Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (248)
Raspunsuri - Pagina 15
monica70 spune:
Eu sunt de principiul ca nu poti sa fi perfect in toate,ca nu suntem roboti,asa ca o iau in ordinea importantei.E important sa avem parale,deci am ales sa plec eu la serviciu castigand mai mult,plus ca am si conta de acasa,alti banuti in plus.Pe urma e important sa stau si cu Diana si prefer sa ma joc cu ea decat sa smotruiesc,iar si mai important e sa fiu eu bine dispusa ca sa am chef sa ma joc cu ea,deci stau si ma distrez pe DC decat sa aspir zilnic
. E suficient ca gatesc cat de cat,macar odata la doua zile,iar restul le plasez husbandului gen spalat vase,facut cumparaturi,aspirat etc. Si le facem noi cumva in asa hal incat sa iasa ok,dar am noroc ca o am si pe mami.E clar ca daca n-as avea asa ajutoare imi luam demult o menajera!!! Cel mai mult ma enerveaza Denisa ca de cand o bat la cap sa isi ia una
sa lase naibii aspiratul ala!!!
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
Biancas spune:
Parerea mea e ca daca nu am sta atata la calc, am avea timp de mult mai multe...
Si cred ca sunteti de acord cu mine la asta![]()
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
Parerea mea e ca cine se simte ca sta prea mult p-aci,sa dispara
la maturaa
la maturaaaaa
ca-i o capodoperaaaaa 
asteryaro spune:
quote:
Originally posted by Biancas
Parerea mea e ca daca nu am sta atata la calc, am avea timp de mult mai multe...Si cred ca sunteti de acord cu mine la asta
Inteligenta idee. Ca de obicei
Parerea mea este sa stai TU mai putin la calculator...
Last edit:
Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)www.dropshots.com/asteryaro
loren@ spune:
Eu cind ma duc acasa nu stau deloc la PC..si tot nu am timp ca Bia vrea joaca si iar joaca si nu ma indur sa o tratez cu
...eu fac vinerea cind ies la 2 cite ceva si restul simbata, impreuna cu Dan...de calcat mai calc si in cursul sapt, dar atunci se joaca cu Dan in pat in "parampampam"
Bia
acina spune:
Buna dragelor,
Vad ca pana la urma Bee a nascut.
Felicitari iubita, sa-ti traiasca Razvanelul sa va bucurati de el.Sanatate multa, multa si refacere cat mai rapida.
Doamne imi vine sa plang de emotie.Sunt varza.
V-am citit dar nu mai retin nimic .
Danaaa ma bucur ca ai revenit, multumesc de urari.Ma bucur ca sunteti bine acum , sa stapaniti sanatosi masina.
Noi suntem mai bine cu racelile.Nu mai avem SN nici nu mai tusim.A ramas saraca Alexia cu mucisori si mi-a zis mama ca a facut si febra 38.
Of nici nu stiu cum sa mai facem cu fetita asta, ca orice ii dai, ii da reactii pe piele, de la nurofen, panadol si eferalgan.Dr noastra de fam e o idioata, cred ca nici nu a auzit de dermatita atopica, dar sa mai si recomande ceva...incercam sa-i dam homeopate dar dureaza mai mult pana ii trece.Recunosc ca si lui Andrei tot homeopate i-am dat , dar el nu a facut febra deloc.
Eu inca cu starile mele de voma, Alina sar'mana de intrebare...
Ieri am facut un efort sa ies cu Andrei la plimbare , am zis ca poate imi mai trece greata.
A fost asa cuminte mititelul parca stia ca nu mi-e bine...Nu a cerut in brate deloc.Ne-am jucat cu picioarele in toate frunzele cazute pe jos, ce bucuros a fost, cred ca ii placeau cum zburau ele cand le loveam cu picioarele.
Sa vedeti faza cu copilul meu; Andreea isi bea cafeaua dimineta la mama si manaca ciocolata la cafea.Noi nu i-am dat lui Andrei niciodata cioco, deci nu stie ce este sau ce gust are.
asa ca ieri dupa ce si-a baut cafeaua, i-au ramas Andreei 2 bucatele de cioco pe care le-a pus pe tv la mama in camera.
Andrei se juca pe acolo si la un mom dat a cazut cioco de pe tv , pe comoda. Andrei a inceput s-o strige pe mama. "buni", "buni", "buni".Cand a ajuns mama in camera, el arata la cioco si zicea" a Iaia", "a Iaia".
Ma trage de mana in casuta lui "mami si tu".Acolo imi da o cescuta de plastic si zice "ceai"," bem ceai iubitule?" "Daaaa" si da din capusorul lui.Dar nu imi da nimic pana nu intru si inchid usa.Dac anu inchid usa de la casuta se ridica el si o inchide si zice "inchide".
Anca
9 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
Ingrid S spune:
Moni
...
Eu am femeie de serviciu cu 5 RON ora. Sta cam 4-5 ore odata pe sapt. E ieftina, va zic eu, la cate are de facut..Am avut o data pe cineva, pretindea 80 de RON la 5 ore..dar am pasaportat-o urgent.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
loren@ spune:
Chiar sunt batuta in cap..Bee sa-ti traiasca comoara mica!
Anca hai ca mai ai nitel si scapi de greturi..nasa s-a ingrasat 1 kg..are 52,5!
Ingrid 80 pe 5 ore? Ma fac si eu femeie de serviciu!
Bia
acina spune:
Cat despre femeie in casa la ajutor menaj ce sa zic, decat ca o mare lucru , pe bune chiar e nevoie, sigur nu te poti descurca cu toate .eu zic inca o data ca am un mare ajutor din partea maicamii , doamne nu stiu cum m-as descurca fara ajutorul ei.Mai ales acum ca ma simt si asa rau.
Eu de acasa nu intru pe net, ca nu am timp, am mai zis chestia asta ...de multe ori si tot nu am timp de nimic.
Anca
9 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
monica70 spune:
Eu cand ajung acasa dau drumul la PC si asa ramane pana seara,mai putin daca bag un somn de vreo 2 h,am musafiri sau plec undeva.Si atunci din cand in cand vin si mai bag nasul si daca nu fac conta,ca atunci cand fac,e clar ca-s lipita de PC ,deci pot baga nasul si p-aci mult mai des.De multe ori ma face sa il deschid Diana, ca imi tot cere sa i-o pun pe Patla sau pe Mikey Mouse etc.
Si eu pun doua ferestre mici una cu youtube,una cu Dc sau mess-ul
si amandoua suntem multumite.
ACINA 
Na' ca va las un pic,ca ma apuc de-o treaba si nu vreau sa ma intrerup,noroc ca nu dureaza mult.