PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 16
MissJJ spune:
Sabina f frumoasa povestea lor si impresionanta. Casa de piatra si tot binele din lume si tinem pumnii sa fie bine daca merg in Franta pt recuperare. 

Bysko si a mea ar vrea numai bijuteriile mele dar le mai palmez ca ea le strica le tranteste si le imprastie prin casa si le si calca in picioare.
Asta dupa ce s-a plictisit de modit cu ele prin casa asa ca le tin in cutia lor si le pun undeva sa nu aiba ea acces. Ce emisiune pe antena 1? Ziceti-mi si mie ca o las si eu pe fata sa se uite daca e fain.
La capitolul par nici noi nu stam execelent de aia nici nu am tuns-o dupa ce i-au taiat motul ca si asa imi zice lumea ca e baiat daca o mai si tund...

Mai fetelor eu is belea de la sarcina asta pe langa somn si moleseala am o lene in mine de ma doare tre sa fac papa si tre sa ies din casa ca sa pot face papa ca mai trebuie ceva ingrediente si nu ma pot convinge sa ma misc.
As zace asa sa nu fac nimic vreo trei sapt.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
Bysko spune:
Normal ca glumesc Nicolico! Tin minte ce fericita am fost cand s-a nascut Busra cu ditai parul negru, mai ales ca si eu si sotul am fost blonzi. Acum vrem s-o tundem 0 ca sa-i creasca mai des, poate la vara punem si noi clamitze
. Mamici de baietei cu par bogat nu ne donati si noua cateva bucle?![]()
Piersicutze spune:
martta ai dreptate...cu siguranta este si de la sarcina...dar ma si suprasolicit
eu lucrez acum, iar pana merg eu acasa sta mama cu bianca
cand ajung ea pleaca, iar eu raman cu puiul energic, care se trezeste noaptea din cauza maselelor si uite-asa am ajuns zombie
iar pana seara tot timpul fac treaba...parca sunt de pe vremea bunicilor - asa am o ciuda pe mine ca nu ma protejez..de nu va pot spune
iar seara incerc sa pun totul la loc, sa fie curat si ordine pentru ca daca nu fac eu - face mama si mi-e mila si de ea
la multi ani mamanati. sa fii sanatoasa, fericita si bebele sa va aduca numai bucurii, satisfactii, impliniri si tot ce e mai frumos pentru un parinte
nu te-am mai vazut de mut pe-aici..te asteptam cu vesti
cristinico mama dar te-apucasi de sris??? io vreau neaparat articolul din octombrie ![]()
![]()
, ca stiu exact ce se intampla cand apare intrusul 
nico
Bysko spune:
Mada este un concurs pt astai mici - parca prezentator este Dan Negru- nu stiu exact in ce seara- parca miercuri sau joi. Se numeste cred: vreau sa fiu mare vedeta
. Sa-i vezi cum canta
, iar Busra danseaza in fata tv-ului.
Muuh spune:
Suzeta??? Da Alexei doarme cu ea seara si sta dimineata cu ea pe oala. Dar eu nu vreau sa il dezobisnuiesc, nu mi se pare inca alarmant mai ales ca nu o foloseste decat la somn si fooarte foarte rar ziua.
Nicoleta si eu il mai iau pe Alexei cu noi in pat dupa ce bea biberonul pe la cinci/sase dimineata. Eu l-am dezobisnuit de dormitul cu noi stand langa patut cand se trezea dar te cam costa somnul pe trei nopti si cum tu lucrezi nu stiu daca are rost sa iti descriu metoda mea.
Babee cumva ati fost la piscina? Ca emigrez imediat la voi asa dor imi e de o baie in piscina sau mare.
Sabina sa va traiasca finii!!!
mamanati La Multi Ani!!
Miruna + Alexei (13.07.2006)
Genie spune:
Mamanati, LA multi ani si din partea mea! sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de lucruri frumoase si bucurii!
Sabina, mi-au dat lacrimilie cand am citit! Impresionata poveste! Casa de piatra le doresc si eu si sa dea Dumnezeu sa isi revina complet cumnatul tau!
Martta speram sa nu fie nimic serios cu ochisorul lui Vlad. Multa sanatate si vacanta placuta!
Sarilla calatorie placuta si relaxare maxima! Ce dor imi e si mie de o escapada de genul asta! La fel si Cristinei si tuturor care mai pleaca in vacanta.
Pitica mea a dormit neintoarsa azi noapte de la 11.30 la 8.30. Acuma doarme de pe la 11. Am avut si eu timp sa bag rufe la spalat, sa strang prin casa, sa gatesc supa de vaca cu fidea, paste cu sos de rosii pentru ea si rasol pt noi. Pofta buna tuturor!
Ani welcome back! frumushel foc Mihaitul tau!
Piersicutze spune:
ani_nutu welcome back!!!
voi le dati si ou si carne in aceeasi zi??
mie o dr pediatra mi-a zis ca ii pot da sunca, snitel dimineata si la pranz ii dai ou ca e ziua de ousor???
Piersicutze spune:
mada si pe mine ma ajuta mihai...cand este acasa, numai ca ajunge mai mereu tarziu ![]()
eu m-am incumetat la bebe 2 oricum, chiar daca nu am camera speciala a lui bebe, chiar daca bianca este foarte energica, chiar daca nu am dormit noptile, dar imi plac puiutii prea mult si ma sacrific...iar voi ma suportati ca de...sunt si eu
cusurgioaica
nico
Piersicutze spune:
babee sa iti traiasca - faci treaba buna cu ei
a mea e foarte energica si tot m-am incumetat la bb2 repede..pentru ca imi plac foarte mult
intre bianca si bb2 o sa fie o diferenta de 1 an si 10 luni... eu sper sa ma descurc
nico
Piersicutze spune:
mada si eu am zis ca dau gaura in buget dupa bb2.....ca meritam si noi - meritam oricum dar dupa asa efort
nico