Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (191)
Raspunsuri - Pagina 18
miflore spune:
Pinacolada: Arlechino Club pe la Unirea, Kiddyland pe splaiul Unirii, in Vitan pe strada Branduselor, La City Mall mai e ceva, de Kid's Planet ai zis ca stii, mai e unul vis-a-vis de Pro Tv, pe Tache Protopopescu dar nu stiu cum il cheama....Booboo prin Tei, Balonul Copiilor in Herastrau, astea imi vin in minte....intra pe site-uri pentru amanunte.
E cam tarziu pentru sambata asta dar poate ai noroc. Mai sunt si gradi care organizeaza zile de nastere chiar daca sarbatoritii nu o frecventeaza.
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Ioana75 spune:
Buna dimineata!
Antonia, eu ca sa fac liniste
in casa ii pun filme pe dvd, ii plac toate care le avem: cartea junglei, pisicile aristocrate, BE, thomas, cars. De fapt cere filme de 10 ori pe zi, daca ar fi dupa ea ar sta incontinuu sa se uite.
Pinacolada, petrecere frumoasa.
Azi ne-am jucat cu cartile de joc, ii plac mult (sint cu diverse desene). Alegea o carte si apoi trebuia sa-i gaseasca perechea be baza semnului dintr-un colt; nu reusea intotdeauna, trebuia sa-i restring eu multimea cartilor peste care sa se uite. Mai exersam si miine
.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
BiuMil spune:
din seria activitati de omorat timpul cand afara sunt 3 grade si mami nu are chef de mai nimic
...am facut cu Milan azi un acvariu dintr-o cutie de pantofi. Eu am decupat si el a lipit...iarba de mare, coralii, caracatita...apoi pestii i-am atarnat cu ata.... pe "fund" am pus pietre si scoici adevarate...una peste alta, a decretat ca e un acvariu "hrumos"![]()
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
deeapui spune:
Hello fetele..azi ma duc la echo, abia astep sa vad bulinutza.
In privinta desenelor, si Alex se uita cam 1 ora pe zi, la incepu am fost cu Minimax (preferatele lui erau Marcellino, Franklin, Danny&Daddy etc), dar acum ne-am reprofilat pe Disney. Noua pasiune: Pinocchio.
Deea
12+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2
Ioana75 spune:
Bianca, ce 'hrumos' va jucati voi
.
Deea, azi afli ce e bb2? Bafta la eco!
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
miflore spune:
Si fi-mea e fan TV. S-ar uita incontinuu la "mate"; Si-asa, eu cred ca se uita cam mult, 1-2 ore pe zi.... Pinocio e preferat, si Alba ca Zapada, in rest nu i-am mai pus, cred ca preferate ar fi toate. Chiar, o sa mai caut si eu alte "mate"
; Dar sa vedeti cum intra in transa cand deschid TV-ul, freamata toata, scoate chiote, arata cu degetul, e dispe.
Bianca, fff. frumos!!!
Milan tot cu pestii...![]()
Deea, bafta, sa ne povestesti!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Tonnia spune:
Si mie mi se pare interesanta pasiunea lui Milan pt pesti, il tine de ceva vreme.A avut si Dinu fel de fel de "pasiuni" dar le-a parasit dupa 1 luna, a trecut prin: masini de gunoi, tractoare, curatenie, masini de tuns iarba,furtun,elefanti etc. Si la carti e asa, i se pune pata pe cate una, o citim zilnic vreo saptamana, dupa care schimba si tot asa. Si noi avem filme preferate dar dureaza mult, asa la TV ii pun repede ce-o fi cand nu mai fac fata cu amandoi.
diplodocus spune:
bauuuuuuuu!
V-am speriat?![]()
M-am gindit sa vad ce mai faceti...
Poate reusesc s aintru mai des, ca vorba aceea...sunt la servici ![]()
Fug sa mai citesc ce fac piticotii...
BiuMil spune:
Si pasiunea lui Milan pentru pesti a avut "ups and downs" dar niciodata nu a disparut. Intr-o vreme era si el interesat de masini, barci, trenuri, dar tot se uita la documentarul cu reciful de corali, aproape zilnic...si nici nu cred ca ii mai trece.
acum, pestii "se uita la tine, hi,hi" se ascund pe dupa scoica, ii mananca recinul, Nemo vorbeste cu Dori: "buna Doiiii", "wow ce cacatita hrumoasa"...si tot asa.
Oricum, casa arata ca un acvariu imens, cred ca am decupat zeci de pesti care sunt peste tot, toate culorile....si toti trebuie sa aiba "oci"...neaparat aceeasi culoare ca si pestele...e mai greu, trebuie sa il pacalesc sa ii fac macar o nuanta mai inchisi...si tot asa
...
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005