Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (191)
Raspunsuri - Pagina 17
locca spune:
Bianca, eu cred ca toate se vor rezolva. Important e sa fie Milan sanatos, joburi misto se gasesc si cand te astepti mai putin.
Stiu cum e cu Antipa si muschii la maini, am fost si noi ![]()
Off-topic, dar mi-a adus Bianca aminte, apropos de bunici, sambata a iesit bunica paterna cu matei la plimbare, cica "vin eu si-l iau si il duc in parc, sa aveti si voi dimineata libera". A venit la 11.15, au plecat la 11.30 si l-a adus inapoi la 12.20. Acum tre sa mimez recunostinta pt. ce-a facut ea pt. noi
Asta e, atata pot ei. Si e ok, zau, doar ca la partea cu mimatul am probleme, nu-mi iese si pace.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
Ioana75 spune:
Nici un BG pina la ora asta. As putea sa ma uit intr-un program TV si sa nu mai stau cu ochii pe Minimax toata ziua
.
Ruxandra, nu am facut decit sa-i spun cit pot de serios ca eu nu stau singura cu 2 copii
. Poate iti platesc socri niste cursuri de actorie, explica-le ca e spre binele lor
. Mirunei ii place mai mult de Gordon decit de Thomas.
Deea, ce bine ca ti-ai 'aranjat' deja apele; sarcina usoara in continuare!
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
BiuMil spune:
lui milan ii plac desenele (cam prostutze) cu gasca de pe bebe tv. Ca sa fiu sincera, partea cand se duce gasca la baie si apoi la nani imi place si mie
...si nu are voie decat de la 8:30 la 8:45![]()
Ioana, sa ne spui daca e ceva interesant pe minimax...inca nu am inceput aventura desene la tv...
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
BiuMil spune:
ah..si ca sa nu uit, merci de incurajare tuturor si de urarile de sanatate. Sunteti dragutze
...
country girl spune:
Hello again!
La cererea publicului, in sfarsit m-am prins si eu ca pot trimite poze pe adresa comuna de e-mail (mai bine mai tarziu decat deloc! = lauzie prelungita).
Asa ca gasiti spre vizionare un rezumat al evolutiei Budincii din aprilie pana in noiembrie.
Multumim pentru urarile de sanatate! In fact, e ok de vreo luna, n-am mai avut recidive; dar ramanem cu spaima si cu medicii care dau din umeri si ar face experimente medicale pe copiii altora.
Ioana75 spune:
Eu am crezut ca BG e tren, am sarit peste 'nu'-ul din postarea Antoniei despre parerea lui Dinu despre trenuri
. S-a uitat Miruna la BG, cred ca i-a placut. Nu avea cum sa vada BG pina acum pentru ca e in acelasi timp cu 'tinar si ne-a linistit'
.
Ina, am admirat Budinca in poze
. Ce codite simpatice are.
Bianca, nu stiu ce sa-ti zic despre desenele de pe minimax, mi se par comice, sint pentru copii mici
. Eu nu prea o las la desenele de la tv, nici ea nu cere, dar daca sta asa cuminte sa se uite ca azi s-ar putea sa apelez mai des la metoda asta de a face liniste in casa
.
Deea, m-am uitat din nou si la pozele voastre, daca tot am gasit invitatia in mailul comun
.
BiuMil spune:
Si eu am crezut ca BG e tren....desi vazusem "nu-ul"... ce este pana la urma?
Ioana75 spune:
BG e o fetita
. B si G sint prescurtarile celor 2 prenume ale ei.
Pinacolada spune:
salutare!!!!!!!!!!!!!!!Ce faceti? sarbatoriti...si noi si noi!
Am facut petrecerea la Mobexpert, unde a iesit super bine!Cans o sa am pozele o sa le postez sa vedeti mandrete de copii.........care functioneaza cu durassel si niste parinti disperati.(ca de obicei)!
Am o rugamninte la voi: mai stie cineva alt loc de joaca-decat cel de la MOBEXPERT????????? E ziua unei fetite dulci de 2 ani si nu a mai gasit liber acolo, cica e ocupat pana la sfarsitul anului.....!
Am mai sunat si la Kid's dream, dar nici acolo nu are liber sambata asta!
HELP!
Tonnia spune:
Ioana,pai tu de ce crezi ca se uita Dinu la desene? As fi murit fara ele in cateva momente de criza. El se uita cam 1 ora pe zi in reprize.
Pinacolada, incearca la Booboo!