PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Doniro, Crissa ms de urari.
Noi suntem bine ieri am fost pe la magazine ne-am plimbat ne-am clatit ochii si apoi seara fata a adormit in carutz in drum spre casa si a tot dormit pana pe la 6 si ceva cu chiu cu vai s-a trezit si a facut iar dezastru prin sufragerie jucarii peste tot si apoi pe la 8 si ceva in sf a abandonat lupta si am dus-o la nani.
Acuma noi ne-am trezit, tati inca doarme si am zis ca merg sa fac niste clatite ca parca m-a pocnit pofta de clatite. Sper sa nu patesc ca sarcina trecuta si sa nu suport deloc mirosurile si sa ajung iar sa pap numai semipreparate ca tare aiurea ar fi.
Legat de regulile lor de gramatica pe mine m-au bagat in ceata total deci atatea schimba si ba le scrii legat ba intr-un cuvant. Nici nu le am tare cu gramatica si literatura eu eram mai mult cu matematica si fizica si chimia asa ca eu scriu cum stiu eu ca trebuie ca nu am timp sa stau sa analizez fiecare propozitie sau fraza care o scriu sa vad daca e corecta dupa noile reguli.
Va urez o duminica placuta la toate! Pupici!

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Doniro a mea mai sforaie dar numai cand e f obosita si daca e si putin bolnavioara in rest nu am auzit-o sa sforaie si o ascult non stop ca e mereu in priza monitorul ala de baby. Poate e si de la sezonul asta de iarna cand mereu parca ai nasul infundat si de aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by mada_mxm

Doniro a mea mai sforaie dar numai cand e f obosita si daca e si putin bolnavioara in rest nu am auzit-o sa sforaie si o ascult non stop ca e mereu in priza monitorul ala de baby. Poate e si de la sezonul asta de iarna cand mereu parca ai nasul infundat si de aia.

Sa speram ca e vb de o raceala, ceva, mai ales ca eu nu reusesc sa scap de o raceala de vreo 2-3 sapt. Acu' imi trece, acu' ma ia din nou. Medicamente nu am voie si uite asa o tin langa. Ma gandesc ca a luat de la mine dar are o forma mai usoara... Sa speram ca e doar atat.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Doniro, pai asa ziceam, ca noi deja avem un limbaj comun, nu cred ca as avea timp in primul rand si energie sa o iau de la capat intr-o alta odisee...de ce as face-o?
Sa stii ca si Luca mai sforaie uneori cand doarme, si eu m-am gandit la polipi, am vb si cu pediatra si am fost cu el si la ORL...mi-au zis ca momentan nu sunt polipi, dar ca are el mucozitati mai multe si sa am grija mereu de nasuc, sa fie curat si sa dau cu ser sau apa de mare, ca se pot face in timp. El a facut otita iarna trecuta din cauza de secretii....

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

Mergi la inceput

Doniro si mie mi-e groaza da raceli ca si sarcina trecuta am avut destule si mi s-a urat de faringosept si ceai cu lamaie si miere. Sper de data asta sa nu fie asa nasol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Nicolica!

Sarilla ce mai face Razvanu' Nazdravanu' si mamica speriata?

Cristino ia pune tu niste poze cu noua nuanta. Sa ma mai luminez si eu si sa fiu la curent cu tendintele din hair styling...

Mada da "ignore" la remarcile rautacioase. Noi suntem alaturi de tine.

Kati lui Luca i-au iesit caninii inainte de masele.

Sabina am vazut mesajul tau prea tarziu. As fi vrut sa va vad. Nu este reluare la emisiune?

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
www.totsites.com/tot/luca_dobos" target="_blank">site-ul meu

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Doniro si Luca meu sforaie cand are muci. La fel ca si la Zarzarelu' ii pun apa de mare si cateodata Vibrocil.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
www.totsites.com/tot/luca_dobos" target="_blank">site-ul meu

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Mersi mult fetelor de raspuns. Diseara incerc sa ii pun apa de mare sa vedem diferenta.
Si inca ceva: voi ati scapat de suzeta? Daria o vrea numai la somn, inclusiv in timpul noptii, dar eu tare as vrea sa o dau la cutzu :)

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME

Mergi la inceput

Doniro fata mea a folost suzeta numai primele 3 luni si ne asteptam sa fie greu sa o facem sa renunte, ei nu efectiv intr-o zi nu a mai acceptat suzeta si gata nici nu a mai vrut sa o vada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Cristina si eu sunt de acord cu tine si in mod clar cand voi fi gravida cu BB2 tot aici voi scrie si sper ca toate sa facem asa.
Doniro ai pu punctul pe I cu suzi. Si eu i-o dau numai la culcare dar incet incet as vrea sa o scot pentru ca uneori se scoala din somn pentru ca i-a cazut din gurita. Seara dupa ce adoarme i-o scot si in ultimele doua nopti numai spre dimineata s-a trezit dupa ea. Daca ar fi dupa fii-mea ar sta non stop cu suzi in gura (nani-nani cum ii spunea ea)
Si eu ma gandeam sa inventez o poveste ceva cu un copil mai mic care a avut nevoie de ea dar inca e prea mica ca sa priceapa. Asa ca o sa incerc ce a facut si soacra-mea cu cumnatul meu:i-a dat o singura suzi pana cand s-a facut atat de naspa incat singur a renuntat la ea. E adevarat ca chestia asta s-a intamplat in vreo 4-5 luni, dar s-a intamplat.

Mada m-ai facut pofta de clatite

Mergi la inceput