie sa-mi obtin permisul..poate maine...a..si trebuie sa merg macar de citeva ori cu Dan in partea dreapta, ca sa imi fac curaj..basca ca inca nu cunosc masina..ma gindeam sa merg in weekend in poligon sa ne acomodam una cu alta!

Bia

Mergi la inceput