PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 17
misy spune:
Nicolica a douas zi dupa turta i-am bagat masina in cap motiv ptr care este paroasa in fotografii!
Sabina si Piersicutze felicitari si casa de piatra mirilor! Pe mine ma emotioneaza toate ceremoniile!
Mamanati la multi ani sanatosi , sa ai parte de tot binele!
Muuh care este metoda? Noi avem probleme de cand am fost plecati in concediu si a dormit cu noi! Se trezeste si pana nu o luam intre noi nu se linisteste! As tept apoi sa adoarma si o pun iar in patut si iar ... Noaptea trecuta am adoptat alta metoda de cate ori a plans am mangait-o si i-am cantat pana a adormit si a mers sa vad in noaptea asta cum o sa fie. Pana sa plecam in concediu o asezam in patut si adormea singura,acum stau cu ea in patul nostru pana adoarme apoi o asez in patutul ei. Inca doarme cu noi in camera! Tu ce metoda aplici?
Piersicutze spune:
sabana - impresionanta povestea surorii tale
mi s-a zbarlit (daca pot sa spun asa) toata pielea pe mine
ce oameni deosebiti sunteti toti, sa va ajute Dumnezeu sa fiti sanatosi
asteptam poze cand o sa ai
felicitari pentru surioara ta si sottul ei- casa de piatra, sa fie fericiti impreuna si sa revina la viata normala de dinainte de accident.
imi tremura mainile si am pielea contractata pe mine ![]()
nico
Piersicutze spune:
miruna esti o scumpica
eu stiu foarte bine ce ar trebui s afac, insa nu mai am puterea necesara, sunt epuizata si cu sarcina asta sunt capiata...sper sa iau masuri cat mai curand ca nu fac fata in stilul acesta
cat timp am stat acasa am avut un copil exemplar: manca, adormea singura, dormea doar in patutul ei...acum din motive de maxima oboseala adorm inaintea ei...si nu mai imi permit sa pierd 15 min langa ea, dupa care sa nu mai adorm deloc 
fetelor sunt prea vaicaroasa??
Piersicutze spune:
miruna esti o scumpica
eu stiu foarte bine ce ar trebui s afac, insa nu mai am puterea necesara, sunt epuizata si cu sarcina asta sunt capiata...sper sa iau masuri cat mai curand ca nu fac fata in stilul acesta
cat timp am stat acasa am avut un copil exemplar: manca, adormea singura, dormea doar in patutul ei...acum din motive de maxima oboseala adorm inaintea ei...si nu mai imi permit sa pierd 15 min langa ea, dupa care sa nu mai adorm deloc 
fetelor sunt prea vaicaroasa??
nico
sa imi raspundeti la intrebarea cu carne si ou...si cred ca ar trebui sa mai punem odata meniurile copiilor....
nico
chiara.2005 spune:
Am reusit in sfarsit sa termin de citit din urma. Multumim pentru reprimire si pentru aprecierile la adresa ochisorilor si carliontilor din dotare 
Am promis ca voi scrie mai des dar in Weekend nu am reusit. Andreiutul meu cum vede laptopul cum e calare pe el si bate in tastatura asa ca am renuntat.
Sa va mai zic cate ceva despre el. Danseaza dinainte de a merge. Mergea in patru labe pana la TV se ridica in picioruse si pocnea din degetute cu manuta pe sus semn ca are nevoie de muzica...si ia ghiciti la ce program imi facea semne sa ma opresc?? TARAF TV
..si noi chiar nu apreciem genul. Intre timp s-a mai cizelat baiatul , a facut acum o pasiune pentru un CD cu muzica greceasca cum se trezeste cum fuge la CD si isi ridica manutele sus si pocneste din degetele. E tare scumpic asa dansator cum este.
De mancat ar manca orice, nu a facut mofturi niciodata la nimic. Din contra isi doreste tot ce vede ca mancam si noi. Vineri mi-a furat o ruda de salam de Sibiu o rontaia si zicea mniam..mniam..era tare buna.
Am avut si noi parte si de telefoane aruncate in WC (cu cel de firma a fost mai grav), si de sticla cu apa turnata pe laptop...dar i se iarta totul ca asa frumos ma stie mangaia si pupa ca nu mai conteaza nimic.
Trebuie sa fim tot timpul cu ochii pe el. L-am gasit chiar si sus pe masa din bucatarie. Isi trage scaunul unde vrea sa se catere si nimic nu il opreste . Prietenii ii zic Xtreme TV
In plus e si tare harnicutz. Toata ziua ar sta cu mana pe aspirator, mop , matura...dar nu stiu ce ma face sa cred ca nu il va tine tare mult.![]()
In alta ordine de idei , nu am primit niciun raspuns referitor la vaccinul antigripal. Ce stiti se face la micuti?
Chiara
http://www.flickr.com/photos/10056360@N08/
anasia spune:
Mamanati 
sabina, sa va traiasca finii!casa de piatra! sa reuseasca in tot ce isi doresc!inca nu-i dau ou si carne in aceeasi zi;de fapt nu-i prea place oul, asa ca ii dau mai rar;
nico, eu i-am luat Alessiei sac de dormit de la 5 luni, da cine a dormit in el? nu vrea invelita deloc, eu o invelesc, ea se dezveleste in forta; si cu dormitul la noi e la fel; pus in patut, trezirea de nu stiu cate ori si pus in patul mare, pana am zis, gata, mai bine doarme in pat cu noi;
chiara, nu stiu nimic de vaccin, dar nu cred ca i-l fac; prefer sa-i dau sirop pt imunitate;
genie supa din carne de vita se face ca si cea de pui? sa nu radeti de mine, dar la noi nu se mananca vita, prin urmare habar n-am s-o gatesc;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
Babee spune:
Sabina casa de piatra si multa fericire surorii tale.Si voua multa putere sa intelepciune sa ii ajutati mereu ca si parinti spirituali
.
Muuh hai si tu ca noi la ape termale am fost.De cand avem copiii n-am mai iesit afara in bazinul cu sulf ca ar trebui sa ii expunem direct la aer asa dezbracati cum sunt.Noi inainte ieseam si n-aveam nimic dar cu ei nu ma incumet.Apa e calda,sunt 3 bazine(unul mic de copii, unul pentru familie si unul de inot) plus extra un jacuzzi
.Noi mergem la Römertherme Baden dar sunt alte locuri si mai si dar mult mai departe de Viena.
Sotul meu facea mereu la munca vaccinul antigripal.In fiecare an a facut imediat forme urate de raceala sau gripa asa ca a renuntat.Nici celor mici nu le fac, nu sunt adepta vaccinurilor facute sa fie.Mai bine le dau ceva natural sau pentru imunitate.
Am un somn in mine si nu stiu cum se face ca mereu ma trezesc inaintea lor si bantui aiurea
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
Bysko spune:
Vorbeam zilele trecute cu o prietena care imi spunea ca a citit un studiu dspre copiii care dorm cu parintii ca cica ar fi mai destepti si mai siguri pe ei. ![]()
Babee spune:
quote:
Originally posted by Bysko
Vorbeam zilele trecute cu o prietena care imi spunea ca a citit un studiu dspre copiii care dorm cu parintii ca cica ar fi mai destepti si mai siguri pe ei.
Mda si sotul meu ar trebui sa fie geniul geniului ca l-a tinut mamica lui pana la 15 ani cu ea in pat

Gabriela
, Phillip si Rebecca
Babee spune:
Rasfoiam folderul cu poze si am gasit Rebecca la 3 luni de acum 1 an.Ce mai trece timpul....incredibil
Gabriela
, Phillip si Rebecca