***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (19)
Raspunsuri - Pagina 19
ramona7 spune:
piticagogosica, asa am patit si noi. Pediatra ne-a recomandat ca atunci cand nu face 2 zile sa folosim un supozitor cu glicerina pentru copii. Am si cumparat azi, am dat vreo 60 de mii vechi. Insa, a facut azi dimineata, dupa aproape 2 zile fara, de consistenta mai tare si a urlat un pic. Am inteles ca se mai intampla chestia asta cand incepi diversificarea.
Jurnalul lui Razvan
SALVATI O INIMIOARA 
Madi spune:
Buna mamici!
Si eu sunt de acord cu Pitica in ceea ce o priveste pe Corina Danila. Mi se pare ca s-a cam incurcat in gesturi si cuvinte, in schimb tot respectul pentru Mihaela Radulescu, care a stiut exact cum sa accentueze ceea ce era mai important. Kay am si eu o curiozitate, daca poti sa imi raspunzi, care dintre doctori nu a vrut sa raspunda, Iosup sau Tutunaru? Sotul meu era foarte revoltat, si pe buna dreptate, ca nu li s-a spus numele pe post!
Motannel eu ii dau Anei cereale cu mar fara lapte de la Humana. Sunt pentru 4 luni si Anei ii plac, dar asa, amestecate cu apa. De cate ori am pus si lapte in ele, nu le-a mai mancat.
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
POZE
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
kid spune:
Bogdan de Liviana
Alexandru Stefan de Michelle35
Mamici de capsunici, am o intrebare: juniorul meu a inceput sa tuseasca. Nu are temperatura, nici mucisori. Ar trebui sa-i dau ceva?
Am sunat pediatra, dar nu raspunde la telefon...
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze cu juniorul meu
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Madi spune:
Bogdan de Liviana
Alexandru Stefan de Michelle35
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
POZE
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
lavini spune:
Liviana, la multi anisori pt Bogdanel, sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii!Din pacate nu am avut succes cu filmuletele alea, a incercat sotu' de vreo 3 ori sa le puna pe net, pozele sunt acolo, la filme da eroare.A zis ca mai incearca azi de la serviciu, poate avem mai mult noroc.Scuze pt intarziere, da io nu ma pricep iar Mihai a avut multa treaba la serviciu.
Kay, am vazut emisiunea, sper din tot sufletul sa reusiti sa strangeti toti banutii, ma alatur si eu fetelor legat de Corina DAnila, un picut cam prea "moale", dar Mihaela a fost super.
Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin
piticasigogosica spune:
Mai fetelor sa nu creada lumea ca as aveac ceva cu Corina Danila,insa daca ar fi trebuit sa ma convinga de mesajul ei,ca ar trebui sa ajutam copiilasi cu probleme,mesajul ei a fost NUL!Adica desi parea sau era emotionata nu a transmis nimic
Repet daca nu era Kay schimbam postul.
Kid nu-i da inca nimic,vbcu doctora si in orice caz asteapta si alte semne,nucisori....poate nu-i nimic
lbelciug spune:
Pitica, kid, Madi,Lavini multumim frumos pt urari! www.flickr.com/photos/10550092@N08/1802729635/in/set-72157602463612498/" target="_blank">Bogdanel va zambeste!!
Lavini, sper sa se rezolve problema... sunt nerabdatoare sa-ti vad filmuletele!
Am reusit sa-l prind pe Badiu la tel si mi-a zis sa dau la operatie cu bethadina si gheata. Abia joi ma poate vedea si pe mine ma cam ustura zona...![]()
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie
***Diverse utile pt bebici***
mica0307 spune:
LA MULTI ANI Bogdanel de Liviana. Sa cresti mare si frumos. SUper poza.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze
monicabo spune:
Buna!
Eu sunt o mamica de iulie, de postat postez acolo, la strumfi de iulie-august, insa va citesc si pe voi aici, ca sunteti mai avansati
mai citesc de diversificare (pe care noi inca nu am inceput-o, dar va urma si asta in program).
Vroiam sa-i urez lui Kay toate bune pt fetita ei Sonia, sa se stranga banii si sa fie operata cu bine. M-am uitat si eu la o parte din emisiune. Aveti idee, reluarea cand e? Sau a fost de dimineata? Ca nu am vazut de la inceput emisiunea.
Kay, 
pt tine si Sonia
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
Madi spune:
quote:
Originally posted by lbelciug
Pitica, kid, Madi,Lavini multumim frumos pt urari! www.flickr.com/photos/10550092@N08/1802729635/in/set-72157602463612498/" target="_blank">Bogdanel va zambeste!!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie
***Diverse utile pt bebici***
Liviana e scump foc Bogdanel cum zambeste!
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)Asa creste Ana
POZE