***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (19)
Raspunsuri - Pagina 21
Florentina Roman spune:
Liviana, sa-ti traiasca Bogdanel cel zambaret!Si Cip se agita la san, daca e in brate la mine, ca daca-i mai dau din pozitia culcat se intoarce pe partea cealalta!
Carstea, laptele praf vrei sa-l dai in completare la laptele tau sau vrei sa inlocuiesti laptele de la tine? Ptr completare poti sa amesteci laptele praf reconstituit(o masura praf+30 ml apa) cu laptele tau; daca vrei sa-i inlocuiesti treptat o masa, ii dai intai laptele praf, apoi lapte de la tine. Zic eu...poate fetele au si alte idei
Si mie mi s-a parut cam evaziva Corina Danila, am ramas cu impresia ca Mihaela ar mai fi zis ceva... Sunt sigura ca se vor aduna banutii ptr Sonia!
Am pus si eu cateva poze in semnatura
Poze
lbelciug spune:
Vali5, Andreiutz e tare simpatic. Si ce bine sta in fundulet! Banuiesc ca deja ati trecut la carucior sport. Da' ori i-ai ciuntit baiatului bretonul?
Florentina, eu in general ii dau din poz culcat, dar chiar si in brate fiind tot se agita. Imi trage niste crosee mama-mama! ![]()
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie
***Diverse utile pt bebici***
Vali5 spune:
Da, Liviana, am ciuntit bretonul baiatului acum 1 luna. Ii crescuse parul asa de mare incat ii intra in ochi. Am incercat tot felul de variante (clama, bentita, chiar si un bigudiu), dar toate ii cadeau din par fiind foarte moale. Si am preferat sa ii tund bretonul ca sa nu ii stric ochii. In somn nu am putut ca doarme pe burta si cand e treaz se misca incontinuu. Asa ca mi-a iesit un breton... si cei mai renumiti stilisti ar fi invidiosi 
Iar in fundulet sta asa bine doar de 3 zile. Inca nu am luat un carucior sport, dar mai merg o perioada cu asta care-l am pt. ca are 3 trepte de reglare, si poate sta si in fundulet.
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie
ancamari spune:
Mi-am mai revenit pt ca Petitul nu mai avea nici un pic de febra cand s-a trezit, nu mai tuseste rau. I-am dat 40 ml de supica pasata si apoi nu a mai papat tzitzi decat 4-5 min, a inceput sa se foiasca si gata. Liviana, eu cred ca de la dinti e. Al meu se smuceste cu tot cu tzitzi captiva intre gingiute, cred ca o sa ma raneasca in ritmul asta. Si dintisorii se incapataneaza sa nu apara si deja se chinuie de 2 luni.
Vali - am vazut Andreiasul cu ochisori albastrici. Ce bine sta in fundulet?!Cand ai inceput sa-l lasi sa stea in fund?
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
chiquitita spune:
Liviana, imediat ce iliau si ma dumiresc sa il pun te si anunt. Ai pus gheata si betadina pe operatie? Cum mai e? Referitor la cereale, nu i-as da ca ma gandesc ca poate doar o ingrasa si nu prea are nevoie.
Vali ai ditamai barbatul!
Florentina ti-am vazut si tie comorile. Sa iti traiasca frumosii!
Si Livia urla la imbracat, e un chin. Cand iesim afara tre sa ma imbrac eu prima, da-i si mori de cald, fata urla. E neaparat sa vina cineva sa ma ajute cu carutul ca am multe scari la intrarea in bloc si carutul e jos in uscatorie. E greu si gol, daramite cu fata in el. Exclus sa car fata de 8500g intr-o mana si sa manevrez carutul pe scari cu cealalta. Carucioarele de firma sunt usurele dar al nostru nu a fost scump si probail e mai prost.
Stiu ca s-a mai discutat si parerile au fost impartite, insa eu nu stiu ce sa fac cu fata care aproape se ridica singura in fundulet. Ma gandesc sa nu ii stric coloana dar rade de se prapadeste cand e in fundulet si plange daca nu o pun. Daca e si pe o perna de a noastra se ridica singura.
Mami de Livia (08.06.2007)
Alyna24 spune:
Liviana, e super Bogdanelul tau!
Vali5, si Andreiutul tau e un scumpic!Ce serios e in poza si apoi
rade!
Si e asa de marisor.....![]()
Pitica, si David s-a constipat la inceput si-i mai bagam cate un supozitor.Vreo o sapt si ceva chiar face tare(carnaciori) de se chinuia micutul!Apoi si-a revenit!Banuiesc ca e de la morcov si mar!Dar isi revine, ai sa vezi!![]()
Lavini, parca tu ma intrebai cum am scapat de suzi!Pai, s-a inarmat in primul rand mama cu multa rabdare vreo 3 zile si nu i-am dat-o deloc!Urla e adevarat dar pana la urma am reusit!Idee e cand il adormi sa nu i-o dai ci sa-l legani(cel putin David asa adoarme si acum), ne plimbam cu el prin casa, ii cantam, ii mai dadeam tzitzi si s-a dezobisnuit!Idee e s te inarmezi cu multa rabdare caci vor urma cel putin 2-3 nopti albe dar vei reusi dc te ambitionezi!Doar nu ne fac ei pe noi, nu?![]()
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
carstea spune:
Am pus poze noi in albumul AM 5 LUNI /SUNT BARBAT.
desi in curand facem 6!
POZE rares(7 mai 2007)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109960&whichpage=2
Am 4 luni /sunt barbat!
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by chiquitita
Si Livia urla la imbracat, e un chin. Cand iesim afara tre sa ma imbrac eu prima, da-i si mori de cald, fata urla. E neaparat sa vina cineva sa ma ajute cu carutul ca am multe scari la intrarea in bloc si carutul e jos in uscatorie. E greu si gol, daramite cu fata in el. Exclus sa car fata de 8500g intr-o mana si sa manevrez carutul pe scari cu cealalta. Carucioarele de firma sunt usurele dar al nostru nu a fost scump si probail e mai prost.
Stiu ca s-a mai discutat si parerile au fost impartite, insa eu nu stiu ce sa fac cu fata care aproape se ridica singura in fundulet. Ma gandesc sa nu ii stric coloana dar rade de se prapadeste cand e in fundulet si plange daca nu o pun. Daca e si pe o perna de a noastra se ridica singura.
Mami de Livia (08.06.2007)
Subscriu la faza cu imbracatul cum am mai spus!Adevarate urlete cand ne imbracam iar eu abia dusat transpir instant!
Referitor la statul in fundulet, eu zic sa n-o fortezi caci e mai mititica insa....dc ea vrea, pune-o dar tine-o tu sprijinita de perne sau sustine-o de sub brate!E doar o parere!

Alyna24 spune:
Carstea, sa-ti traiasca puiul de om!Ce dulce e el cu manutele!Asa
face si David, parca isi numara mereu degetelele sa nu cumva sa-i dispara vreunul!:-))) Acum cateva zile te-am vazut dc nu ma insel prin piata pe la Cultural dar eram grabita si n-am mai strigat dupa tine!Iesi prin zona cu bebitul?
carstea spune:
incercare !!!
POZE rares(7 mai 2007)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109960&whichpage=2
http://good-times.webshots.com/album/561232529avCXugPAm 5 luni/sunt barbat[/url]