Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (248)
Raspunsuri - Pagina 14
T_Ioana spune:
Cristina, am inteles
!
Fetelor, am si eu o problema. Am decis ieri in consiliu de familie ca e musai sa imi iau o femeie la curatenie ca efectiv nu mai fac fata. Stiu ca suna ciudat, multa lume se uita chioras la mine si se gandeste ce dracu fac toata ziua acasa cu un copil dar pe cuvantul meu ca singurele momente cand pot sa fac ceva este cand doarme si atunci fac repede mancare, mai calc o camasa-doua ptr Cristi si eventual spal prin bucatarie (ce am murdarit gatind). In rest nu pot sa dispar din raza vizuala a piciului ca face numai tampenii, si efectiv raman socata cand vad ce-l duce capul. De ex aseara am dezinfectat vana si a venit prin spatele meu (il lasasem cu ta'su
care se uita prostit la meci) si s-a intins si a luat fara sa-l vad un fas-fas din ala Cif cu clor si si-a dat pe fata.....era sa mor!!!! Plus ca am si eu o floare draga tare pe care am adus-o din sufragerie in camera de zi si a macelarit-o, cum nu sunt cu ochii pe el cum ii rupe 3-4 frunzulite (si dupa aia vine cu mana intinsa sa-i dau peste mana
......asta de la Cristi invatata). Concluzia, daca duc copilul undeva 4-5 zile pot sa-mi fac curat, daca nu, e necesara, vitala as spune
o tanti pentru curatenie!
Intrebarea mea este cum si cu cat se plateste in general. La ora, pe zi, la mp
, ca habar n-am. Prietena care mi-a recomandat-o nu ma poate lumina ca la ea face gratis (E avocata si a reprezentat-o pe tanti moca in procesul de divort) si mi-a sugerat sa o intreb. Bineinteles ca o sa decida femeia cum si cat dar voiam sa stiu orientativ niste preturi, sa nu iau "teapa".
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
monica70 spune:
CATA p-asta n-am mai auzit-o,da' ce legatura o fi ???? tre sa ma interesez ...
IOANA baga mare si gaseste-o ,uau de cand visez io la o menajera ,da' nu ma indur de zgarcita ce-s
Nu zic ca in mare face husbandu',dar amanuntele ma omoara ca nu se pricepe,iar eu nu suport sa smotruiesc toata ziua buna ziua
Noroc ca se mai baga mami la tehnica
din cand in cand...
Uitam, la ora cica se plateste,asa mi-a zis Ingrid odata,da nu mai stiu cu cat ...
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
asteryaro spune:
Ioana, lasa prostii sa se uite chioras
, treaba lor, mor de oftica.
Nici eu nu fac curat cu Razvan prezent. Deci cat nu-i la cresa, vinerea o chem pe Vania (tanti pe care am avut-o la Razvan). Ii dau 200 mii, plus mici atentii, o cafeluta, ceva de prin camara (un orez, o faina, ca am in plus si sa nu se expire aiurea). Apartamentul nostru este micut, in jur de 50 si ceva de mp, e migala la stersul prafului, dar daca ai tehnica potrivita, termini repede. Depinde de cat de mare este casa ta si cat de lacoma este persoana respectiva... negociezi.
Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
loren@ spune:
Eu am vrut femeie in casa,sa vina 1 data/sapt, dar cum nu stiu nici una de incredere, am renuntat..Dan insista sa imi aduca una angajata recent la firma tatalui lui sa stearga geamurile macar, dar stau in cumpana ca e cam tiganca si mi-e nu stiu cum sa stea cu Bia in casa..daca e sa o aduc pentru atita, musai sa stea bona cu ochii pe ea ca pe butelie si sa nu plece cu Bia afara in ziua aia..
E clar ca are imp. si suprafata si ce o pui sa faca efectiv...curat, calcat, etc...cred ca la noi sub 50 Ron pe zi/ 1 data/sapt. nu se gaseste..
Eu am avut mai demult 2 menajere..nu am rezistat cu ele decit 3 sapt..una venea zilnic, dupa ce am nascut si se uita la telenovele,alta venea 1 data/sapt ii dadeam 300 pe 6 ore si nu a fost multumita si a fugit...dar la vremea aia si ce facea, chiar nu merita 500..acum as dac 500, daca nu as face absolut nimik eu si cind ar veni ar avea treaba cacalau + calcat o droaie...altfel, ma sacrific!
Bia
silvi_2005 spune:
Buna dimineata
, noroc cu schimbarea orei ca se trezeste si piciul meu la ora 10 si zic eu e dimineata.
Ioana eu te inteleg perfect la fel patesc si eu am haine la calcat de o saptamana si nu reusesc sa le calc pe toate ca mereu se trezeste si chiar ca nu pot calca cu le ca imi trage fierul, curatenia dureaza fix 5 minute asa ca daca as putea mi-as lua un staff de femei de servicu bucatarese si bone
dar la cat costa aici ar trebui sa fac credit sa le platesc o luna. Nu stiu cat costa in zona dar sigur nu f mult cred ca pt 500 000 gasesti pe cinva sa iti faca o curatenie generala, dar poate nu am eu habar de preturi.
Cristina esti draguta cu incurajarile, nu mai sunt nici eu deloc consecventa, parca m-am tampit in ultima vreme reusesc ceva doar pentru ca incerc de multe ori
dar pana la urma rezultatul conteaza.Pupici si tie si frumuselului tau.
Catalina frumos ca v-ati distrat, pupici printesei tale vorbarete.
Gata fetelor oficial de azi intru la dieta, e si luna in descrestere si o sa mearga
m-am gandit ca daca va spun si voua ca ma apuc ma prinde rusinea si ma tin de ea. Aveam in plan sa fac shopping azi dar cred ca mie o sa imi iau un cantar si las mancarea pt baieti![]()
Va doresc tuturor o zi frumoasa, la noi ploua si e urat ca naiba.....nici nu stiu ce o sa facem azi pana vine sotul meu de la serviciu.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
monica70 spune:
CRISTINA sa vezi ce migala am io: fleoshc fleosch odata am dat gata treaba
Problema mea e ca stand la sosea se face mereu mult praf mai ales vara si eu una nu-l sterg mai des de odata la saptamana
Iar de aspirat tot asa,n-o sa ma vedeti zilnic dand cu aspiratorul,aia e clar. Poate doar daca as sta acasa pe veci,sa devin asa obsedata,da' cred ca mai bine m-as abona la telenovele
Ce nu suport sunt chestii gen frecat faiantza si usile
In schimb, imi place la nebunie sa aranjez prin dulapuri,sa mut mobilele,sa schimb decorul - pacat ca am spatiu limitat ![]()
T_Ioana spune:
Pai am un ap cu 4 camere, cca 100 mp (nu stiu exact
) si as vrea acum curatenie generala si dupa aia asa, de intretinere
. Acum vreau spalat musai de geamuri (ne-am zgarcit si am pus termopanele cu o parte fixa si eu ma kk pe mine de frica sa ies sa spal pe exterior partea fixa), curatat bucataria luna, cu scos din toate corpurile si spalat, calcat si daca mai poate
sa ma ajute sa aranjez si prin dulapuri ca m-am hotarat sa mai fac niste saci cu haine pentru .....cine o avea nevoie!!!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
Biancas spune:
Netaza si de la mine.
Noi stam de ploaie
..de azi noapte ploua mocaneste si se pare ca nu are de gand sa stea odata ploaia asta.
Dani s-a trezit pe la 7.15 a baut cacao ca iar nu a vrut lapte
. De atunci circula...ba in casa ba afara unde normal ca ploua si ne certam cu el.
Mai tarziu daca va sta ploaia vom mergem la Alba.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
asteryaro spune:
Ioana, imposibil sa nu gasesti pe cineva. Cauta la radio santz.
Mai, eu aspir aproape zilnic, praful + spalat pe jos saptamanal vinerea + aspirat, restul intre timp. Cert este ca tot timpul am ceva de facut, ma apuca dracii rau de tot, ma satur uneori, desi imi place sa stau la loc fff curat. Dar de jucat cu Razvan aproape ca nu mai am timp... si asta-i grav. Si am viteza luminii, si sunt si eficienta, dar
...
Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
monica70 spune:
IOANA la asa aparatament mare ar fi super sa iti iei menajera,mai ales ca te intorci la lucru si daca va fi Razvan la cresa,dupamaiza o sa vrei sa stai mai mult cu el,nu sa smotruiesti!
Eu am o scuza ca am doar doua camere si asta e lux la capitolul facut curat,fatza de cand stateam la casa la socru: sa vezi acolo puhoi de geamuri mai ales la terasa si nu termopane ci lemn vechi cu vopsea decojita
imi iesea pe nas
Si oricat smotruiam tot n-arata cum voiam,asa ca ne-am carat
,cand om avea bani de renovat,atunci om mai sta la casa! Off si tre sa mergem sa facem curatenie generala si acolo,de obicei mergeam eu mami si mai aduceam si o tanti in ajutor- asta de cand nu mai satu acolo,ca inainte eu faceam evident.Curatenie "de intretinere" face ... husbandu' si acolo...