PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 8
Babee spune:
Spre rusinea mea de filoloaga ia mai explicati-mi si mie fazele cu nici o si nicio, odata si o data ca simt ca ma depasesc, nu le inteleg
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
crissa71 spune:
Babee: esti sagetatoare?!!!Si eu...si eu...ar trebui sa-mi fie usor sa-ncerc sa fiu ca tine!MAi ales ca si eu mi-am dorit 2-3 copii..mai ales ca si eu sunt pasionala si impulsiva..Problema e ca de la gand la fapta e drum lung..si cand esti muci de oboseala si nu-ti mai vezi capul, nu prea mai gandesti rational..Ei..oricum probabil conteaza si mediul in care esti si multe alte detalii...!Hai sa traiesti!
Asta cu nicio si nici o..nu sunt filoloaga..asa ca ...stiu doar ca au schimbat scrierea..si se scrie impreuna acum!De ce..nu stiu!pupici
Babee spune:
Crisa nu trebuie sa fii eu sau alta persoana, trebuie sa fii tu,ai personalitatea ta.Fiecare dintre noi avem felul nostru de-a fi.Cui nu-i convine asta e!
Pai stiu si eu ca acum nicio se scrie impreuna dar vreau explicatia.Si odata de ce si cum...
Gabriela
, Phillip si Rebecca
Babee spune:
Crisa eu am inteles ce ai vrut sa spui.Omul se formeaza si dupa ce vede in jur, si eu recunosc ca m-am format dupa ce am plecat de acasa de la mama singurica in alt oras la facultate.Depinde de fiecare cum percepe lucrurile din jur, ce ia bun si ce ia rau.Ca am facut bine, ca am facut rau nu stiu sigur, voi vedea peste ani.
De-asta ti-am si spus, fii tu doar.Eu una nu mi-am dorit sa fiu persoana x niciodata, daca mi-a placut ceva la persoana respectiva am bagat la cutiuta la capitolul:asa da, asa nu![]()
Gabriela
, Phillip si Rebecca
andreea25 spune:
babee si la noi e la fel: sotul leul calm si eu sagetatoare impulsiva 
credeam ca numa' fiimea e nebunatika...acu' m am calmat,inka nu face atatea cate face ZArzarel
. a reusit sa se suie singura pe canapeaua noastra si de dat jos stie f bine( se intoarce cu spatele si intai isi coboara picioarele) doar ca nu mereu are chef sa fie atenta si era sa aterizeze fix in cap dc nu eram pe faza
mami si cu Ari(4 august 2006)
bulinuta27 spune:
feteleeeee
da-ti repede pe TVR 1 la surprize-surprize e sabina impreuna cu sora si viitorul ei cumnat...e o poveste tare trista ![]()
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
Babee spune:
Bulinuta eu nu am cum vedea, ne faci te rog apoi un rezumat?
Gabriela
, Phillip si Rebecca
nicolica spune:
babee, ce de stelute ai tu acolo...bravo 
Piersicoiul Philip
www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">iulie