PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 20
Piersicutze spune:
Fetelor va multumesc mult pentru cuvintele frumoase. Am sa pun poze si mai tarziu. 
Nico please sa nu te superi pe mine. Am rezolvat-o cu ulei de masline. Te pup.
Buli te pup. Pe unde umbli, nu ne intersectam niciodata.
Piersicutze spune:
babee ce conturata era rebecca la 3 luni
suuuper!!!
cat despre trecerea timpului si mie mi se pare ca trece foarte repede
eu sunt foarte incantata ca bianca dimineata se trezeste singura in patul mare (NORMAL) si se da jos din pat si vine lipa lipa in sufragerie si cand ne vede ne trage un zambet d-ala buimac de somn si de fericire ca ne vede...de ne topeste 
![]()
referitor papica: am uitat sa va spun ca ii mai fac salata de sfecla coapta - rasa marunt cu ulei de masline si lamaie si servita cu o mancare potrivita...gen pilaf
si ii mai fac si salata de rosii tot rase marunt si cu ceapa rasa marunt ...cu ulei, sare, lamaie...ii place la nebunie 
chiara nici eu nu am auzit de vaccin la varsta bebeilor nostri
pediatra noastra ne-a recomandat imunobaby cate 10 zile pe luna.
mada si bianca prefera mai marunt desi am invatat-o cu bucati mai mari.
uneori prefer sa ii mixez piureul ca sa manance mai mult decat sa o vad cum da toata mancarea afara
eu ii dau supa sau ciorba cu legumele taiate mai mari ca pentru noi...dar nu foarte mari ca sa poata manca ea
ii mai dau paine in mana sa muste singura din ea, sau daca ii dau crema de branza de ex pe painica ii rup eu in bucati mici
mada eu te-am mai avertizat odata dar nu ai zis nimic asa ca ma repet - insista cu papa consistenta pentru ca la varsta asta laptele de la pranz nu ii mai satisface nevoile nutritionale si poate sa devina anemica, rahitica.... a patit-o o prietena de-a mea
si bianca papa morcovul intreg fiert in ciorba, banana musca din ea...dar se trece treptat la etapa asta...nu e usor
in weekend am observat ca papa mai bine daca nu o pun in masuta ei 

ma tineam dupa ea si ii bagam bucati mici de paine cu branza...si papa nazdravana mea 
mama ii mai face file de peste fiert (mie si acum mi-e frica desi stiu ca nu are oase) si stoarce lamaie peste el sau il pune in piureul de cartofi dupa care oricum nu se omoara
bulinutzo sa nu te aud cu depresii ca pun
sau
pe tine, da??
gata!! fara depresii ca nu avem timp de asa ceva 

vreau sa ma repet: pentru mine cel mai greu in cresterea copilului a fost: faptul ca nu a fost o mancacioasa...m-a facut cu nervii
....in rest toate sunt trecatoare si de neobservat.
si la masa de dupa amiaza..la 17.00-18.00 ce papa ii dai?
anasia ce intrebai de vita??? ca eu cred ca am sarit mesajul...
genie ziceai ca ii dai ou la micul dejun...deja ai trecut-o la program de oamnei mari??? ca noi tot cu biberonul suntem in gura la prima strigare... doctorita de familie mi-a zis de mult timp sa o trec pe mic dejun, pranz si cina si intre mese sa ii dau laptele, dar pediatra mi-a zis sa o mai las asa...
sarilla ai grija ca pe urma va fi prea "evoluat" pentru varsta lui ...sa gateasca si singur ...mi-e mila de el 
sarilla fi-mea avea un an cand nasa noastra de cununie se mira ca nu vorbeste...ca fi-sa vorbea coerent......PENTRU CAAA...ea a vorbit permanent cu fata - iti dai seama ca imi venea sa ii deschid usa si sa o poftesc afara ...gazda buna ce sunt si eu ![]()
SARILLA E MORTAL adi AL TAU 
doniro si nu te treZesti de tot daca te duci sa o linistesti? mie de-asta mi-e lene ca ma trezesc si nu mai adorm si a doua zi sunt franta la servici...si cu sarcina si mai rau
cum ai facut legumele servite la peste....fiti mai explicite ca sa invatam si noi - ce legume si felul in care le-ai pregatit 
cand zice aida si ede ia-o in brate si vezi ce vrea sa ia in mana
laptele dimineata si seara in biberon in pat
nico
p.s. am inceput acest mesaj dimineata si abia la pranz reusesc sa ii dau drumul 
![]()
Piersicutze spune:
sabana ti-am trimis PM...nu ma supar draga mea ...ma bucur ca ati rezolvat problema
te pup
nico
mada patutul pe care l-am vazut la ikea e tot la fel de ingust dar din lemn, este foarte frumos si cred ca o sa mergem sa il luam - am eu imresia ca bianca nu mai doarme bine in cel de bebelusi pentru ca se simte limitata.
crissa71 spune:
Sabina:f.frumosi... sa le fie de bine si sa fie fericiti impreuna!
Si bombonica e superba!Ce ochi misto are!!Sa-ti traiasca!
Fetelor eu citesc pe sarite, cand am timp...si cand ma apuc sa scriu..sa va raspund...nu mai stiu ce si cum!!Iertati o baba sclerozata!Dar nu-mi mai aduc aminte...

Na....hai pa ca poate reusesc sa mai citesc ceva!
Genie spune:
Nico, nu ma intelege gresit. Si a mea bea lapte dimineata la trezire dar in functie de ora la care se escoala eu incerc sa-i dau si un mic dejun. De ex, daca se scola 8-9 papa bibele cu lapte si apoi in jur de 11 ii dau un iaurtel, un ou fiert, branza sau cascaval, d-astea. Daca se scoala la 10 intai ii dau se pape ceva si apoi isi bea laptele ca sa nu sara complet peste micul dejun.
Doniro, de curand Antonia a inceput sa tina singura biberonul cu lapte in manuta si atunci o asez fie pe o perna, fie la mine in brate si il papa, eu doar i-l sustin din cand in cand. Ea are un urs mare in camera si uneori sta la el in brate si bea lapticul acolo. Depinde cum are ea chef.
Sabina foarte frumoase pozele!