PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 9
bulinuta27 spune:
mi-am adus aminte seara cand am fost la surprize-surprize acum 2 ani cand eram gravida in 5 luni...tot cu o poveste foarte trista dar am avut multumirea ca dupa lacrimi s-a asternut un zambet pe fetele verisorilor mei
.. am avut atunci sentimentul ca am facut un lucru bun chiar daca nu sunt deacord cu tot ceface Andreea Marin acolo
sora sabinei se va casatori maine cu sotul ei care a avut un accident rutier acum ceva timp si care din pacate este in imobilizat intr-un scaunul cu rotile
...asta e pe scurt...o las pe sabina sa va povesteasca mai departe...si sper ca nu te-am suparat sabina ca am scis aici...abia acum mi-am dat seama
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
Cristina_Ioana spune:
Nici eu nu m-am uitat la tvr1, ne pove cineva ? 
Am umblat cu tati pan-acu'pe cocalauri, la restaurant si mall 
Babee iubito, daca mai afli ceva despre zapada pls zi-mi si mie
Treaba cu 'nicio' si 'nici o' sta in felul urmator: din cate stiu eu acum sunt corecte ambele variante, dar cea mai folosita e 'nicio'...asa stiu io, sa ma corecteze cineva pls daca gresesc 
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
anasia spune:
nici noi n-am vazut, am venit putin mai tarziu acasa;din cate am vazut la tv noile reguli ale AR sunt nicio, niciun, dar uite ca n-am verificat;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
Cristina_Ioana spune:
Anasia, pup fata
Da, stiam si eu la fel, ca variantele corecte sunt 'nicio'-'niciun'...dar parca auzisem ceva de genul ca nu ar fi incorect daca ai scrie 'nici o- nici un' , ca ar ramane si astea variante ok...
Babee spune:
Buli ne anuntase Sabina deja de emisiune, dar eu oricat as fi vrut n-as fi reusit.De-asta te rugasem sa faci un rezumat pentru noi toate.Trista povestea, dar daca dragostea e mai presus atunci este mai mult decat o poveste.
Cristina hai c-am aflat ca mi-am luat sotul la intrebari.La Kaprun sunt deja 55 cm de zapada, se schieaza bine merci si pe o partie artificiala si nu e asa aglomerat-inca.
Am citit si eu de nicio, niciun dar eu vroiam explicatia ca sa stiu .Ca dupa ureche nu ma pot obisnui nicicum.
Nani bun si linistit.
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
doniro spune:
Babee, uite ce am gasit eu: http://www.pruteanu.ro/4doarovorba/emis-s-007-niciun.htm
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si
cu
Victor Mihai
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME
doniro spune:
Mada, felicitari si de la mine pt sarcina! Bine ai venit in clubul nostru; ref odisee, nu fi suparata, sa stii ca in cateva sapt o sa se schimbe situatia si acolo. Cel putin la mine asa a fost, pt ca "aspirantele" se muta la alte odisei si raman numai burtici fericite la odiseea ta. Oricum, mie mi-e imposibil sa tin pasul cu cele de la odisee, scriu enorm! Va prefer pe voi si pt ca imi sunteti muuult mai dragi :)
cu
Victor Mihai
POZE
Cristina_Ioana spune:
quote:
Originally posted by doniro
Mada, felicitari si de la mine pt sarcina! Bine ai venit in clubul nostru; ref odisee, nu fi suparata, sa stii ca in cateva sapt o sa se schimbe situatia si acolo. Cel putin la mine asa a fost, pt ca "aspirantele" se muta la alte odisei si raman numai burtici fericite la odiseea ta. Oricum, mie mi-e imposibil sa tin pasul cu cele de la odisee, scriu enorm! Va prefer pe voi si pt ca imi sunteti muuult mai dragi :)
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) sicu
Victor Mihai
POZE
Doniro, pupam fata si multumim pentru fidelitate!

Io una stiu ca daca raman gravi tot aici scriu, pentru ca alaturi de voi am trecut si prin bune si prin rele si nu simt nevoia de o noua odisee. Eu mi-as dori ca livada asta sa fie si odisee pentru cele care mai fac bb2 sau bb3, ca mi se pare ca ne cunoastem bine si putem impartasi f misto toate cele...ce ziceti?

Miruna, vezi ca maine dimi plec la sinaia pt cateva zile si nu mai car laptopul cu mine. Pot, insa sa intru de pe tel sa verific mailul, daca ai kef si timp sa scrii kestia aia, sa ne miscam...
Tu esti ok? Nu mai stiu nimic de tine de 2 zile

Babee, saru'mana pt raport, daca afli ceva de Ischgl pls let me know

doniro spune:
Eu sunt intru totul de acord, clar! Oricum parca nici nu imi vin cuvintele in... degete cand incerc sa scriu dincolo, pe bune.......
cu
Victor Mihai
POZE
doniro spune:
Ce liniste in livada noastra :)
Mai fetelor, stiu ca suna aiurea, dar mai sunt pitici care sforaie? Eu sunt chiar ingrijorata, ca Daria respira greu si se aude exact ca un sforait. Mi-e teama sa nu fie polipii, sa necesite operatie, ca innebunesc. Am tot zis ca e o forma de raceala, ca are nasul infundat, dar vad ca dureaza de cateva saptamani si in timpul zilei nu are nimic, respira f bine; numai cand doarme se aude zgomotul ala.
cu
Victor Mihai
POZE