*Bucurii de sept-oct 2006 (88) - La multi ani!*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mamaaa, Sephora, ce fain c-ai slabit!

Da' vad ca te descurci nu gluma, deja mai aveai trei copii in casa pe langa Matti. Erau 3 fetite? Ca mie asa mi s-a parut.

Eu va cred cu micii Duracel si pe Tanima. Eu nu stiu daca as rizista ritmului asta. Sincer va spun.

Sephora, faptul ca sotzul e bine dupa operatie si se recupereaza excelent si cu ajutorul lui DD se face si Maria bine, dupa "n" saptamani ma face mai mult decat fericita.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

sephora, cu placere! ce fain e Matti in poza de la baie! mi-a placut mult si caciulitza! banuiesc ac e lucrata de tine! felicitarile mele! superr ca ai si slabit si ti-am vazut noul look! te-ai vopsit mai inchis?
gety, eu sincer nu ma bucur ca nu le-am facut ca cica e riscul mare sa le fac odata cu ai mei copii si cica ar fi mult mai periculoase daca le faci la 30 de ani decat atunci cand le faci in copilarie! eu sper sa nu am parte de ele!
xandrutza,

o seara faina,

Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi: Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Buna seara!!!!
Gata si week-end-ul asta. Repede a trecut, dar a fost un week-end reusit. De mult nu m-am mai simtit asa de bine. Am fost la plimbare cu sotul dar am luat si piticul cu noi desi vroiam sa il las acasa cu mama dar nu s-a putut asa ca tot cu bebeloiul dupa noi, dar chiar a fost bine si asa. Am luat cina in oras. Nu mai bagasem de mult o piza si chiar a fost super buna. Parca m-am mai revigorat un pic.
Ai am fost tare harnica: mi-am trimis baietii pe afara si eu am facut curatenie, am sters praf, am sters si geamuri ca le spal lunar dar tot pline de praf sunt. Am facut si papa bun ptr toti: un pandispan cu visine din care a papat si Rares un pic, vineri i-am dat melcisori cu lapte si a mancat dar nu cine stie ce. Acum taman am terminat niste pacatoase de chiftele pe care le-am facut cu ajutorul maica-mii ca singura nu ma prea incumetam sa le fac fiindca Rares doarme putin pe seara si daca se trezea nu mai apucam sa le termin, miros toata numai a prajeala, dar cu siguranta mai bine decat o sa miroasa al meu sot cand va veni de la fotbal.
Si ptr ca tot vorbeati de schimbare de luc, eu apuc sa ma duc la coafor o data le 6 luni, dar vreau sa incerc sa merg mai des ptr ca si eu parca ma simt altfel dupa ce vin de acolo, mai mult as vrea sa merg si ptr epilat-pensat-manichiura pe care de obicei le fac singura acasa, dar e timpul sa devin si eu o adevarata doamna... Din pacate stam cam prost cu banii ptr ca am mai facut ceva cumparaturi prin casa si pana la sf anului vreau sa iau si covoare si nu prea avem bani de aruncat pe geam, dar parca mai merit si eu ca de 2 ani de zile nu prea mai stiu de iesit in lume, parca sunt o salbatica, nici haine nu mai am si fie s-au ponosit, demodat sau au ramas largi de mine ca am ramas cu 2 perechi de blugi si costumele pe care nu le mai port acum si pe care va trebui sa le dau cuiva ca nici nu vreau sa le mai vad. Chiar simt nevoia sa fac o schimbare in garderoba si sa mai arunc vreo jumatate de sifonier ca prea am strans fel de fel de haine pe care nu le mai port. Vine vremea curateniei de toamna.
Gety hai ca o facurati si pe asta, in ce priveste statul in casa abia va obisnuiserati dupa atata raceala...Lasa ca este mai bine acum...
Uau, s-a trezit gaza, fug.
O seara placuta tuturor.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Of, si noi am zis ca iesim toti 3 in oras azi, desi vremea nu prea era de partea noastra, dar ne-am trezit cu Maria "patata".

Da, suntem antrenati sa stam in casa, am mai stat odata aproape 2 saptamani.

Eu sincer va spun, sper sa nu aruncati cu rosii in mine, desi im place sa ma piguleasca cineva, nu merg la pedichiurist din cauza de frica de virusi. Iar de epilat ma epilez acasa ca mi-a adus Mos Craciun un depilator iarna trecuta.

Despre bani, of, am o gaura in buget acum, dar sa fim sanatosi ca o acoperim saptamana viitoare, mari amenajari n-o sa fac in casa cand m-oi muta ca vrem sa ne cumparam o masinuta mai buna prin primavara si apoi sa intreb mamicile soferite cat de greu si-au luat carnetul.

In casa dau cu var si punem centrala, deocamdata.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Beatrix aia e culoarea mea originala,am ajuns insfarsit la ea.Si mie imi place tare poza aia il caracterizeaza ..... pe ingerasul lui mami.Caciula e facuta de mine.
Gety asa e,nu exista bucurie mai mare.Dar ptr mine a ma ocupa putin de mine (eu care inainte eram la zi cu toate)a fost o mare realizare.Erau Rares si Ilinka prietenii lui Matti,erau 3 in total,dar si cu mamicile in dotare.Noi acum asa facem cand e frig si ploua,ne intalnim ba la unii ba la altii si e super.
Eram in vizita la Ilinka si MAtti mi-a facut 39,7 (in fund),da-i panadol,da-i supozitor i-a scazut imediat,are o invazie de 4 molari,e inebunit saracu,azi la pranz a dormit 4 ore toate calare pe mine,cum ma miscam nitel,incepea maraiala.Ce-o mai fi si in seara asta nu stiu.Mananca numai lapte si iaurt si branza,imi vine sa mooor!
Maine o prietena naste prin cezariana.Si tot maine se face un an decand am crestinat copilul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata!
Sephora, superbe poze! Mi-a placut Matti, mult de tot! Caciulita e foarte draguta (felicitari); mi-au placut si pozele de la zoo. Imi place cum te-ai tuns, iti sta tare bine!

La multi ani fericiti Emma!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

neata

xandrutza, multumim de cafea
of, Gety, multi pupici sa-i treaca repede rubeola!
Cristina sa-ti traiasca finuta! nu ne pui ceva poze?
Sephora imi place tare mult noul look atat al tau cat si al lui Matti. Tare frumoasa si caciulita. Felicitari pentru asa o indemanare!

Emma

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata tuturor.
Incep prin a-i ura mezinei Bucuriilor La multi ani! Draga Emma, sa cresti mare, sanatoasa, norocoasa si sa-ti bucuri parintii toata viata!
Gety, offf, vad ca mergeti dintr-una intr-alta! Imi pare tare rau ca Maria are rubeola! sa-i treaca repede. Stiu ce inseamna sa stai atata cu ea in casa, noi am tinut-o pe Maria in casa aprox. 1 luna din cauza racelii, apoi a febrei...
Cristina, sa-ti traiasca finuta. Cum a fost la botez? Poate ne pui ceva pozici!
Sephora, foarte fumoase pozele, imi place noul look si se vede ca ai slabit! Bravo tie! Iar Matti e scump foc si ii sta superb cu caciulita portocalie!
Chiar simt si eu nevoia sa merg sa ma tund, sa ma mai ocup un pic de mine, dar nu cred ca mai apare ziua aia la mine...
Maria e mai bine intre timp, nu a mai facut febra si cred ca i-a trecut si roseata din gat. In schimb ieri a facut diaree. De unde era sa stiu ca daca ii dau Augmentin, trebuie sa-i dau si nu stiu ce pliculete care sa-i protejeze flora intestinala, ca altfel face diaree? Am aflat si eu azi de la sefa mea, dar nu-si mai aminteste cum se numesc pliculetele. Are cineva idee??
Intre timp merge foarte bine singurica, e absolut indragostita de o minge de plaja pe care a primit-o de la strabuni si pe care o plimba prin toata casa, iar cand se intampla sa cada, rade si zice "ai cazt". Mor dupa ea!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Neata si de la noi.

Multumim fetelor de complimente,v-am zis eu ca lucur cu mana il fac bine.....
La multi ani Emma.
Lexi eu i-am dat lui Matti (acum o suta de ani cand i-am dat antibiotic),Enterol si Biotics aste sunt sa refaca flora.
Am avut o noapte ceva mai buna,doar cu cateva treziri si maraieli,a mai dormit si pe pat nu numai pe bine,nu vrea incontinuare sa manance altceva decat lapte.
Cristina vrem poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Sephora, multumesc!
Fetelor, cine deschide capitol nou, ca eu nu am noua parola, si deci n-am cum sa deschid eu.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput