Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (191)
Raspunsuri - Pagina 16
diana_n spune:
Jadi sanatata multa lui Tudor, e mult prea mititel pentru atatea necazuri ![]()
Ina si Bianca multa sanatate copiilor !
Diana si Petrut (3 oct 2005)
oaana spune:
Hellou tuturor...
La multi ani pentru cei sarbatoriti in timpul in care nu am intrat eu...si La multi ani Luanna pentru maine caci sigur nu o sa intru...
Jadi sanatate multa lui Dodo.Si multa putere tie in continuare.
Noi suntem bine,am scapat de biberonul de seara,singur a hotarat ca nu-l mai vrea,desi eu m-as fi bucurat sa mai bea lapte,pt ca branzeturi si iaurturi nu vrea.
Mai bea dimineata 250 ml cu cereale.Am observat ca mananca mai bine cand merge la bunici,asa ca o sa-l trimit mai des.![]()
Am fost pt.bilantul de 2 ani,si are 15 kg imbracat si 93 cm.
A inceput sa vorbeasca bine,si a prins o expresie la mine,spusa lui tati:"lasa vrajeala" si acum spune si el,cand ii spun sa faca ceva si el nu vrea spune:"lasa mami...si cand isi aduce aminte:vajeala...
Gata...nu va mai obosesc...sanatate multa tuturor si piticutilor.
Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
kristinutza spune:
innaa, nu e f dificil de deschis centru, dar nici chiar usor. taxele sunt destul de ridicate, in niciun caz nu poti face un business din asta. daca vrei asa, ca hobby si ca ambitie personala, faci firma, gasesti locatia etc. nu sunt cine stie ce mari avize importante de obtinut.
dar cat dai pe chirie, pe contabil si pe impozite... 
daca mai vrei detalii, da pm, sa nu plictisesc fetele.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
www.cercrecreativ.go.ro
alexuta2005 spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor!
Cu scuzele de rigoare ca nu am mai trecut sa ii felicit.
Deni sanatate multa lui Tudor!Cum se mai simte?
si eu cred ca ai facut bine ca l-ai retras pe Vlad de la gradi, Dodo e prea mic sa tot primeasca virusi de gradi.Daca vrei te tin la curent cu ce face Alexia la gradi si poti sa faci cu Vlad acasa.
Inna imi pare rau de ce ai patit.Bine ca ati fost pe faza.
Diana ce frumos ca aveti trenul acela de epoca.Cred ca si Alexiei i-ar fi placut sa mearga cu el!
Ina din Briusel bine ai revenit,ceva poze cu Budinca?N-am mai vazut-o de multisor.
Bianca tinem pumnii sa gasesti cea mai buna solutie pt. tine si Milan.Poate totusi gasesti o gradi buna.
Oana hai ca mi-a placut faza cu "vrajeala".
Tonnia spune:
Alexuta, multumim ca ne-ai impartasit din activitatile de la gradi! Nici nu stii cat m-ai impresionat.
Ina, sanatate multa Budincutei! Arata-ne o poza recenta!
Diana, ce distractie ati tras cu trenul ala!
Ca a venit vorba, Dinu nu e pasionat de trenuri iar locomotiva Thomas il lasa cat se poate de rece. El e fan BG, astea sunt niste desene de pe Minimax pt cine nu stie.
oaana spune:
Si Iosua e fan BG
.ne spune uneori asa serios :mama,tata,...asa cum le spune BG parintilor![]()
Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
Ioana75 spune:
Buna dimineata si la multi ani, Luanna!
Multumesc frumos pentru urari, am facut doar cu familia, la o biserica foarte frumoasa, cu cor si un preot foarte simpatic. Si la baita de ieri a fost bine, Sma nu plinge decit atunci cind e scoasa din baie
.
Carmen, bine ai revenit pe la noi
. Sanatate Ioanei si mai povesteste-ne. Nashpa experienta cu bona.
Irina, bafta cu bona! Daca gasesti doua, contacteaza-ma
.
Casiana, pare bine la gradi voastra, multumim de descriere.
Diana, sa va fie de bine inscrierea la scoala, si succes la Little School! Am vazut pozele, frumoase.
Irina Xenei
, ati mai recuperat din bani? Pina la urma am gasit la Koton haine pe masura mea, scrie 42 de ele dar de fapt sint 46 curat
.
Ina, te asteptam mai des pe la noi sa ne spui vorbe in klingoniana
.
M-ati facut curiasa cu BG, am dat pe Minimax si ma uit pina apare
.
Eu sint fara mama si fara bona; a ramas sotul acasa cu mine, pina cind o sa gaseasca o bona pe masura asteptarilor sale - ca are pretentii mai mari decit mine
.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
deeapui spune:
Ioana, noroc cu sotzul, ca altfel era cam nashpa situatia..si eu ma gandesc cum va fi cu doi, da am noroc ca mama sta langa mine si e asistenta, lucreaza doar 6 ore pe zi..in alea 6 ore nu oi muri eu cu 2 copii pe cap!
Eu din fericire situatia cu bone/gradi o am rezolvata, adica deja i-am gasit lui Alex gradi dragutza aproape de casa, unde va merge de la 3 ani. Iar dupa, adica dupa ce se termina cei 2 ani de stat acasa cu bebe mic (de data asta chiar am de gand sa stau 2 ani acasa), exact cand tre sa merg eu la servici iese socrela la pensie. Deci am pus-o
..Ati inteles ceva din ce am spus?
Deea
12+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2
locca spune:
Salutare
Sanatate multa copilasilor bolnaviori!
Jadi, m-ai cam bagat la idei, noi avem planuri de bb2 si am inceput sa ma gandesc cu groaza cum o sa fie cand o sa trebuiasca sa-l duc pe Matei la gradi si o sa am si copil mic (ce vorbesc eu, nici nu-s gravi si deja am problemele astea).
Ina, bine ai revenit! Sa ne mai zici de Ilinca. Brrr la povestile cu respiratia fetei.
Diana, wow, cred ca a fost super cu trenul de epoca. Ce fain ... Noi o data la 2 zile mergem pe pasarela de la basarab sa ne uitam la trenurile care vin si pleaca. Faza tare e ca Matei cum vede un tren zice "Diesel"
. De fapt lui ii place mai mult de diesel decat de thomas, nu stiu de ce.
Ioana, misto faza, cum l-ai convins sa stea acasa? Deci gata cu bona, nu mai vine deloc? Va doresc succes la vanatoare.
Si pe mine m-ati facut curioasa cu BG.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Ana Maria