***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (19)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

quote:
Originally posted by monicabo
Vroiam sa-i urez lui Kay toate bune pt fetita ei Sonia, sa se stranga banii si sa fie operata cu bine. M-am uitat si eu la o parte din emisiune. Aveti idee, reluarea cand e? Sau a fost de dimineata? Ca nu am vazut de la inceput emisiunea.
Kay, pt tine si Sonia

Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)

ACUM ESTE! A inceput la 12:45!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

liviana ieri dup amaiaza am primit avizul. De abia astept sa il iau desi mu cred ca reusesc azi. E o dulceata Bogdanel cu genele lui intoarse.
Pepsi, adica si laptele de la Nestle e cu chestiile alea? Ar trebui ca de la 6 luni sa o trec pe altul? Care e mai "sanatos", in masura in care il putem numi asa?
kay,am vazut si noi emisiunea, sper sa primesti tot ajutorul de care ai nevoie si nu te mai stresa cu kg in plus. Si Miha se ingrasase destul in sarcina, stai linistita.

Ca sa ma alatur si eu "visatoarelor", am visat ca am mai nascut un bebe dar nu mai stiu ce si eram fericita, nu aveam gustul acela amar de dupa nastere. Sa vedem, desi nu mai vroiam alt copil.

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

In 5 min e povestea Soniei in reluare la euforia tv.
Am intrat special pe forum , nu mai intrasem de ceva timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Liviana - mercic ca ne-ai zis si pt sfatul cu karvolul, ne-a ajutat azi noapte ca si asa a fost greu. Si acum parca nu mai fornaie asa rau pe nas. Ce frumos zambeste Bogdanelul tau cu gene lungi!

Kay - am vazut si aseara secvente, esti fenomenala! Sper sa se imbunatateasca si situatia din conturi!

Piticasigogosica - dupa 3 zile de supica (20-30 ml/zi, ca mai mult nu vrea)Petitul s-a constipat (de fapt in prima zi a fost ok, normal), avea crampe, gaze si dat fiind ca urla si isi agrava tusea, i-am bagat 1/4 supozitor cu glicerina pt copii si s-a rezolvat, ieri nu am mai avut probleme. Se schimbase si consistenta scaunului, mai legat si spre caramiziu, de la morcov probabil. Daca nu era racit poate-l mai lasam sa se chinuie un pic.

Multumesc tuturor pt sfaturi, incurajari si felicitari!
Sper sa pot reveni, dar dimineata Petitul nu era deloc bne, oricum mai rau ca aseara, avea temperatura de 37.1 grade dar o stare proasta. I-am dat 2,5 ml de nurofen si doarme in etape de acum 3 ore, f.f. mult pt el. Oare nurofenul are efect de somnolenta? Ca nu i-am mai dat pana azi, dar se terminase panadolul. I-am pus si otet fierbintel la picioare, sper sa fie mai bine cand se trezeste!

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

Fetelor aveti dreptate! Corina cu toata bunavointa ei s-a incurcat in subiecte si nu a tinut pasul. Practic nu a stiut pe ce sa puna accent sau cum sa imbine subiectele si cazurile.

Mergi la inceput

chiquitita, sa-mi spui cum ti se pare wrapul. Ca cereale de ce nu incerci cu faina simpla de orez? Eu pe asta vreau sa o folosesc, dar de la 6 luni.
Ancamari, cu placere. Ma bucur ca v-a fost de folos. Sa-mi spui si mie ce iti recomanda dr Roman despre tuse in caz ca vorbesti cu ea.
Mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

quote:
Originally posted by vas

Florentina, cred ca patutul ei si caruciorul vor ramane singurele optiuni unde sa stea.
Sunt mamica
poze
13.05.2007

vas, si eu am problema asta cu Andrei - se misca incontinuu ca un vierme mic. De pe la 4 luni eu i-am intins pe jos o plapuma veche de la bunica sotului (din aia groasa) si il pun acolo. Nu are unde sa cada si ce se mai taraste, rostogoleste. Mai nou sta singur in fundulet si se joaca cu jucariile. Si are loc sa se desfasoare in voie.

pitica, dupa ce am inceput diversificarea lui Andrei nu s-a constipat, dar i s-a mai intarit.

Liviana, ce haios e Bogdanel cum zambeste! Ce culoare au ochii lui?
Sper sa se rezolve repede cu operatia si sa nu apara complicatii.

A inceput Andrei sa maraie de foame. Revin. Sper sa nu mai imi taie inca o data netul.

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

SALUTARE!
Kay am urmarit si eu emisiunea aseara cap-coada.Sunt sigura ca se vor strange toti banutii .Am o singura intrebare!!!De ce nu ai spus numele doctorului ?Si Iosup si Tutunaru ar fi trebuit sa-si auda numele.Sa stie cat mai multa lume ce fel de medici sunt.
Cine imi spune si mie cum introduc laptele praf?Ma gandesc la 2 variante
-Cate 30 ml praf si completare laptele meu
sau
-30 ml praf amestecati in laptele meu si crescuta cantitatea.
Noi mancam piure din 1/2 dovlecel,un carof dulce o feliuta de telina una de pastarnac/radacina patrunjel/ghimbir.Dupa nu mai bea decat 20-ml lapte.Cred ca de sete.
LA MULTI ANI BOGDANEL DE LIVIANA!!SA CRESTI
MARE!

POZE rares(7 mai 2007)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109960&whichpage=2

Am 4 luni /sunt barbat!

Mergi la inceput

Carstea, multumesc!
Vali5, Bogdanel are ochii caprui inchis.

Fetele care mai alaptati, puii vostri se agita in timpul meselor? B al meu da din maini si picioare pana transpira! I se umezeste capul nu alta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Va spuneam de dimineata ce gurita frumoasa face Andrei cand rade. Uitati aici

Si poza care am pus-o azi pe desktop - aici

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput