PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Cum am intrat in casa repede la calc si ce-mi vad ochii? O gramada de !
Sa nu aflu eu din prima zi ca esti graviduta mey Mada? Felicitari! Sa ai parte de un bebe sanatos, destept, frumos, norocos si ce mai vrei tu pentru el/ ea!
Busra face o garmada de nazdravanii- a exasperat una bucata bunica si una bucata matusa. De ieri am trecut-o si noi pe lapte de vaca. O alta surpriza placuta: i-a placut pestele la gratar- i-am luat pastrav si a mancat tot. De iubit ma iubeste, ma pupa, ma mangaie
Nu stiu daca v-am mai spus, dar pe ea a invatat-o buni sa coboare singurica din pat pe la 11 luni. Asa ca acum coboara si se catara singurica. Problema este cand sta in patutul ei pe care vrea sa-l sara daca ramane singurica- mai nou chiar o duce capul sa-si puna pernutele una peste cealatla si se urca peste ele + un picior peste gard; cred ca in curand o sa trecem la patutz normal
Ma mai gandesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Amami si Rebecca mea sta si mai si la capiolul dinti.La fix 1 an si 3 luni(maine) are doar 2 dinti jos iesiti acum 6 saptamani.Ceilalti nu stiu cand vor aparea, ii asteptam.

Bysko ce ma amuza ca voi cu peste langa voi si nu va innebuniti.Rebecca e topita dupa peste cu mujdei si mamaliga.

Din categoria ce poti face cu copilul va anuntam ca dupa amiaza asta am fost cu Phillip la "Ratatouille" la cinema.Am mai fost de 2 ori tot la filme pentru copii, are rabdare si i-a placut mult .Chiar se lauda la vecinul de langa el ca are si el acasa unulS-a simtit bine si va spun sincer ca asa bine m-am simtit si eu, multe lucruri care mi-au lipsit in copilarie le recuperez acum.Rebecca a stat acasa cu tati, s-au jucat si pupat fara sa ii vada si altcineva(adica Phillip ).

Sanatate tuturor si liniste in suflet

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

uaauuu...ce de vesti,de discutii,de fete cucuiete si poze cu piersicutze mumoase....ehehe am avut ceva de recuperat
mada ,felicitari ,sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos ,cuminte si mancacios!
crissa
eu ma alatur in clubul " sunt varzaaaa!!!" ce chestie,mereu patesc asa,cand am o noapte zbuciumata cu Ari si simt ca nu mai pot ,citesc sau vad despre diverse cazuri cu bebelusi bolnaviori si ma simt teribil de vinovata ,ca eu simt ca o i au razna doar ca am un copil sanatos dar mult prea zbuciumat,neastamparat,cu prea mult energie...ce sa mai zic...sunt aici mamici exemplare,si vreau sa va multumesc tuturor mamicilor ca va scrieti gandurile si sfaturile ,intamplarile etc,si asa mai invat si eu cateceva
se pare ca sunt putin obosita si cu moralul la pamant ,nu ma luati in seama ,pana maine trece
pupici ptr mamici mami si cu Ari(4 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

No scuze, am citit mesajul tarziu. Oricum am avut o dupa amiaza cam naspa. Ne vedem luni. Pls nu te supara.

Fetele maine sa va uitati pe TVR1 incepand cu ora 8. Vom fi in direct cu sora mea si viitorul sot. Ei au o poveste de dragoste mai deosebita. El este in scaun cu rotile in urma unui accident de masina. Sora mea cand l-a cunoscut, el era in carut. Mai multe vedeti maine.

Babee si eu i-am cumparat Alexandrei ieri pe Ratatoulle, nu prea stiu povestea lui, de fapt cred ca nu o cunosc deloc. Alex l-a indragit pe loc. Cand l-a primit l-a muscat de nas. Acum doarme cu el.

Mai nou Alex imi deschide usile la dulap. Asa a facut si azi. I-am zis ca nu are voie, ea nimic. S-a dus in fata dulapului, s-a uitat in oglinda, si-a dat acceptul singura si a inceput sa imi traga de toate usile. Uneori ma lasa masca.

Azi nu m-am prea inteles cu ea. Vad ca de mancat nu prea se inghesuie. Are explozie de masele. Azi am mai vazut una.

Buli ce frumos ati dormit voi. Vreau si eu asa.

Miruna eu nu ii dau voie nici in baie si nici in bucatarie. Eu nu prea am cum sa asigur in bucatarie, si in baie tin toate in spatele WC-ului si langa masina de spalat, nu am unde sa mai bag un dulap. In plus mi-e groaza ca ar putea da cu capul de gresie.

Eu uneori sunt exagerat de atenta cu ea, sunt mereu in urma ei, dar decat sa risc cine stie ce nazbatie mai bine asa. Cred ca este inca la varsta cand nu stie sa deosebeasca ce e bine si ce e rau, iar accidentele pot fi la tot pasul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Am vrut sa zic Nico. Tastatura asta cam imi da de furca. Tre sa o schimb, dar imi trebe una germana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

mai fetelor dar ce mult ati mai scris azi...a plouat pe la voi? sau sunt asa cumintei copilasii vostri de aveti asa mult timp!?

Noi am fost azi la prima intalnire cu bebei si mamicute si a fost minunat. Philip a fost super incantat, ca si mine dealtfel. Ma asteptam sa nu se dezlipeasca de piciaorele mele (cum face cand vine cineva in vizita), dar era foarte activ, cotrobaia peste tot si urmarea ceilalti copii sa se joace cu ei. In total erau 8 copii si mamicile aferente, cel mai mare avea 3 ani si Philip cel mai mic doar ca varsta...Am cantat, dansat antrenad copiii in dans si jocuri. La faza de creativitate, am desenat copaci lipind diferite frunze uscate. Eu puneam lipici pe hartie si Philip frunzele. Se uita la ceilalti mai mari si facea dupa ei. Copiii desenau, Philip rodea la creionele colorate, se amuzamentul celor mai mari. Am luat si micul dejun impreuna, mancand chifle cu unt si gem cu cafea si lapte. Ceilalti copii stiau deja sa manevreze cutitul, ungandu-si singuri painea cu unt, Philip insa lovea cu el in masa si farfurie
A fost frumos si abia astept sa mai mergem, peste doua saptamani, caci aici e vacanta saptamana viitoare.

Consi, cu intarziere pentru 22 octombrie! Multa fericire si sanatate de la noi!

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Sarilla, pupam baietelul frumos si "nazdravan". Copiii au nenumarati ingeri pazitori, crede-ma.

Sa va povestesc cum mi-a stat mie inima...Eram cu o verisoara de-a sotului intr-un magazin mare, cautand o rochie de nunta pentru ea. Ea era in cabina de proba, Philip in carut maraia si eu facem pe translatorul, vara-vanzatoare. Il scot pe Philip din carut ca nu mai avea stare si-i dau un umeras sa se joace in timp ce statea langa mine pe jos. Intreba vara ceva...eu sa traduc si ma intorc spre vanzatoare...si vorbim cateva secunde pana ce iese vara din cabina de proba se uita in carut si intreaba: Dar unde-i Philip? si...o luam la fuga toate trei( vara, vanzatoarea si eu) strigand Philip, uitandu-ne pe sub haine si intreband stanga , dreapa daca au vazut un copil. O clienta im zice ca a vazut unul coborand cu scara rulanta...sa intepenesc nu alta! O iau la fuga tremurand spre scara si il vad pe Philip in bratele unei femei, un etaj mai jos. Femeia-ingerul pazitor al lui Philip in aceasta zi pe nume, Hildegard, era vanzatoare si ea in magazin si cand l-a vazut pe scara a fugit sa-l salveze inainte sa se termine scara, sa nu-si prinda mainile la final. Cand am ajuns la ei, Philip zambea dar ea tremura toata cu el in brate.
Acum cand scriu ma cuprinde iar groaza acelor momente...

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Miruna, Bysko, Andreea multumesc de urari, pupici la toate!
Valeu Nicolica ce peripetii, vai tare periculos e prin magazine si fata o cam ia aiurea prin magazine si la cat e de aglomerat de aia prefer sa o tin in carucior ca acuma e aici acuma dispare. Bine ca nu a patit nimic piersicutzul frumos.
Sabina bine ca ne-ai zsi o sa ne uitam maine. Pupici!
Nico la noi e cam urat de luni de cand a mai fost soare si am mers la plimbare tot ploua asa marunt si e rece si urat toata ziua. F trist afara. Iti vine sa stai in pat non stop sa motzai de la vremea asta.
La noi au inceput cu artifciile ca pe 4 nov e bonfire night, pe 4 nov nu stiu ce an au vrut sa arunce in aer palatul parlamentului si nu au reusit si de atunci in fiecare an dau artificii pe 4 nov. E fain dar tare galagios si deja s-au pus gagii pe artificii si fata noastra ar trebui sa doarma si bubuie peste tot.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Mada lipseste omul o zi si uite ce faci. Felicitari si sa fiti sanatosi cu totii (las parintii in pace ca doar ai o familie frumoasa langa tine). Pup toate gravidutele si deabia astept sa incercam si noi pt bb2, dar asta numai pe la anul prin vara.

Noi suntem tot bolnavi. Gurita e aproape vindecata dar tusim si avem muci. Azi noapte s-a trezit din ora in ora asa ca sunt zombi. Acum inca nu e 10 dar ma pun in pat ca nu se stie ce ne asteapta la noapte.

Va pup si recuperez eu dupa ce termina Alex cu bolile.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Neata fetelor!
Ca tot e sezonul mucilor sa va spun o faza tare : bunica-mea ne povestea ca a avut un coleg de scoala care era tare mucos si a ajuns ofiter in armata pe vremea lui ceasca- de unde concluzia celor din sat: copiii mucosi sunt destepti! Asa si noi acum cand o vedem pe Busra cu mucii la nas- ce copchil destept avem, la care matusa-mea zice: cred ca eu sunt exceptia de la regula, ca nu am realizat mare lucru, desi am avut muci tot timpul

Mergi la inceput