*Bucurii de sept-oct 2006 (88) - La multi ani!*
Raspunsuri - Pagina 19
eleņia spune:
buna dimineata sarumanna de cafea cristina
sa iti traiasca finutza s sa fie sanatoasa
petrecere frumoasa
Sephora ma bucur ca ti-ai revenit s
pe matti sa iasa repede dintii fara sa mai faca febra s sa il doara
Gety
maria frumoasa sa nu mai faca febra s sa ii iasa dintii mai repede
Gety repede la coafor s skimba ceva sau cumparara ceva pt tine s lasa depresiile
eu cand simt cva imediat imi pun o vopsea sau imi tai un pic parul s arca sunt alta
va pupez s va doresc o duminica placuta
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
Multumesc pentru cafea, Cristina. Sa-ti traiasca finuta, sanatate multa!
Sephora, bine ai revenit, sa ne arati si noua cum te-ai tuns. Pupici lui Matti!
Gety, au dreptate fetele, la coafor cu tine!
Elenia, o duminica frumoasa si tie!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
beatrix spune:
Buna dimineatza!
Cristina, sa-ti traiasca finutza si o zi minunata azi! evident ca asteptam poze nasico! 
...si lasa grijiile ca Vladutz e pe maini bune! se descurca ei amandoi!
Gety, chiar asa! nu te lasa prada depresiei! fa repejor ceva ce stii ca te face sa te simti bine! orice! ai grija de tine! 
O zi minunata,
Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi: Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana
GETY spune:
Mamici, nu, ati inteles gresit!
Starea de depresie si de nervi nu de la moi a fost (ca a trecut, va spun acusi de ce) ci de la Maria ca nu mai dadeam de capat ce avea.
Dar s-a lamurit azi dimineata. De fapt i-am facut aseara baita, copilul curat, iar dimineata cu pete rosii si bubite pe fata dar mai ales pe pielea capului. M-am dus la dr., care suspecta de joi ca o sa faca ceva, dar abia dupa ce am plecat de la ea mi-a facut febra 39 cu 5.
In concluzie, Maria mea a facut RUBEOLA.
Macar m-am lamurit ce are.
De-acum stam in casa 7 zile (dar deja sunt antrenata pentru asa ceva) si urmarim evolutia bolii.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
GETY spune:
Iar la coafor merg saptamana urmatoare, dar numai sa-mi "ia" varfurile, ca pana la vara vreau sa am parul lung. Tot m-am tuns scurt ani la rand, iar acum vreau altceva.
Duminica placuta va urez!
beatrix spune:
ooo gety, saracutza de ea!
Maria sa treaca repede si usor peste!
sper ca macar dupa asta sa fie totul ok! te cred ca nu mai aveai mult si dadeai in depresie ca prea s-au tinut asa in lant la voi!
ai ideee de unde ar fi putut lua?
eu de ex. n-am facut nici una din bolile copilariei desi slava domnului am fost la cresa de la 3 luni, apoi gradinitza, scoala...toata lumea facea eu nu! sper ca eric sa nu ma mosteneasca pe mine! toata sarcina am stat stresata sa nu fiu prin preajma copiilor,am evitat sa ma duc la prieteni care aveau copii ca doctorul mi-a zis clar ca am anticorpi cica probabil de la vaccin dar ca nu suficienti de multi ca in caz de contact sa nu iau boala!
o duminica faina,
Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi: Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana
xandrutza_76 spune:
Gety, eu am inteles ca esti suparata pentru ca Maria e bolnavioara, mai ales ca nu ai stiut ce ar putea avea; imi pare rau ca a facut rubeola, o pupam dulce sa-i treaca repede! Sanatate multa! 
Beatrix, o duminica placuta si tie! 
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
GETY spune:
Beatrix, inseamna ca ai un sistem imunitar "beton"
.
Mama zice ca eu am facut rubeola, inclusiv varsat de vant si tuse magareasca, nu-i stiu denumirea stiintifica. Dar de la tuse magareasca mi-am inghitit si limba de era sa ma sufoc.
Cica e mai bine sa faca acum rubeola. Nu stiu de unde a luat.
Sephora spune:
Va pup fetelor,multumesc de primire.
Azinoapte alvar,toata noaptea copilul meu a dormit numai pe mine,cum il lasam putin jos,cum maraia si se cocota iara,il dureu dintii rau oricum,gingiile...l-am tinut din 4 in 4 ore ba cu calpol ba cu nurofen,il simteam ca e cald dar nu foarte,nu l-am sculat in timpul noptii sa-i pun termometru asa ca nu stiu pana unde sa mai ridicat temperatura.
Gety imi pare rau sa aud ca sunteti bolnavioare,sanatate maxima si du-te daca poti sa te ocupi si de tine, ca tare bine o sa te simti dupa.
Cristina vazut pozele,tare scumpi mai sunteti,petrecere frumoasa azi,stiu ca simti dar meriti si tu o mica pauza.
Beatrix Mii de multumiri inca o data (prietenii stiu de ce!) si voi sa dea Domnu sa nu mai aveti parte de dureri.
Fetelor eu ma gandesc sa-l duc pe Matti la cresa 4 ore,am gasit una super,unde merge si prietenul Rares,sunt 15 copii la grupa 1 educatoare si 3 infirmiere,se ocupa super de ei si asa am si io 4 ore timp sa fac si cate ceva in casa,de mancare si poate ceva si ptr sufletul meu.Sunt disperata ca Petra pleaca in Ibyza ptr 2 luni.
Vad ca si sotul e de acort,dar ma vazut ca sunt capi,deci nu stiu alti copii cum sunt dar al meu credeti-ma nu sta locului un minut,trage tot,darama tot,se baga peste tot,a inebunit si cainele saracu si asta nu ca o spun numai eu,am martori.Atata timp cand nu doarme nu sta un minut!
Am aici poze recente si cu noul look www.flickr.com/photos/mosangini/sets/72157602905539407/" target="_blank">Pozici de Matteici
HAi c-am scris nene...!Sa vede ca mi-am revenit..Traiasca Magne B6-le!
Sephora spune:
Am uitat ce era mai important am cu 500 gr mai putin decat am plecat in sarcina adika 62,5 imi curg hainele de pe mine,da ce bine-mi mai pare...motive de schimbat garderoba.Ce face nebunia din om!