PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Pai...sa va povestesc..eram la un notar zilele trecute, msi asteptam sa intram sa semnam niste acte.Plictiseala mare, eram toti trei..in fine..si la un moment dat, una dintre tipele care lucrau acolo il striga pe un alt tip, pe care il chema Adi:"Adi, Adi, la telefon!"..la care Razvan al meu, de unde era el plictisit pe acolo incepe sa alerge in directia in care se uitase tipa si de unde venea Adi si sa strige"Adi, Adi!"..bineinteles ca a pufnit toata lumea in ras, ca a fost draguta faza...
Si dupa asta, vreo 2-3 zile noi am tot povestit si alor nostri si prietenilor ce se intamplase si de fiecare data bineinteles ca toata lumea radea,si el tot auzind ca ne face placere si ca radem de fiecare data cand zice el Adi..acum, cand il intrebi cum il cheama zice ca Adi.
Si e tare fericit cand vede ca radem...
In fine, asta e povestea...dar acum il corectam de fiecare data si ii zicem ca nu il cheama asa(cu toate ca stie prea bine)..si a inceput sa mai zica si "An"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Fetele, aseara am reusit sa o adorm pe Daria fara suzeta; nu a fost deloc greu: sigur ca ea mi-a cerut-o, dar eu i-am zis ca tati a dus-o la cutzu sa se faca si cutzu mare. A inteles din prima si a adormit frumos, dar azi noapte pe la 2:30 cand a inceput sa planga, am zis ca e inutil sa ii zic povestea cu cutzu, ca sigur nu o sa o "inghita", asa ca i-am dat suzeta...
Ref invelit, eu ii pun sac de dormit, dar numai dupa ce adoarme, pt ca altfel nu vrea.
Faza cu vorbitul coerent la un an chiar m-a amuzat :)) Daria zice perfect cuvinte de genul: mama, tata, baba, papa, bebe, nenea, apa, pipi, caca, nani si cam atat, parca. Iar obiectelor carora nu le poate spune numele, le zice "aida" sau "ede" (m-a exasperat cand imi cere disperata "aida" si "ede" si eu nu stiu ce vrea!!!).
Ieri i-am facut peste fript cu legume si i-au placut mult.
Gata, ma opresc!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME

Mergi la inceput

Ba nu ma opresc, mai intreb una si ma duc: voi unde le dati piticilor sa bea laptele? Suna aiurea...? Adica unde si cum stau ei cand isi beau lapticul?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Las' ca vine in curand si Razv, nu?
Cred ca Busra o sa-si spuna numele mai greu ca de fapt se pronunta: Bushra. Si legat de asta pe mine ma cheama Gonul(citit Gheonul) si pana pe la 2 ani si ceva ziceam ca ma cheama Nonul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Busra bea lapticul intinsa cu capul pe o perna. Asa s-a invatat si acum nu prea mai vrea sa stea pe fundulet. A! Si intinde piciorusele sa-i faca careva masaj. Parca este la spa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Bysko

Busra bea lapticul intinsa cu capul pe o perna. Asa s-a invatat si acum nu prea mai vrea sa stea pe fundulet. A! Si intinde piciorusele sa-i faca careva masaj. Parca este la spa

Super tare d-ra ta... Stie ce vrea :)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misy spune:

Fetelor am facut ce am facut noaptea trecuta si tot am luat buburuza cu noi in pat, la ora 3 avrea chef de joaca! Este prima data cand face asa! Ieri am strins biberoanele si i-an dat doar cu canita cu cioc laptic si cu pai ceai, ea nu bea apa, o scuipa!~ Seara nu a baut laptele, dupa baita bea 200 ml! Dimineata a baut o canita de lapte in jumatate de ora! Parca as scoate iar biberonele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

wooooowwwww....se poate si 15 ani???
auzisem de maxim 12
sincer ma cam sperii
babee tu in ce fel de pat il culci pe philip?
am fost la ikea si am vazut niste paturi mici care pot fi extinse pana la varsta adolescentei....
dar nu stiu daca o sa stea si in ala
eu ma gandesc ca daca nu o sa mai se vada ingradita... o sa stea
cel putin sper
voi ce fel de pat ma sfatuiti sa ii iau?
oricum trebuie unul mic pentru ca nu avem unde sa o punem
si trebuie neaparat sa o obisnuiesc sa doarma in patul ei

quote:
Originally posted by Babee

quote:
Originally posted by Bysko

Vorbeam zilele trecute cu o prietena care imi spunea ca a citit un studiu dspre copiii care dorm cu parintii ca cica ar fi mai destepti si mai siguri pe ei.

Mda si sotul meu ar trebui sa fie geniul geniului ca l-a tinut mamica lui pana la 15 ani cu ea in pat

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Mai la vocabular nici a mea nu e tare avansata zice mama, tata, tati, bye bye, apa cand vede vreo fantana arteziana sau ceva, papa, nani sau nana, mai zice alo si acuma mai nou ce faci dar numai cand vrea ea si nu mereu o nimereste si zice besc sau mesc daca zic te iubesc sau multumesc dar in rest mai mult pe limba ei vb asta toata ziua cuvinte zice daca ii mai repet eu ca pisaloaga si zice numai daca vrea si are chef.
Sarilla ms de raspuns si eu incerc incet incet sa renuntam la pasat si etc dar ti-am zis ea de mancat fructe sau painitza prajita rontaie si musca dar in farfurie daca e papa mai marisoara face figuri. Sper sa nu dureze mult.
Misy eu nu am reusit sa renunt la biberon degeaba i-am dat canitza de cand era inca mica nu bea din ea si pace am zis ca inercam aia cu pai poate asa bea ca la mcdonalds a baut cu pai. Biberonul tot culcat il bea ca din fund daca sta nu vrea sa lase capul mai pe spate sau sa ridice biberonul mai sus si ea trage numai aer ca lapticul nu ajunge la ea.
Uff eu azi merg la med de familie deja am emotii imi e frica daca nu ma trimite la spitalul ala cred ca mor nu stiu ce am sa fac.
Apoi mai am ceva treaba prin Londra deci am sa ajung acasa odata cu Florin.

Pupici la toate o zi frumoasa si ne auzim mai pe seara!

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Nico vecina mea i-a luat la fata de la ikea patutz din asta care se extinde si a mutat-o in el de pe la 1 an jumate si a dormit f bine in el la inceput a fost mai greu sa o convinga ca tre sa stea in pat dar a luat-o cu vb ca e fata mare si bla bla si pana la urma a reusit. Si s-a impacat f bine cu el. Uite asta e patutzul care il are vecina mea: http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/S99827959 .

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput