*Bucurii de sept-oct 2006 (88) - La multi ani!*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

sarumana de cafea Cristina
iar esti matinala? nu tae lasat vlad sadormi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

se cunoaste ca e sambata s mamicile bucuriilor dorm un pic mi mult sau sunt prin casa s buctarie
fetelor a facut Cristina o cafea grozav de buna s am mai pus s eu asa ca luati o pauza de o cafelutza sa aveti mai mult spor
va pupez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata!
Multumesc pentru cafea, Cristina si Elenia!
Gonghy, multa sanatate!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Tanima, eu ii pun Narcisei cate putina sare, iar de multe ori mananca de la noi (dar eu gatesc mai dietetic).
Lili, parerea mea este sa folosesti in continuare nick-ul comun si parola, daca ai timp sa modifici tu listuta.
Fetelor, o sa-mi fac timp sa merg si eu sa-mi fac un PapaNicolau.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna ziua, mamici!

Nu ma mai intreb pe unde sunteti, ca deja stiu: la gratar la iarba verde.

Gonghy, bina ca s-a facut Maya sanatoasa. Noi ne descurcam mai bine cu boala. Multa sanatate si tie.

Maria n-a mai facut febra, dimineata la trezire era OK, acum sa vedem daca a fost de la rosu in gat sau de la dinti. Mie tare mi-e teama sa nu fi fost iar de la rosu in gat, desi 39 cu 5 n-a facut niciodata pana acum.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Iata-ma c-am revenit....
Asta ptr cele care s-au interesat de noi,am fost putin cu capu,am luat o pauza,pur si simplu n-am avut timp,rabdare nici dispozitia necesara sa intru.Poate pare ceva bizar dar asta mi s-a intamplat si ca atare am luat o pauza.
N-am citit nika din urma,sper sa recuperz cat mai curand.
Am reusit sa-l fac pe bebelul meu sa doarma in pat,deci sa doarma am spus nu sa adoarma....Am reusit sa-l aduk la un program de somn mai uman,nu ca pana acum somn de la 00 noaptea pana la 12 ziua.
M-am ocupat nitel si de aspectul meu,un tuns,o mani,o piedi,o cosmetica,arat si io a doamna acum.
Insa azi noapte am avut o surppriza neplacuta,Matti mi-a facut ptr prima data febra.Mi-a facut 39 si am inebunit,aproape toata noaptea nu am dormit,a marait cumplit din cauza dintilor,l-am tratat cu de toate.Azi toata ziua a fost marait si cu febra.Sper ca noaptea asta sa fie ceva mai buna.
A-ti patit si voi asa la molarii astia Cel din partea stanga deja i-a strapuns gingia.
M-a duc ca plange.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Sephora, si eu am zis ca intru in depresie, deja am o stare de nervi de nedescris, ma cam contrazic cu toata lumea.

Sephora si Maria a facut 39 cu 5, chiar de vreo 2 ori, dar nu stiu daca sa suspectez ca e de la dinti, desi sora-mea ma bate la cap ca ar putea fi si de la asta si sa-mi mai alung piticii de pe creier, dar eu pana nu merg la dr. sa-mi spuna ca nu mai are rosu in gat, nu mai cred nimic.

Deci te-ai facut o Lady si-o doamna si te simti bine. Bravo tie! Eu la tuns nu mai merg, ca vreau sa-mi las parul sa-mi creasca lung.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Seara buna si de la noi!

Gonghy, insanatosire grabnica!

Sephora, felicitari ca ai reusit sa-i schimbi programul! stiu cat de greu eu! Matti sa-i iasa molarii repede, fara durere si fara febra!
Gety, la Eric, iesitul dintislor si al maselelor a debutat intotdeauna cu febra 39-40.5! Asta e intervalul la care ne incadram noi! Am intrebat pediatra pt ca se zice ca daca febra e peste 39 nu e de la dinti si tot ea mi-a zis ca in unele cazuri (daca nu mai sunt si alte simptome) se poate mai ales daca ies mai multi deodata! Adevarul e ca lui Eric intotdeauna i-au iesit cel putin 2 deodata!

O noapte buna mamici de bucurii si bucurii!

Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi: Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza!

Poftiti la !

Sephora - bine ai revenit! Ma bucur ca ti-ai revenit din pasa prosta! Bine ai facut ca te-ai ocupat si de tine, in fond doar suntem femei toate si am meritat sa ne simtit bine, sa fim alintate si apreciate! Sper sa fie de la dinti totusi febra asta a lui Matti!

Gety - si tu, fara depresii! Ia fuguta si tu la coafor (chiar daca vrei sa-ti lasi parul lung, o mica schimbare de look tot o poti face, fara sa tai din lungimea parului), la shopping, orice te face sa te simti bine! Copiii asa sunt ei, racesc, si cat o sa mai raceasca pana se fac mari! Nu trebuie sa disperi de fiecare data!

Mami 16+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Am uitat sa va zic - azi voi boteza pe finuta mea! Am emotii! Plus ca il las pe Vladut cu sora mea si imi tot fac griji daca se va descurca. Pentru ca nu eu il voi culca, si pana acum numai eu l-am pus la culcare, of, sper sa fie bine. Ma duc sa ma fac frumoasa. Va las!

Mami 16+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza

Mergi la inceput