Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (191)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

pai asta e jadi, ca nu straluceste de sanatate...acum o saptamana si ceva am fost in spital 2 zile...eu nu am putut sa fiu asa categorica...dupa 2 spitale si 4 diagnostice, nu mai puteam nici articula...asa ca stam cu okii pe el ca pe butelie, si luam febra de 5 ori pe zi. Merci de incurajare oricum, esti dragutza...

Aerosolii sunt buni pentru bronsiolita. Milan a avut, din pacate, de vreo 3 ori pana acum,prima data la 6 luni. E de durata mai lunga, dar daca sta Tudor, s-ar spune ca e o metoda eficienta de tratament.

azi am fost cu Milan la Antipa, la vizionat pesti....e frumos, dar recomand excursia mamicilor cu brate puternice, sau insotite de tatici. Acvariile sunt la nivelul ochilor unui adult. Iar cireasa de pe tort a fost intoarcerea cu metroul acasa....

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

am vizionat pozele , urez la multi ani nukai si petrecere frumoasa smarandei.

treaba cu bunicii/bona/gradinita .
ma enerveaza ca am aproape tot timpul senzatia ca nimeni nu poate avea grija de radu asa de bine cum am eu. ca parca numa' eu l-as intelege pe de-a-ntregul, numa' eu stiu exact cum sa ma comport cu el etc. dar... toate au rostul lor cumva.
cand il vad ca e vesel si linistit, imi dau seama ca totusi e bine, ca "sistemul functioneaza".
radu merge la gradinita pana la pranz cand il ia soacra si vine cu el acasa la noi, iar cand se intoarce sotul de la serviciu, la 6:30, soacra pleaca acasa la ea si raman baietii impreuna. eu ajung cumva la fix sa-l vad pe radu dormind .

dilemele mele cu serviciile si activitatile si alte alea incep sa se rezolve: am ajuns la o intelegere reciproc avantajoasa la al doilea job (practic merg doar sambata acolo), masterul e trecut pe linie moarta (incerc sa-mi dau examenele, iar daca nu iau, imi bag piciorusele elegant si fara regrete), jobul full are intaietate momentan, cercul de activitati... well, cred ca o sa angajez o persoana (chiar daca o sa merg si mai pe minus decat pana acum, pt ca tot sunt convinsa ca o treaba de-asta e necesara si benefica pt copii).

asa ca sper ca intr-o saptamana - maxim doua sa reusesc sa ajung macar 3 seri pe saptamana acasa la un 6:30, iar duminica sa ramana ziua dedicata familiei.

radu a inceput sa vorbeasca cam de toate. astazi a tinut neaparat sa vorbeasca cu maica-mea la telefon 7 minute pe ceas despre toate lucurile importante din viata lui = mashinutzele, statia obor, metroul, mashinutzele, mancarea, mami, tati, mashinutzele, carte, pat, radu, mashinutzele, puzzle, fuga, joc, mashinutzele, copii, carte, poveste, mashinutzele etc.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
www.cercrecreativ.go.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Waw chiar ma gandeam zilele astea sa intreb fetele ce mai face Ina de Brusiel. Ne bucuram sa auzim de bine despre voi...nu iti face griji mai mult de 12 kg(imbracata ) nu are nici Noelia si nu pare slaba deloc...la alba ca zapada ne-am uitat si noi vreo doua luni zilnic pana am invatat toate replicile si cantecelele...apoi am avut o perioada buna cu Veronica iar acum vizioneaza cu succes unele desene de pe Jetix.
Ina inseamna ca erai tare neatenta daca ti-au mai pus si portofelul la loc dupa ce-au luat banii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Bia...capul sus....poate in scurt timp Milan nu o sa mai fie atat de dependent de voi ...o sa aiba si o imunitate mai mare...pana una alta sa ne bucuram de ei cat mai depind de noi...peste cativa ani vor vrea sa faca singuri totul...sa fie mai independenti.
ce frumos ca ati fost sa vedeti pestii...si Noeliei ii plac tare mult..incat atunci cand am gatit peste la cuptor si am vrut sa papam a exclamat:" tati nu lupe petele...pange petele!"

kristinutza sentimentul ala de care vb tu la mine a disparut acum vreo jumaŽde an...acum as da orice sa o ia cineva ..macar o jumaŽde ora sa respir si eu...dar n-are cine

Voiam sa te intreb de cercul recreativ...iti tb ceva special pentru a deschide o astfel de afacere? ma gandeam ca mi-ar place asa ceva sa fac la mine in orash...si banuiesc ca nici investitia nu este extraordinar de mare...as vrea sa imi dai cateva detalii...daca iti permite timpul normal...nu e graba

si cred ca am incheiat activitatea pe ziua de azi ...by by!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ia sa bag emoticonul asta sa ma uit mai bine la Ina; da, ea e! Da' vreau s-o vad si pe Budincuta!
Bianca, sanatate lui Milan, sper c-acum e bine.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Me voila din nou!
Sanatate la flacai, Jadi! N-am eu somn, dar parca n-as sta sa inspaimant forumul cu povesti despre repetatele probleme respiratorii ale Budincutei. Ca, dupa cum m-am mai vaicarit, de anul trecut, dupa varicela, Ilinca a ramas mai sensibila si a racit cel putin o data pe luna, daca nu de doua ori. Raceala e un fel de a spune, ca am primit toate diagnosticele posibile de laringita, faringita, bronsolita, bronsita etc Cert este ca indiferent cat de usoara a fost raceala, n-a fost una la care sa nu avem si un episod de dificultati de respiratie nasoale de am ajuns de vreo doua ori si la urgenta sa-i dea oxigen. Am facut la aerosoli de ne-au iesit pe nas. Ultima distractie am avut-o cam acum o luna cand am facut aerosoli cu un coctail de bronhodilatatoare + mucolitice. Am consultat n-spe mii de pneumologi si alergologi, am facut teste de alergie, de capacitate respiratorie, de sange, radiografie a sinusurilor si plamanilor, da' ce n-am facut si rezultatul e ca au ridicat din umeri spunand ca majoritatea copiilor din Belgia fac asemenea crize si ca de obicei trec de la sine in jurul varstei de 5 ani. Ba, recunosc ca o tanti pneumolog din Bucuresti, prietena de familie, ne-a pus si pe neve diagnosticul de astm si ne-a dat un pomelnic intreg ca tratament pe urmatorii douazaci de ani.
Urmarea e ca dormim cu o reteta de ventolin sub perna, cum se apropie criza cum pac la farmacie. Deja ne stie farmacista din coltz ca pe caii breji.
Da-i drept ca de cand s-a mai invelit in carne Budinca parca-i mai rezistenta la virusi, ori n-au mai sarit colegii in schema cu niciun virus nou la cresa?!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by jadi

Papusa Oana o fi cu varianta tatuata?

Deni & Vlad & Tudor

Tatuata, tatuata, da' daca nu si canta... jaba!

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by innaa
inseamna ca erai tare neatenta daca ti-au mai pus si portofelul la loc dupa ce-au luat banii

Mami si Buburuza lui mami

Neatenta eu, cam aproape ei, plus ca intelegeau romana, fiindca vorbeam cu o colega romanca ca platesc eu avand cash. Da' finuti indivizii (o fata si un baiat) ca mi-au pus portofelul la loc si n-au subtilizat nici un card. Asa ca am ramas cu o paguba nesemnificativa si ma gandeam ca mai bine ca m-au "lucrat" asa decat sa-mi fi pus vreunul cutitul in gat pt o suta de eurotici.
Hai ca merg si eu la culcare si ne mai citim noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Ina, e 7 seara la noi, d'apai la voi ! du-te la culcare

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Am citit si eu mesajele din urma, cunosc o mamica din NY care are soacra si socru (la pensie) la 2 min. de ea, cumnat si cumnata un etaj mai sus. Nici unul nu s-a oferit vreodata s-o ajute cu baiatul ei de 5 luni, i-au facut faze gen venit sa vada pentru prima oara nou-nascutul, cu un pachet de biscuiti . Eu i-am zis ca au venit 2 cupluri la noi cu mana goala, iar al treilea cu o napolitana cu ciocolata, jur.
O roade ca nu primeste nici un ajutor, pentru ca sunt acolo langa ea, iar baiatul e singurul lor nepot.
Ce sa zic, unii nu realizeaza ce inseamna sa ai un nepot/o nepoata langa tine. Mare parte din timpul meu liber se duce pe pus poze in albume pe net si la telefon cu parintii si socrii spunandu-ne ce dor le e de Petrut.
Acum inteleg de ce gasesti pe toate drumurile carticele de bebelus in care pui poze cu bunicu', bunica, varu', unchiu', pentru ca e atat de mare tara asta, iar rudele sunt la distante imense, doar asa poate copilul sa afle ca mai exista si altii cu acelasi sange ca el inafara de mama si tata. Poate de asta fac ei asa de multi copii, ca sa-si mareasca sansele sa aiba langa ei macar un copil.
Asta-i viata si asta-i firea omului, ...na ca ma balbai si nu stiu sa zic decat in engleza "to take things for granted". Dau o virtuala cui ma ajuta cu traducerea

Azi i-am facut o surpriza lui Petrut. Mama prietenei lui, Jillian a gasit un tren de epoca in Pennsylvania, la 45 de min. de noi, care merge inainte si inapoi pe o linie, cursa de 50 min. Interesant e ca e linia folosita pentru un film turnat in 1914 la secventa in care o fata legata de sine e salvata in ultima secunda de iubitul ei. Pentru cine isi mai aduce aminte, e secventa din genericul de la "Cascadorii rasului".
Locomotiva e din timpurile alea, vagoanele la fel, n-au pus amortizoare la roti si e totul ca pe vremuri. Petrut a fost super-incantat, normal, ca l-am dus in tara in gara la Bacau si la Tg. Ocna si ca un facut, n-au trecut decat accelerate electrice si o Sageata albastra, cand el crede ca toate trenurile sunt ca Thomas
Pana si "nasu''" era imbracat de epoca, in show intra si o mare de abur scoasa de locomotiva, de nu-mi mai vedeam copilul.
A ignorat-o pe Jillian tot timpul, asta e, cu pasiunile barbatilor nu te pui

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput