PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 6
MissJJ spune:
Oana ms. Pupici de la noi!
Si insanatosire grabnica, si a mea cand e cu raceli si din astea tot din ora in ora si ne termina.
Bysko faina faza!
Eu sunt un pic trista ca am fost si m-am inscris la odisee abia asteptam sa cunosc noile mamici si e cam trist pe acolo, fetele is cu ale lor ca maj sunt aspirante sau cu pb si eu ma simt cam in plus creca am sa las de data asta odiseea de o parte si am sa raman sa ma mai plang la voi si sa va mai dau voua vesti. Pacat ca ma bucuram de o noua odisee.![]()
Noi azi vrem sa iesim putin prin magazine nu la ch de bani ca nu avem, da asa sa ne mai clatim ochii si sa luam niste aer pare mai frumos azi se vede si soarele putin speram sa fie ok.
Acuma ma duc sa dau papa la printesa micul dejun si apoi sa ma apuc sa mai fac niste treaba pe aici ca am un munte de rufe si niste astenuturi de schimbat.
Pupici la toate si ne auzim mai incolo!
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
Cristina_Ioana spune:
Neata la fete!
Oana si Bysko, pupici la gagici! Vedeti, cum lipsiti o zi cum zumzaim aici pagini-pagini 
Ioana pe unde esti mei? Sunteti bine?...ca v-ati dat la fund de tot
Miruna, te-am simtit suparata ieri. Da un semn sa stiu de tine, pls
Hai ca ne asteapta partiile alea sa le rupem in doua 
Babee, mai sa stii ca ti-am urmat sfatul, nu am avut fundita rosie dar am improvizat si tare bine ce-a fost
mai ales ca ieri sotzu' a avut nevasta blonda si aseara era greige (un gri amestecat cu beige)
Vezi avantaju'sa fii stilist, iti schimbi nevasta cum vrei si cand vrei 
In alta ordine de idei tot stau si ma gandesc si nu inteleg cum se poarte dezvolta cancerul la o varsta asa frageda...stiti cumva detalii careva? ce fel de cancer are si daca s-a nascut cu el? Nu aruncati cu rosii, chiar m-am marcat rau si ma doare sufletul cand ma gandesc ![]()
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
MissJJ spune:
Cristina din cate am inteles este vb de cancer la colon. Mai multe detalii nu am auzit pana acuma. Acuma am citit la discutii generale si zic ceva de noduli la plamani nu am stiu care e care si ce diagnostic este exact.
Mada si
Cristina_Ioana spune:
quote:
Originally posted by mada_mxm
Cristina din cate am inteles este vb de cancer la colon. Mai multe detalii nu am auzit pana acuma.
Mada, nu te mai amari, lasa ca iti suntem noi si Odisee si Livada si ce mai vrei tu...nu discutam noi aici toate alea?...crezi ca noua ne strica sa mai beneficiem de info proaspete despre sarcina?

Cristina_Ioana spune:
Fetele dragele, nu stiu la voi, dar la noi a inceput distractia aia mare...nu putem sa il mai scapam o clipa din oki pe Luca...arunca kestii pe geamul de la bucatarie, isi baga capul in oala, bate in geam la pesti pana ii dispera, scoate farfurii din dulap, se baga in masca de la chiuveta din baie, ce nu arunca pe geam arunca in wc, se ascude intr-un coltz al balconului din dormitorul nostru si scormoneste in pamantul de flori dupa care il cara prin casa, scoate dvd-urile si le insira prin casa...sa mai zic? 
Cristina_Ioana spune:
...si cireasa de pe tort: i-a facut praf okelarii bonei si i-a ascuns prin casa bucati asa, i-am gasit cate o bucatica ici, una colo
MissJJ spune:
Cristina pai vad ca Zarzarel al vostru e pus pe sotii asa babane nu gluma.
Ce sa zic tinem pumnii sa nu dureze mult faza asta ca in ritmul asta...
Da ms Cristina na is dezmagita asa ca eram happy vai o noua odisee alte mamici, ca oricum pe voi nu v-as da pe nimic din lume imi sunteti prea dragi
.
Acuma ma cert cu bt-ul am avut pb mari cu ei de cand ne-am chinuit sa ne instalam linia telefonica si ne-am mutat la alt provider si acuma tot primim bill-uri de la bt si am sunat deja de doua ori si mi-au zis ca sa e ignor ca nu le datorez nimic si azi au mai venit doua. Disper!!! Niste incompetneti serios. Si mai stau sicate 3 ore la telefon pana raspunde cineva. Ufff...
Sorry pt off topic da simteam nevoia sa ma descarc ca mor de draci deja. Si asa ca sa ne instalam linia am dat telefoane la ei de pe mobil de 190 de lire si a durat 2 luni si sa instaleze o nenorocita de linie de telefon.

Mada si
Piersicutze spune:
Doamna C ati incepu distractia. Cred ca va incepe si la noi curand. Su Alex se catara pe comoda de la TV, scoate CD-urile, imi imprastie panntofii prin casa, imi scoate cartile din biblioteca, le rasfoieste, apoi le pune la loc, jucariile ei sunt in permanenta intinse, azi abia le-am strans, erau frumoase, a luat sacul si l-a pus invers, a rezolvat problema, imi inchide calculatorul, ajunge la Mouse si il invarte, apasa pe taste, isi ia ce ii trebe de pe masa si birou, alearga animalele, mananca pamant de flori, mai rupe cateodata cate o frunza sau floare. Au si ei etape.
Mada nu te mahni. Noi iti vom fi mereu aproape si dornice sa te ajutam cu cate un sfat. Poate ne cuprinde febra gravidutzelor si ne inmultim.
Piersicutze spune:
Eu sunt un pachet de nervi. Dupa ce ca am o groaza de treaba si o gramada inca de facut, al meu sot a gasit o solutie ingenioasa sa schimbe rotile de la masina cu cele ale unui prieten. Vezi Doamne nu puteam merge fara un capac, de parca se uita vreun nuntas fix la capacul lipsa. Capace am comandat, ni le aduce in 2 saptamani. A innebunit de tot cu masina asta. Toata ziua gaseste cate ceva de facut la ea. Cand il cauti e in service si daca nu e in service e pe net sa vada cu ce o mai updateaza si daca nu e pe net e la intalnirea C4 si daca nu e acolo e in curte sa o spele sau cu ea la spalatorie. Cred ca foarte curand ma impusc 

MissJJ spune:
Sabina ms.
Pacat ca sunt fete dragute si le cred ca au avut pb si isi doresc mult un bebe si le doresc tot binele din lume, dar eu nu le-am gresit cu nimic.![]()
![]()
![]()
Mada si