PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 4
misy spune:
Disparem si noi, iesim la plimbare! Va citim cand ne intoarcem!
http://image.lafemmebonita.com/c/u615536.png
Babee spune:
Sarilla bine ca e atomicul bine si v-ati ales doar cu sperietura.
Mie mi-a facut-o Phillip prin vara, am in dormitor televizorul asezat pe o comoda cu 4 sertare.Si s-a distrat tragand sertarele alea pana cand am auzit poc.Eu o schimbam pe Rebecca si cand am vazut dezastrul sa mor.A auzit bietul de el zgomot si a fugit repede, dar au cazut in pat si tv-ul si sertarele si ramele cu poze.Alea duca-se, bine c-a fost el intreg.
Eu probleme la bucatarie n-am avut, toate sertarele au sigurante.Ma gandeam sa imi pun si la comoda aia in dormitor ca scoate Rebecca toti chilotii lui ta-su si ii imprastie prin casa.Si la balcon is socata rau ca Phillip iese prin gratiile alea, am pus o plasa dar o impinge si nu stiu cand zboara afara.Asa ca stau cu inima cat un purice si n-au voie.
Doamna C ai grija cand vii acasa sa pui fundita rosie la gat ca sa aibe sotul cadou frumos de desfacut
Buli ce frumos, dragul de el.De-aia dorm eu la pranz cu amandoi sa ii vad si sa ii simt.Si ma amuza asta mica cand se suie pe Phillip cu cate un picior si el o mangaie dragastos si zice:e mica mami, nu stie
.
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
crissa71 spune:
Buli:ce frumossssssss....!Aztazi si Cipi al meu s-a oprit din mancat sa ma ia in brate si sa ma pupe...momentul a fost teribil...doar ca dupa asta n-a mai vrut sa manace deloc ciorbica!Una calda...alta rece!O sa revin asupra acestui subiect!
Sariila:bine ca e totul ok.Prin ce ai trecut...mama-mama!!
Apropo de asta...Eu i-am prins un degetul aratator in usa lui Cipi!Nici acum mu-mi iese din minte sunetul care s-a auzit..!Fuga cu el la spital(noroc ca avem un prieten medic ortoped!) care i-am pus 4 zile mana intr-o atela ghipsata!N-o sa-l iert niciodata pe socru-meu pt.asta pt. ca a fost vina lui!
Altadata a spart un pahar in sufragerie( despre socru-meu e vorba evident!),cum de altfel mi-a spart toate paharele si aproape un intreg serviciu, si nici nu recunoaste..are un tupeu nemarginit,in timpul cand Cipi mergea de-a busilea!
Am descoperit cioburile dupa ceva timp...timp in care el se plimbase pe-acolo la greu!Macar putea sa-mi spuna...sa le adun eu ca lumea ca stia ca e un copil mic in casa!Doamne...!!Bine ca nu s-a intamplat nimic!
Iar ieri i-am descoperit un cucui cat toate zilele in cap!Nu stiu de cand e...am incercat sa-i pun compresa rece dar n-a stat!Sper sa fie o.k!
Ah...si mai demult...a scos firul din televizor, fir care a ramas in priza, si la bagat in gura!!Ce spaima am tras....putea sa se curenteze nasol!Oricum a urlat intr-un hal!!
Acum pana la 2 ani cica e cel mai nasol cu cazaturile...si cu toate cele!
Speram sa trecem cu bine peste toate!
Doamne...stand cu voi la taclale..am ars orezul lui Cipi....alaltaieri i-am ars pestele...eu chiar nu stiu cum faceti voi de aveti timp pt. toate!
Cum stau 5 min.in pauza sa va citesc sau sa scriu, cum se-ntampla cate o boacana!
Va sarut, va doresc o zi buna...si poate ne auzim mai tarziu, la urmatoarea "arsura"!
MissJJ spune:
Bulinutza ms mult de urari.
Ce scumpel e Bulinel al tau, as vrea ca si Sarilla sa mai faca si a mea asa da ea nu mai vrea sa doarma cu noi rar doarme.
Cristina have fun!
Si nu mai comenta ca nu esti yummy mummy ca esti tu toata esti fotomodel mai ales pozele de la mare piele perfecta ten fain ce mai super... Poate ai si tu zile in care nu te simti super dar crede-ma comparativ cu moi, nu prea exista comparatie.
Eu mereu am fost sincera si is de acord cu barbatii la unele chestii cand vad o femeie frumoasa admir si spun si tu esti una dintre ele.
Sunt femeie da vad si eu cand o tipa arata bine ca nu is oarba.
Misy nu e bun link=l ca nu se vad pozele.
Mai incearca.
Sarilla asa si eu nu beau nu fumez bine cioco pap nu pot zice ca nu da viciul meu este cola.![]()
Sabina ms de sfaturi cu apartamentul oricum nu iau numai de pe net asa fara sa vad avem ceva prieteni prin zona si i-am rugat si pe ei sa se intereseze si am zis sa cautam si noi sa vedem ce gasim de aia am apelat aici pe dc la fetele de la baia mare da vad ca nu a zis nimeni nimic. Mai cautam poate poate om gasi ceva ceva.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
MissJJ spune:
Am uitat fetelor poze de la plimbarea de luni: http://www.flickr.com/gp/13659422@N05/r5dB7o .
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
Amami spune:
Ia uite Mada ce ne-ai impulsionat pe toate neactivistele forumiste sa scriem.
Cred ca trebuie sa mai vina cateva fete cu cate o stire de
sa mai punem si noi 1-2 comentarii. haha
A propos de skiat. Cristina-Ioana are dreptate ca nu e o idee buna sa schiezi cat esti graviduta. Eu am facut-o nestiind ca sunt pregnant atunci. Daca as fi stiut, nu m-as fi riscat. M-a ferit Dumnezeu de accidente si cazaturi. Cand m-am dus la primul control, chiar dupa 2 sapt. de la schiat, Dr. mi-a spus ca pot face sport (innot, alergat, ciclism, tenis) dar mi-a dat un NU clar pt.roller-blades (mie-mi plac mult) si schiat. Usor de inteles ca n-am mai schiat de 2 ani. Dar anul asta imi iau revansa si mergem In Utah la Snowbird la niste powder adevarata. Abia astept!
Babee ce dulce e Philip cum are el grija de Rebecca la nani. O lasa sa-l imbratiseze ca doar "ea e mica, nu stie..." Sunt tare dulci piticii tai!
Bulinuta si tu ai un pupacios care te alinta in somn. Ferice de tine! Noi facem parte din categoria celora la care copilul doarme in patutul lui. Nu sta nici o clipa cu noi in pat.
Crisa71 esti haioasa rau cu arsurile tale...
Cristina-Ioana o zi super la cosmetica!
Amami si Sebi
Amami spune:
Despre noi...
Sebi e tare vesel si zambarici mereu. Plin de energie si mereu in cautare sa exploreze tot felul. Se mai accidenteaza si el din cand in cand. Pana acum nimic grav. Sa ne fereasca Dumnezeu si pe viitor.
Are doar 4 dintisori la 14 luni... Mai toate piersicutele sunt f.avansate in dentitie comparativ cu noi. Ii sunt umflate gingiile si probabil o sa-i iasa mai multi dintisori de-odata... Pana acum a dormit f.bine toate noptile de la 8:30PM-7:30AM. Mananca bine. Are zile cand prefera laptele in detrimentul solidelor la pranz... Dar in general nu prea face mutritze.
S-a discutat la un moment dat despre jucarii. Aici e drept ca e o varietate uriasa si preturi f.bune. Insa la capitolul jucarii din lemn (cuburi,casteluri,trenulete, etc.) duc un pic lipsa americanii... cel putin nu gaseam ce cautam noi... Daca va aduceti aminte de jucariile nemtesti, cu un colorit superb, calitate buna, etc. I-am gasit insa la Moolka. cine e interesat sa intre pe site-ul lor, www. moolka . com (fara pauza)
Amami si Sebi
anasia spune:
amami, sunt foarte frumoase jucariile si atat de multe;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
Amami spune:
Foarte trista vestea despre fetita Lianei Stanciu. Dumnezeu sa-i ajute si sa scape cu bine si definitiv de cancer.
Amami si Sebi
Muuh spune:
Mada felicitari, sarcina usoara si un copil sanatos iti doresc. Gura lumii sa vorbeasca lasa tu ce zic altii copilul e al tau le zici doar daca si cand vrei.
Sarilla uff uff ca sa zic asa m-a trecut un fior bine ca Razvan e bine.
Sabina Eu il las pe Alexei si in baie si in bucatarie. Am asigurat sertarele unde sunt substante otravitoare si in rest nu are decat sa umble. Sunt de parere ca daca vede tot timpul dispare tentatia. La bucatarie cel putin e ca la el imi scoate linguri, razatoare, castroane si carpe le aranjeaza la arunca ce mai...
La mine marea problema este ca se suie pe primele trei trepte ale scarii si incearca sa sara de acolo si mai vine pe mutra cateodata.
Mare nenorocire ce i s-a intamplat Lianei Stanciu. Dar din pacate cancerul apare la orice varsta (sunt copii care se nasc cu el) din fericire insa sunt multi care isi revin si nu mai au niciodata probleme. Nu ne ramane decat sa ne rugam sa ne fie copii sanatosi.
Miruna + Alexei (13.07.2006)