PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

In sfarsit o zi frumoasa si am stat si noi afara 3 ore jumate.Ca m-am saturat de ploaie, dar se pare ca si saptamana viitoare va fi la fel.

Nicolica prin ce-ai trecut si tu, Doamne feri.Sunt la varsta la care experimenteaza orice , iar noua ne sta inima.

Doamna C pai vezi, de-aia se fac femeile gigea ca sa profite si barbatii.Degeaba iei o pereche de pantofi daca nu ii pui la o fusta scurta, ca atunci se vad bine, lor le trebuiesc anumiti ochelari uneori.Sa iti fie de bine noua culoare si tot ce-ai mai facut ieri

Sabana tu nu stiai ca barbatii sunt niste copii mai mari?Si la ei masinutele din copilarie au evoluat la astea mai mariFa-ti si tu un fix si ignora-l ca nu prea le trece.Eu sunt bucuroasa ca al meu nu e fan masina, eu merg sa schimb cauciucurile la service, eu spal masina, eu eu..eu

Mada nu te necaji, ia uneori lucrurile asa cum sunt.Nici eu nu prea am scris aici pe cand eram insarcinata cu Rebecca, unele lucruri ma depaseau.Nici acum nu scriu la Odiseea lui bebe, si n-am nici o problema.Nu ai tu nici o vina, poate nici ele dar nu exista scanteie la mijloc.Fruntea sus si bucurati-va de minunea din burtica

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

mada, te rog eu nu fi trista, nu merita pt. nimik in lume! gindeste-te la bb mic din burtik!si apoi, si aici in livada sunt multe gravidutze cu care poti schimba impresii, plus ca mai sunt si viitoare gravidutze pe care poate asa le apuca cheful de .
plus ca mai sunt si alea care au deja doua la activ care pot sa-si mai dea cu parerea!
la capitolul dinti nu stam nici noi stralucit dar dentista a zis ca nu-i nici o pb asta, or iesi ei cind sunt copti. avem doar 5, trei incisivi si doi jos dar se pregatesc inca vreo trei sa iasa, plus ca vad o umflatura imensa in dreptul caninilor. o fi iesind aia inainte de masele?

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Mada:Da ce ti-au facut?!!Spune-mi mie ca le casapesc cu bataia!!Pai nu le e rusinica?!!Sa aarasca asa o mandrete de mamica!!??Eii....
Cristinico:dupa ce ca esti frumoasa foc, mai si stai toata ziua la frezat si sulficat!!!Pai nu-ti e un pic asa!!??Chiar vrei sa ne punem strangul!!??
Glumesc...evident....hai sa traiasti...si sa-nfloresti ca tare frumoasa esti!!
Iar cu Zarzarel...ce sa mai zic...si la noi e absolut la fel!!!O sa-mi zbor creierii!!Am ajuns la concluzia ca e f. alintat!Face crize tot timpul, urla, tipa daca nu-i dai sau ii iei ceva etc...Cica trebuie educat ca altfel o sa fie si mai rau!!Nu stiu daca pot...trebuie sa gasesc metode, solutii....ca e JALEEEEEEEEEEEEEE!!
Revin...ca iar simt un miros de ars...ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Criso mama, stii ce face Luca??? Io il cert seriasa acolo si el ranjeste si imi ia capu' intre maini si imi da nasu' sa i-l pup... stie exact ce butoane sa apese sa ma faca fleasca
Hai tu ca nu stau toata ziua la frezat....o zi pe sapt imi impun sa fie pentru 'service' pentru ca altfel ma duc eu cu capu', sa ma vad vraiste toata.
Babee, cat esti de inteleapta iubito, ti-o tot spun si repet in loc sa gandim ca tine si sa ii lasam in durerea lor pe barbati, ne enervam ca tutele si consumam energie inutil...cand de fapt ei nu se vor sch niciodata, astia sunt. Sa stii ca acum de cate ori ma calca pe nervi iau aer in piept, respir adanc si imi zic in gand: 'io sunt nucleul, tre sa tin familia asta unita ca altfel se duce dracu' ....asa ca te ro' frumos sa te gandesti sa scoti o culegere de pilde sa ne luminezi si pe noi
Babee, Map si cine mai e prin zona Tirol-Alpi-Austria-Germania, stiti ceva despre starea partiilor, zapada si daca se schiaza pe frundeva?

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

Mergi la inceput

Crisa iubito, ca sa fie tratatia completa, mi-am culcat copilu' acu' si mi-am facut o mega baie cu spuma, apoi gomaj si ulei de corp, o masca si iar crema si sunt ca noua acu'...poate radeti de mine dar pt psihicul meu conteaza enorm amanuntele astea...ma simt tare tare bine acu', fresh si parca a trecut si oboseala

Mergi la inceput

Fetelor, a luat cineva revista Sana pe luna oct?
Daca da, ne gasiti la concursul de slabit si pe mami si pe Lucu...daca nu ati luat-o, ne gasiti in Sana din nov la 'Ce schimbari aduce un bb in viata de cuplu'

Mergi la inceput

Doamna C: sa-ti fie de bine!Te cred la treaba cu psihicul..!Te ajuta sa mergi mai departe mult mai calm si mai usor!Te invidiez..ca poti sa faci atatea lucruri pt. tine...si in final "beneficiaza" si Zarzarel si sutul...!!!As vrea sa pot sa fiu ca tine macar 5 min pe zi doar pt. mine!Cu zicea Miruna...dar uite ca nu pot..n-am timp nici sa respir!!Chiar si mama-mi zicea:"ce naiba te-ai lasat asa..arati groaznic...te distrugi pt. un copil?!
"Ei...stie ea ceva..dar..uite..na..
Dac-as mai avea unul?Si inca unul?..
In fine...sa iubesti iti doresc ..ca de iubita n-ai cum sa nu fii la halul in care arati, si simti, si te comporti!pupici.
P.S.Si eu mi-am culcat cupilu...da eu am trei oale pe foc, ba nu patru...si nu stiu ce sa fac mai intai!Asa ca ma duc si eu sa fac o baie de abur cu arome de ceapa, pastarnac si patrunjel!!
HA..ha...cred ca si astea fac bine la ten?!Nu...ce zici!?

Mergi la inceput

Io mi-as dori sa fiu ca Babee macar 5 minute pe zi, sau macar atunci cand simt ca o iau cu capu' ....oricum fac progrese mari ca imi impun sa gandesc ca ea
Babee, iti multumim ca existi, deci!

Mergi la inceput

Doamna C: asa e...vezi toti tindem spre ceva...eu spre tine si spre Babee..tu spre Babee...fiecare cum poate,dupa puteri!sarut fata dulce si frumoasa!
Babee:Si eu...si eu...te ador...N-a cam zis-o!Credeti ce vreti....dar chiar e o femeie adevarata! Eu chiar ma gandeam ca e imposibil sa existi?!Sa traiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Iar imi ridicati statuie.Sunt si eu om, am si eu nervi, tip si eu, ma supar...eheeee ce stiti voi..si mai ales fac si eu greseli.
Faza cu nucleul a trebuit s-o pricep dupa multi ani, si am adapat-o la ce spunea bunica "femeia e gatul, barbatul capul".Si pe mine ma mai enerveaza al meu sot si ma zbarlesc la el, dar el ma lasa in plata mea ca el e leul calm si eu sagetatoarea impulsiva.Si ma calmez si eu dupa un timp, rad si ma gandesc ca iar n-am gandit si tot asa.

Cristina sa-ti fie de bine baita, eu o fac mai tarzior .Mi-am facut somnul de frumusete dar din motiv de umplut vezica am parasit patul cu copii, m-am lipit de salamul de biscuiti care din greseala a iesit prea moale si e papatt cu lingura si citesc aici.Asa ca sa ma rasfat si eu.
Si din cate stiu eu e deja zapada pe la cote, dar lasa-ma sa-mi intreb sotul ca el stie mai bine din rapoarte(noi nu schiem si nici nu ma intereseaza imediat).

La noi Rebecca e mai nebunica, Phillip a fost ingeras ingeras.Astazi se suise pe o cutie si tragea de draperie.Bine ca stiu ca sunt fixate bine ca altfel ma lua cu palpitatii.Si ieri a varsat cutia cu "baietel" si a facut numai talas prin toata casa, a dat taica-su cu aspiratorul si aseara cand am venit de la cinema i-am adus si ei floricele de porumb.Sa va zic ca a rasturnat punga pe covor de s-a luat soata cu mainile de cap?

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput