Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (191)
Raspunsuri - Pagina 19
locca spune:
Asa asa, mai ziceti, sa ma mai linistesc si eu, credeam ca al meu e caz unic de disperat dupa TV ![]()
Bianca, cred ca arata tare frumos casa voastra cu toti pestii. Si Matei are o pasiune constanta, masina de gunoi, tot asa cu ups and downs, dar cumva mereu acolo.
Deea, bafta! Sa ne zici ce face bulinuta.
Diplo, ce faci? Cum s-a adaptat Luca la gradi? Cum e la serviciu?
Vazut si Budinca ieri, o frumusete 
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
Tonnia spune:
Are si Dinu un fix vechi dar care subzista, haha, sa va zic, sa nu va zic, e motanul Danila din Veronica. ii stie toate cantecele, sunt multe, isi ingroasa vocea cand canta, il imita bine, isi ia undita etc.
jadi spune:
V-am citit dar nu prea am avut timp sa mai si scriu!
Bianca, multa sanatate micului pestisor!
Deea, bafta azi la eco, mai zilele trecute am facut si eu un an de la un test pozitiv!
Noi suntem bine, Vlad e aproape vindecat, vad ca si Tudor da semne de ameliorare dar in schimb ne zapaceste ca nu mai vrea somn ziua! Nici afara nici in casa!
Cu teveul ce sa zic, la noi minimaxul e pe post de "deschide gura, vine mancarea", daca nu avem desene nici un chip sa manance! Si stie toate desenele care se perinda la orele de masa, deci cam pe toate
Miss BG, Franklin, Pompierul Sam, Thomas pana si misterele doamnei Malard (sau cum s-or chema). Acum au inceput unele foarte faine, Fifi si floricelele, unele cu muzica simfonica dar tot cele vechi sunt preferate pana le invata si pe astea noi. Si invariabil de inspe ori pe zi, vrea Thomas, pe care il vede o data pe zi, asta insemnad ca se uita 5 minute dupa care isi face de lucru cu altceva dar pe fundal trebuie sa existe sound de Thomas
Asa ca nu am contorizat cat sta la televizor.
Si cere muzica, dansam circa 6 melodii dupa care vrea altceva! Asa ca ne apucam de lego, facem poduri si castele cam 1 ora, dupa care vrea altceva! Asa ca luam cartile la foit, dupa care vrea altceva! Asa ca luam masinutele si facem parcari si drumuri pe mocheta, dupa care vrea altceva, si incercam sa desenam dar la asta nu se concentreaza mai mult de 20 de minute dupa care le luam de la capat! printre picaturi, mancam, ne kkm la oala (pipi inca nu zice)! Si cand nu bate vantul, calareste o masina pe afara, una de i-am luat-o pe la 10-11 luni si de care inca mai e indragostit. Am zis ca la anul viitor investesc si in una cu baterii dar mai spre primavara, ce sa faca cu ea acum iarna?
Intrebare de reamintire: exista vreun copil la care i-au iesit caninii primii? Il banui pe Tudor ca vrea sa fie original si sa scape cu durerile mari la inceput ca apoi sa i se para totul mai usor!
Deni &
Vlad & Tudor
jadi spune:
Am uitat sa va zic din perlele lui Vlad! Azi am iesit afara si fiind frig si intuncat, s-a jucat cat s-a jucat si apoi s-a uitat la mine si mi-a zis, "mami, vreau soare! Hai sa il cautam!" Ii era frig! ![]()
Deni &
Vlad & Tudor
locca spune:
Jadi, asta cu soundul de thomas pe fundal imi e atat de cunoscuta
Si nu ii place decat ala in romana (de la tine via Casiana), in curand ajung sa-l stiu pe dinafara.
Ma bucur ca sunteti mai bine. Nu stiu ce sa zic de caninii lui Tudor, dar sa stii ca si eu il banuiam pe al meu de asa ceva cand era mic, ca era umflat, si cu toate astea dintii i-au iesit in ordine.
Tare Vladutul cu "vreau soare"
.
Ar trebui sa ii inregistram, mie asa de rau imi pare ca pierd perle de-ale lu' fimiu. Am un reportofon dar tot timpul uit sa-l incarc.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
jadi spune:
Este o varsta minunata, sunt bucuroasa ca sunt acasa si ii pot asculta fanteziile! In plus are niste texte de ma lasa masca! Plus prostelile lui zilnice, cuvinte pe care le poate pronunta bine dar prefera sa le zica asa cum le-a zis prima data desi uneori ii scapa exact pronuntia corecta. Si mai nou, trece prin perioada "al meu/a mea" daca e sa te iei dupa el, toate lucrurile sunt ale lui!
Deni &
Vlad & Tudor
diana_n spune:
Hi, hi si Petrut vrea fundal
ieri vroia sa auda pisici mieunand (clipuri de pe Youtube), nu sa se uite la ele. Si cu Thomas la fel, mai mult asculta decat se uita.
Imi amintesc in tara, cand l-am lasat 1 saptamana cu ai mei si am plecat in Germania, mama mi-a povestit ca intr-o zi era agitat si vroia tv. Mama i-a pus Cartoon Network, Minimax, Jetix si ce mai era pe acolo, toate in romana. Petrut se supara din ce in ce
Apoi mamei i-a venit o idee : i-a pus fundal de engleza de la un canal oarecare si s-a linistit ![]()
Locca Matei nu-i singurul caruia ii place Diesel. Trenul de epoca avea 2 locomotive la alegere, un "Thomas" si o locomotiva Diesel adevarata, una din primele construite care avea acelasi aer de vechi si distins.
Preferatul lui Petrut e Henry, urmatorul e Percy. Avem trenuri diferite in functie de unde mergem.In vizita la prieteni luam Thomas sau James, in parc luam Henry. Intr-o zi mergeam la nisip si Petrut se intoarce din pragul usii "Pecy, Pecy, mama !", asa e, Percy merge la nisip
La culcare merge cu Henry.
Diana si Petrut (3 oct 2005)
country girl spune:
Good afternoon ladies!
Noi am depasit faza Veronica/V.se intoarce/Mama/Dumbrava minunata etc si am trecut la Bambi, Alba ca zapada, Cartea Junglei si Dora exploratricea. Din cand in cand acceptam si Cenusareasa, Nemo, Aristocats. baiu-i ca toate tre' sa fie in versiunea franceza si nu mai pooooot!
Daca o intrebi pe Ilinca ea este "Maiiia Dapada" a.k.a. "Maria Alba ca zapada"; da' in schimb zice in romana niste cuvinte grele, dupa parerea mea, cum ar fi "sharpe".
Adevaru-i ca a redevenit de gasca si nu se mai tavaleste pe jos din orice. Insa exerseaza la maxim efectul "dat din gene" cand vrea sa fie iertata pentru cate o obraznicie.
jadi spune:
Ina, ma bucuri ca ne scrii asa de des! Mi-am facut timp sa va vad pozele (ma enerveaza rau yahoo mail cu deschiderea pozelor incat ori le vad mici asa cum apar sau mi le trimit pe emailul meu sa le vad repede
Ilinca pare una bucata fata mignona si frumoasa foc (asta nu mai pare, e parerea mea
)!
Deni &
Vlad & Tudor